“Дуже хороші звістки”: три прогнози про долю України в лютому-березні 2023 від Хомутовської, Гордєєва, Перл

Одні з найсильніших українських астрологів поділились прогнозами щодо того, чого очікувати українцям у лютому-березні 2023 року. В один голос вони заявили, що навесні станеться переломний момент

Відомі українські екстрасенси та астрологи часто діляться прогнозами щодо майбутнього для українців та України. Чого варто чекати та до чого потрібно бути готовими в лютому та березні цього року? Відповідають Хомутовська, Перл та Гордєєв.

Людмила Хомутовська

Українська астрологиня та тарологиня нещодавно зробила розклад на події, що відбуватимуться в Україні в лютому та березні. Чи не всі енергетичні практики закликають українців бути особливо обережними в другому місяці зими, проте з початком весни, за словами Хомутовської, події почнуть розвиватись на користь України.

Тарологиня зазначила, що початок весни виявиться вирішальним у російсько-українській війні. Зокрема, в березні проходитимуть активні бойові дії.

Щось у квітні відбудеться: ми отримаємо якісь дуже хороші звістки, які загалом нам дають змогу “видихнути”

– прокоментувала Хомутовська.

Астрологічний прогноз про Україну в лютому-березні 2023
Астрологічний прогноз про Україну в лютому-березні 2023

Втім, продовжила астрологиня, завершення війни варто чекати лише наприкінці літа або на початку осені.

Анжела Перл

Відома українська астрологиня Анжела Перл також заявила, що навесні може статись переломний момент. За її словами, березень та квітень стануть вирішальними та вже після цього періоду справи поступово почнуть налагоджуватись.

Переломний момент саме у бік України, коли на 100% зрозуміло, що це – перемога України. Тому що там увесь цей час, з 24 лютого, Сатурн та Уран утримували напругу

– зазначила Перл та додала, що весна виявиться кризовим моментом, адже всі знакові події відбуватимуться саме у цей період.

Астрологічний прогноз на лютий-березень 2023
Астрологічний прогноз на лютий-березень 2023

Макс Гордєєв

За прогнозами відомого українського екстрасенса, навесні в Україні може статись подія, що вплине на майбутній розвиток подій. За словами Гордєєва, близько 20 березня станеться те, про що він говорить. Ба більш, прогнозує екстрасенс, в Україні буде набагато менше обстрілів.

Крім того, додав Гордєєв, навесні вдасться максимально пристосуватись до відключень електроенергії, а ситуація з блекаутами почне змінюватись на краще. Загалом, за словами Макса Гордєєва, воєнна ситуація зміниться для українців на краще.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.