Жінка, яка була клінічно мертва, вважає, що вона зустріла в загробному житті вищу силу, яка сказала їй повернутися в своє тіло

Габби вважає, що перш ніж її вдалося оживити, вона провела час в загробному житті.

Жінка, на ім’я Габби була клінічно мертвою – тобто від зупинки серця або дихання – протягом короткого проміжку часу після випадкового передозування ліками.

Габби вважає, що перш ніж її вдалося оживити, вона провела час в загробному житті.

Перебуваючи там, вона вважає, що зустріла невизначені вища істота, яке сказало їй розвернутися і повернутися у своє нормальне тіло.

Однак це повністю змінило її погляди на життя.

Габби написала у Фонді досліджень передсмертного досвіду: «Я бачила, як лікар говорив:« Ми втрачаємо її, ми втрачаємо її ». “Потім я була в тунелі і йшла до світла з прекрасним почуттям любові та захисту. Голос сказав:« Чому ти припинила боротися? Хіба ти не знаєш, що я все ще з тобою? » Потім мені сказали, що я повинна повернутися.

 ""

“Я не хотіла, але я прокинулася у своєму тілі. Лікар майже розплакався і сказав:« Ми ледь не втратили тебе».

“Я вчуся, щоб стати медіумом. Я здобула освіту до професійного рівня і подбала про те, щоб мої дочки отримали освіту, не дивлячись на мої сімейні переконання.

Я так стала не схожа на те, ким була до цього».

Однак переживання, подібні досвіду Габби, не рідкість: лікарі пов’язують близько смертні переживання з припливом активності в мозку.

Д-р Сем Парнія, директор відділу інтенсивної терапії та реанімації в Медичній школі Нью-Йорка в Лангоне, Нью-Йорк, сказав: «Люди описують відчуття яскравого, теплого, гостинного світла, який притягує до себе людей.

Вони описують відчуття переживання своїх померлих родичів, як ніби вони прийшли привітати їх.

Вони часто говорять, що в багатьох випадках не хотіли повертатися, це так зручно і як магніт, що притягує їх, що вони не хочуть повертатися.

Багато людей описують відчуття відділення від самих себе і спостереження за докторами та медсестрами, які працюють з ними ».

Джерело: Express.co.uk

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.