Життя після смерті: людина заявляє, що відчуває себе «струснутим Богом»

Людина, у якої був майже смертельне стан під час операції, стверджує, що вона відчула «удар від Бога», який змусив її відчувати себе єдиним із Всесвітом.

Людина, у якої було майже смертельний стан під час операції, стверджує, що вона відчула «удар від Бога», який змусив її відчувати себе єдиним із Всесвітом.

Джеймс, сказав, що під час операції після серцевого нападу він вважає, що мигцем побачив загробне життя. Джеймс пояснив, що його досвід, здавалося, не має початку, але «я просто, здавалося, усвідомив».

Під час свого передсмертного стану Джеймс стверджував, що до того, як він відчув «фізичний поштовх», було повне ніщо, яке, як він вважає, прийшло від Бога. У цей момент Джеймс сказав, що він став єдиним цілим із Всесвітом.

Написавши статтю для Фонду вивчення досвіду ближньої смерті, Джеймс сказав: “Я був в абсолютно чорної, без світла і безшумної порожнечі. Чому – то мені дали вибір. Я не знаю, хто або що дав мені вибір, скоріше, я просто знав, що це вибір. ”

“Якби я вирішив піти направо, я знав, що був мир і спокій. Я відчував це. Зліва було моє життя, яке було схоже на дорогу з битого скла. ”

“Я подумав про свою дружину і вирішив, що ще не готовий йти вправо. Як тільки я подумав про свою сім’ю, я відчув фізичний поштовх, це було дуже фізичне відчуття. ”

“Я відразу зрозумів, що удар був дотиком Бога. В той момент я відчув зв’язок з усім, що коли – небудь робилося або буде існувати. ”

Це було все одно що бачити тканину простору і реальності. Це було все одно що бачити все творіння і відчувати єдність з ним.

З якої – то причини я асоціюю слово «фіолетовий» з цим, але поняття не маю, чому. Після удару і приєднання до всесвіту, я дотримувався того, що я думав, що голос моєї дружини кличе мене.

«Я вийшов з темряви і повернувся в світ».

Деякі дослідники вважають, що бачення загробного життя є нормальним явищем і не обов’язково ознакою життя після смерті.

Вони описують відчуття переживання своїх померлих родичів, як ніби вони прийшли, щоб привітати їх.

Вони часто говорять, що не хочуть повертатися в багатьох випадках, це так зручно і це як магніт притягує їх, що вони не хочуть повертатися.

«Багато людей описують відчуття розлуки з собою і спостереження за лікарями і медсестрами, які працюють над ними».

Доктор Парнія сказав, що є наукові пояснення цієї реакції і каже, що спостереження за людьми не є свідченням загробного життя, але, швидше за все, мозок просто сканує себе як спосіб виживання.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитину-примару

Нагадаємо, Щеня з одним оком: фото реального циклопа потрапили в мережу

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.