Чи їснує життя після смерті: людина побачила фрагменти свого життя, коли вона перейшла на «барвисту» іншу сторону

Людина, яка потрапила в жахливу аварію, в результаті якої вона тимчасово померла і вона вважає, що була в яскравому куполі, де їй показали фрагменти її життя.

Людина, яка потрапила в жахливу аварію, в результаті якої вона тимчасово померла і вона вважає, що була в яскравому куполі, де їй показали фрагменти її життя.

Брайан, впав зі сходів і вдарився потилицею голови. Людина відразу ж втратила свідомість і вона вірить, що увійшла в інше, небесне царство.

За словами Брайана, царство було барвистим куполом, де йому показали фрагменти його життя і аварії.

Брайан сказав, що він був так одержимий любов’ю і емоціями, що не хотів повертатися в реальний світ після свого передсмертного стану.

Брайан сказав: “Спочатку було тихо і зовсім темно.”

“Потім я увійшов в яскраво освітлену область, де мені дозволили побачити падіння, яке я пережив. Я бачив кілька інших пропозицій фрагментів минулих подій в моєму житті. ”

“Потім я був у круглому куполі квітів. Це було схоже на перебування в мильній бульбашці, коли люди сиділи навколо. ”

«Хоча я не міг бачити людей досить ясно, щоб розпізнати особи, у мене було відчуття великої любові, що виходить від них».

Брайан сказав, що багато хто з його відчуттів були нормальними і що тепер він розуміє, звідки приходять інші такі ж розповіді людей про те, що вони відчували.

Він продовжив: “Я згоден з багатьма повідомленнями, які описують в таких випадках, розлуку з тілом, вхід в темряву, бачення світу, оточення людей, яких я не міг впізнати, відчуваючи себе таким улюбленим і бачення минулого мого життя . ”

«Я також згоден, що я безумовно не хотів повертатися до свого земного життя».

Однак Господь дав мені можливість повернутися, щоб я доробив всі мої справи в цьому світі. Я зрозумів – Бог допомагає людям вірити в Нього.

Він завжди з нами!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва для зміцнення віри і надії у важкі часи

Нагадаємо, Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.