Біблія про рок Судного Дня. Господь захистить Землю

Як Біблія вказує на можливість зіткнення астероїда з Землею. Судження проповідника і роз'яснення вчених.

Астероїд, визнаний провідними астрономами світу безпечним, завдасть удар по Землі, згідно обурливим заявам проповідника спеціалізується на прогнозах кінця світу – але чи дійсно Біблія пророкує великий вплив з космосу?

13 квітня 2029 року астероїд Апофіс підійде виключно близько до нашої планети, що дасть астрономам можливість вивчити його дуже детально. Незважаючи на те, що вчені виключили будь-яку ймовірність зіткнення, деякі християни вважають, що космічна скеля шириною 370 м є біблійним передвісником загибелі.

За словами християнського письменника Томаса Хорна, біблійна Книга Одкровень передбачила катастрофічний вплив з космосу.

Книга Одкровення містить заключні глави Біблії і описує кінець світу, як він був передбачений Іоанном Апостолом.

У статті для Charisma News пан Хорн сказав: «Одкровення 8 і перші чотири судження, очевидно, описують різні стадії одиничного події – великого астероїдного впливу на планету Земля, яке, як я передбачаю, відбудеться в 2029 році і виною цьому буде Астероїд Апофіс.

Однак, за словами професора Тома Мейєра, навряд чи Біблія попередила про буквальному астероїді, що вражає Землю в Одкровенні 8.

Професор Мейер, відомий в народі як «Людина з біблійною пам’яттю», поділився своєю інтерпретацією Писання в Книзі Одкровень.

Він сказав: «Що стосується другого згаданого вами вірша, він, швидше за все, не має нічого спільного з буквальним астероїдом.

Іоанн, автор цитує або посилається на Старий Завіт, по крайней мере, 700 раз в Одкровенні.

Іоанн посилається тут на гору, як палаючу постать, згадану в старозавітній книзі Єремії: «Я проти тебе, руйнуючи гору, говорить Господь, який зруйнує всю землю … і зробить тебе палаючої горою».

Єремія пророкує руйнування «гори», що символізує буквально древнє місто Вавилон, ікону всякого нечестя.

Ймовірно, це не має нічого спільного з буквальним астероїдом

Точно так же «величезна гора … кинута в море» не має нічого спільного з буквальним астероїдом, але руйнує «Вавилон» в Одкровенні 18 ».

Професор Мейер, однак, сказав, що Біблія може вказувати на загрозу астероїда в більш ранньому вірші Одкровення.

В Одкровенні 8: 7 говориться про ангела і граді крові і вогню, які сходять на Землю.

Професор Мейер сказав: «Це може бути астероїдом, але акцент робиться не на астероїді, нищівному людство, а на знищення однієї третини сільськогосподарської економіки в« Вавілоні ».

Тепер, хто або що таке Вавилон в книзі Одкровення, це інше питання.

Як би там не було, астрономи впевнені, що Астероїд Апофіс не представляє ніякої загрози для планети.

Астероїд пролетить повз планету на відстані близько 31 300 км, що в 10 разів ближче, ніж Місяць.

Дон Йоманс з Управління по програмам вивчення навколоземних об’єктів НАСА сказав: «Ймовірність зіткнення в даний час складає менше одного на мільйон, що дозволяє нам з упевненістю сказати, що ми можемо ефективно виключити вплив його на Землю до 2036 року».

Господь захистить нашу Землю і людство, вона буде все такою ж красивою як і раніше.

«Наш інтерес до астероїда Апофіс, по суті, буде пов’язаний з його науковим інтересом в доступному для огляду майбутньому».

Американське космічне агентство не знає жодного астероїда або комети, які загрожували б безпеці Землі протягом наступних декількох сотень років.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!