Місячний календар на квітень і травень: точний список днів, коли успіх можна черпати великою ложкою

Сприятливі дні, це тоді коли між Місяцем і Сонцем будуть сформовані гармонійні аспекти в 60 і 120 градусів.

Єдиним природним планетним супутником, відомим до появи телескопа, була Місяць. Такі явища, як місячні фази та океанські припливи, вивчалися століттями.

Багато фермерів розробили традиційні календарі для управління плануванням сільськогосподарських робіт, і багато сіють відповідно до фази місяця, вважаючи, що є місячні фази дощу.

Фази Місяця

Протягом місяця за місячним календарем Місяць представляє спостерігачеві на Землі іншу частину свого освітленої особи. На малюнку 1 схематично зображено отримані фази місяця і їх назви. Кажуть, що місяць зростає, коли освітлене обличчя зростає, і зменшується, коли наближається до нової місяці. Прагнення до розуміння фаз Місяця і затемнень було, можливо, основним стимулом для розвитку стародавньої астрономії. До четвертого століття до нашої ери Аристотель представив ясне пояснення цих явищ, хоча Анаксагор століттям раніше, ймовірно, був першим західним астрономом, який запропонував правильні пояснення.

Різні фази місяця сходять і заходять в певний час ночі (або дня). Повний місяць завжди сходить незабаром після заходу сонця. Остання чверть встає пізніше і пізніше ввечері, а місяць в останній чверті сходить близько опівночі. Молодик сходить на світанку і заходить незабаром після заходу сонця. Перша чверть сходить опівдні, а зростаючий місяць підіймається пізніше і пізніше вдень, поки, нарешті, не стане повною.

Вплив місячних фаз

Місячні фази можуть впливати на життєві події та стан людини. Ще стародавні цивілізації помітили це і керувалися ними. Іноді людина може відчувати себе слабким, швидко втомлюється і навіть може бути пасивним. Залежно від фаз місяця.

Інші люди можуть навпаки ставати активними, і їх енергія буде наближатися до максимуму. У таких випадках у нього все виходить і всю роботу він робить більш плідно. Природно людина буде успішніше, а як результат цього – поліпшення матеріального добробуту. Тому потрібно знати для себе сприятливі та несприятливі дні виходячи з фаз місяця. Це допоможе вам у повсякденному житті, а також в бізнесі.

Річ у тому, що сприятливі дні, це тоді коли між Місяцем і Сонцем будуть сформовані гармонійні аспекти в 60 і 120 градусів. У ці дні можна приймати важливі рішення і починати нові справи. Тоді є велика ймовірність, що у вас вийде, то, що ви задумали.

 "В "
Місячні фази

Також ви повинні знати, що несприятливими днями за місячним календарем будуть вважатися коли між Місяцем і Сонцем сформуються напружені аспекти в 90 або 180 градусів. У ці дні потрібно бути дуже обережним і уважним.

Сприятливі місячні дні у квітні 2021 року: кращі – 21; 22; 24. Вдалі – 13; 14; 15; 23 і 27.
Несприятливі дні у квітні 2021 року: критичні – 11; 30. Складні дні – 4; 8; 9 і 12.

Сприятливі дні в травні 2021 року: 1; 6; 17; 22 і 31.
Несприятливі дні в травні 2021 року: 3; 11; 19 і 26.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.