(Відео) Чому не рекомендується спати напроти дзеркала: те, чого ви не знали

У сучасному світі люди неоднозначно ставляться до дзеркала, особливо коли воно знаходиться в спальні. З цього приводу є думки в наукових колах.

Існує багато повір’їв та міфів, які говорять про те, що не можна спати навпроти дзеркала. У середні століття вважалося, що через дзеркала може прийти нечиста сила в цьому світ і нашкодити людині. У свій час дзеркала тоді забороняли.

У сучасному світі люди неоднозначно ставляться до дзеркала, особливо коли воно знаходиться в спальні. З цього приводу є думки в наукових колах. Вони суперечливі та найголовніше ставлення людей до висновку вчених різні.

Річ у тому, що дзеркало, як вважається в древніх повір’ях, відображає кути кімнати, в якій воно знаходиться. А як вважали в той час люди – в кутах ховається нечиста сила. Також вважається, що якщо поставити дзеркала один напроти одного, то можна відкрити так званий потойбічний коридор для духів.

 "В "
Чому не можна спати навпроти дзеркала?

Вважається, що коли людина спить, то його дух виходить з тіла і подорожує зустрічаючись з іншими духами. І коли в спальні знаходиться дзеркало, то подивившись в нього дух може потрапити або його затягнути в потойбічний світ і він не зможе повернутися. Іноді дух може злякатися і забуде дорогу назад і тоді може статися непоправне – людина не прокинеться. Так кажуть перекази древніх.

Найцікавіше так думають і деякі розсудливі люди. Хто ж правий? А що кажуть з цього приводу фахівці та вчені?

Подивіться це відео і дізнаєтеся. Ви дізнаєтеся багато інформації, яку раніше не знали – це дивовижні факти. Про них ви не чули та напевно не здогадувалися.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.