ТОП-3 ритуала, щоб залучити гроші і удачу на Великдень

Ритуали на Великдень, які привернуть в будинок благополуччя і удачу.

Є безліч ритуальних способів, для залучення удачі і грошей на Великдень. Це свято завжди вважався, що воно має потужну енергетику, приносить радість і покращує життя.

Наведені нижче ритуали залучать у ваше життя багатство, успіх і щастя в сім’ю. Але робити ці ритуали необхідно тільки на Великдень, в інші дні він не діють.

Ритуал на великодні яйця

 ""

Виконується цей ритуал, коли ви фарбуєте яйця. Необхідно пам’ятати, що при цьому ритуалі використовуються натуральні барвники – наприклад лушпиння з цибулі.

 

Необхідно опустити в воду, в якій ви будите фарбувати яйця 12 яєць і покласти на кожну по монеті. Далі уявляйте, що ви і ваша сім’я стають багатшими і попросіть Господа, щоб він дав вам благополуччя і достаток. Після того як крашанки зваряться потрібно покласти їх на тарілку з відбитком монет вгору. На наступний ранок кожен член сім’ї повинен взяти яйце і монетку, яка була на ній. Це буде для кожного талісманом, який залучає гроші. Їх потрібно носити в гаманці.

Ритуал на паску

 ""

Коли ви будите випікати паску, то в три форми покладіть по монеті. Вам потрібно помедитувати і уявити, що ваш добробут зростає. «Передайте» свої емоції і відчуття кожної монеті.

Необхідно це зробити від чистого серця тоді ви досягнете максимального результату.

Ритуал на воду

Як відомо, вода, є найкращим носієм інформації. Завжди вважалося, ритуальні методи з використанням води, будь то на любов, багатство – дуже дієві. Потрібно перед Великоднем налити в пляшку воду і покладіть в неї чисто вимиту монетку. Потім потрібно взяти в руки пляшку і уявити, що кількість ваших грошей збільшується, ви багаті. Ви повинні представляти це як приємну дію без тривоги за ваше майбутнє життя.

Потім, разом з вином потрібно розлити цю воду всім членам сім’ї, а монетку заховати від сторонніх очей. Ці ритуали, виконані на Великдень допоможуть впоратися з грошовими проблемами. Результат ви відчуєте вже через тиждень.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.