Прикмети, які говорять про те, що незабаром людина стане багатшою

Матеріальні цінності - тема, яка для всіх актуальна. Скільки б людина не отримував грошей, вона все одно хотіла би більше.

У цій статті ми розповімо про найпоширеніші прикмети того, що скоро у вашій сім’ї буде достаток і приплив грошей. Поради склала авторитетний астролог Аліса Євтушенко. Аліса – відомий таролог України, автор колонок в журналах і онлайн-виданнях.

Щомісячні прикмети

Астрологія пророкує в квітні багатство цих знаків Зодіаку
Астрологія

Астролог стверджує – якщо ви отримуєте заробітну плату або будь-які інші гроші від молодої людини, це говорить про приплив до вас фінансової енергії. Однак працює ця схема тільки в тому випадку, якщо вона сталася сама собою, а не її підлаштувала сама людина.

Що говорить нумерологія?

Астрологія для 3-х знаків в квітні
Астрологія

Про фінансове становище говорить цифра 8. Якщо вона часто трапляється вам на очі, будьте впевнені – цифри і гроші прихильно налаштовані на вашу енергетику. Наприклад, зверніть увагу на номер банківської карти, дату і час нарахування зарплати, суму і так далі.

Сни, які обіцяють фінансовий успіх

Як би це банально не звучало, але наша підсвідомість теж відчуває наближення фінансового успіху. Як пише Аліса Євтушенко, авторитетний астролог зі стажем, наближення багатства вказують сни, в яких людина бачить жабу, слона або золоту рибку. Наприклад, на Сході є символами фінансового благополуччя, тому цілком з’ясовна зв’язок між снами і реальністю.

Прикмети в погоді

Якщо людина збирається на важливу зустріч і перед цим йде сильний дощ, то це хороший знак. Доброю фінансової прикметою вважаються два жовтки в розбитому яйці.

Варто відзначити, що багато хто скептично ставляться до подібного роду прикмет. Однак запам’ятайте одне – вони обов’язково спрацюють, якщо ви щиро в них вірите.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.