Як це зробити: ТОП-5 способів зв’язатися зі своїми ангелами-охоронцями

Ключ до того, щоб побачити ангелів своїм внутрішнім поглядом, - це розслабитися, перестати сильно старатися і бути відкритим до всього, що зустрічається на вашому шляху.

Незалежно від того, якої релігії ви дотримуєтеся, у вас, ймовірно, є духовні наставники, які відправляють вам повідомлення. Є багато видів наставників, але тільки вам призначені ангели-хранителі. Вони направляють вас протягом всього вашого життя і, як вважається, наповнюють ваш світ корисними сигналами. Вам вирішувати, чи сприймаєте ви ці сигнали як божественне керівництво чи ні.

Наприклад, пір’я вважаються одним з улюблених знаків ангелів, які вони залишають на землі. Ви можете повірити в те, що перо, яке ви бачили на тротуарі, впало від птаха, що летить, або можете повірити, що це свого роду знак того, що ваш ангел спостерігає за вами, і все буде в порядку. Коли ми приймаємо знаки наших ангелів-хранителів, ми заохочуємо їх посилати більше і відкривати лінії зв’язку між фізичним світом і божественним.

Ось п’ять способів щоденно спілкуватися зі своїми ангелами-охоронцями:

1. Звертайте увагу на сильні емоції або фізичні відчуття, які ви відчуваєте несподівано

Фізичною ознакою може бути мурашки по шкірі або легкий вітерець. На емоційному рівні деякі люди відчувають непереборне відчуття любові та підтримки.

2. Пориньте в унікальні звуки

Чути гудіння у вусі може бути ознакою того, що ангели намагаються зв’язатися з вами. Почніть помічати, коли це відбувається, і подивіться, чи зможете ви знайти закономірність. Чи завжди це відбувається в певний час доби? Це трапляється, коли ви в стресі? Це можуть бути ваші ангели, що нагадують вам, щоб ви заспокоїлися.

Ангел охоронець

3. Висловлюйте вдячність за приємні запахи, які приходять несподівано

Якщо ви відчуваєте несподівано гарний запах і не можете зрозуміти, звідки він виходить, можливо, до вас зайшов ангел, щоб освіжити ваш день.

4. Не нехтуйте несподіваним присмаком солодощі у роті

Смак солодкого нектару в роті – прекрасний знак того, що ваша енергетична вібрація посилюється, особливо під час медитації. Чим вище наша вібрація, тим легше стає спілкуватися з ангелами.

5. Уявіть собі ангелів думкою

Хоча багатьом людям важко побачити ангелів фізичними очима, їм легше побачити їх внутрішнім оком або чакрою третього ока. Ключ до того, щоб побачити ангелів своїм внутрішнім поглядом, – це розслабитися, перестати сильно старатися і бути відкритим до всього, що зустрічається на вашому шляху.

Як дізнатися, хто ваші ангели-охоронці?

Існує безліч практик, які можуть допомогти вам зрозуміти, хто ваші унікальні ангели: ви можете попросити, щоб їхні імена прозвучали під час медитації, і записувати все, що приходить на розум, писати своїм ангелам з проханням надіслати вам знак своєї особистості. Або звертайте пильну увагу на музику, яку ви часто чуєте, щоб побачити, чи є які-небудь підказки в текстах.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.