Хочете залучити удачу в свій будинок? ТОП-7 порад допоможуть вам в цьому

Завжди стежте за тим, щоб простір біля вхідних дверей або зовні не було захаращене, прибравши всі сміттєві відра, старі каструлі, взуття або будь-який безлад.

Якщо ви хочете привернути удачу у свій будинок, є кілька простих порад, яких потрібно дотримуватися, і для цього нема потреби здійснювати безглузді покупки або ремонтні роботи.

1. Заборона мертвих або увядающих рослин

Добре мати в будинку красиві та живі рослини для циркуляції потоку енергії, але якщо ви занадто ліниві, щоб підтримувати їх, то краще обійтися без рослин. Це пов’язано з тим, що зміст увядающих рослин у вашому будинку принесе в ваш будинок негативну енергію.

2. У будинку без безладу – хороший фен-шуй

Це найважливіша з усіх, і її не слід робити один раз на рік під час весняного прибирання в честь китайського Нового року, її слід проводити регулярно. Наші будинки завжди повинні мати чисту і позитивну енергію, щоб населяти простір, тому завжди корисно заощадити трохи часу та очистити стару енергію, щоб вітати та залучати свіжу і нову “ци” в ваш будинок.

Скажіть немає хаосу в вашому домі, щоб привернути хороший фен-шуй

3. Забезпечте хороший потік енергії у вашій головних дверей

Вхідні двері у квартиру

Ваші головні двері – це гирло вашої внутрішньої енергії, тому ми завжди повинні створювати відкриті та привабливі шляхи, щоб дозволити позитивної енергії текти в ваш будинок, і проявляти обережність відносно будь-яких перешкод, які блокують потік ци. Завжди стежте за тим, щоб простір біля вхідних дверей або зовні не було безладом, прибравши всі сміттєві відра, старі каструлі, взуття або будь-який безлад, який ви можете знайти.

4. Переконайтеся, що кришка унітазу завжди опущена, коли ви їм не користуєтесь

Причина очевидна, тому що це пов’язано з гігієнічними цілями, але з точки зору традиційної геомантії, це символізує викид хорошої енергії або багатства з вашого будинку.

5. Виправити зламаний

Переконайтеся, що вся побутова техніка, освітлення, плита, особливо протікає сантехніка і все інше справно працюють. Якщо його не можна відремонтувати, видаліть або замініть його, щоб запобігти негативній ци в вашому просторі.

6. Знайдіть своє багатство і подбайте про нього

Знайдіть у своєму будинку область багатства / грошей, яка вимагає вашого виняткової уваги. Як вам ця позиція?

Ви можете або запросити професійного майстра фен-шуй до себе додому, щоб знайти це особливе місце.

Знайшовши це місце, ставитеся до нього з особливою обережністю і прикрасьте символами багатства, в тому числі будь-якими предметами фен-шуй, які символізують достаток багатства, наприклад, триногою жабою, щасливим грошовим деревом, золотими монетами, що сміється Буддою і багатьом іншим.

7. Повісьте картини з водою

Ви, мабуть, чули, що вішати картину з водоспадом у вітальні – це хороший фен-шуй, тому що є віра в те, що вони залучають в будинок багатство, але врахуйте, що замість цього ви повинні вибрати той, у якого вода тече всередину вашого будинку, тому що неправильний напрямок може означати втрату грошей.

Будьте обережні та зверніть увагу на напрямок поточної води.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.