Хочете залучити удачу в свій будинок? ТОП-7 порад допоможуть вам в цьому

Завжди стежте за тим, щоб простір біля вхідних дверей або зовні не було захаращене, прибравши всі сміттєві відра, старі каструлі, взуття або будь-який безлад.

Якщо ви хочете привернути удачу у свій будинок, є кілька простих порад, яких потрібно дотримуватися, і для цього нема потреби здійснювати безглузді покупки або ремонтні роботи.

1. Заборона мертвих або увядающих рослин

Добре мати в будинку красиві та живі рослини для циркуляції потоку енергії, але якщо ви занадто ліниві, щоб підтримувати їх, то краще обійтися без рослин. Це пов’язано з тим, що зміст увядающих рослин у вашому будинку принесе в ваш будинок негативну енергію.

2. У будинку без безладу – хороший фен-шуй

Це найважливіша з усіх, і її не слід робити один раз на рік під час весняного прибирання в честь китайського Нового року, її слід проводити регулярно. Наші будинки завжди повинні мати чисту і позитивну енергію, щоб населяти простір, тому завжди корисно заощадити трохи часу та очистити стару енергію, щоб вітати та залучати свіжу і нову “ци” в ваш будинок.

Скажіть немає хаосу в вашому домі, щоб привернути хороший фен-шуй

3. Забезпечте хороший потік енергії у вашій головних дверей

Вхідні двері у квартиру

Ваші головні двері – це гирло вашої внутрішньої енергії, тому ми завжди повинні створювати відкриті та привабливі шляхи, щоб дозволити позитивної енергії текти в ваш будинок, і проявляти обережність відносно будь-яких перешкод, які блокують потік ци. Завжди стежте за тим, щоб простір біля вхідних дверей або зовні не було безладом, прибравши всі сміттєві відра, старі каструлі, взуття або будь-який безлад, який ви можете знайти.

4. Переконайтеся, що кришка унітазу завжди опущена, коли ви їм не користуєтесь

Причина очевидна, тому що це пов’язано з гігієнічними цілями, але з точки зору традиційної геомантії, це символізує викид хорошої енергії або багатства з вашого будинку.

5. Виправити зламаний

Переконайтеся, що вся побутова техніка, освітлення, плита, особливо протікає сантехніка і все інше справно працюють. Якщо його не можна відремонтувати, видаліть або замініть його, щоб запобігти негативній ци в вашому просторі.

6. Знайдіть своє багатство і подбайте про нього

Знайдіть у своєму будинку область багатства / грошей, яка вимагає вашого виняткової уваги. Як вам ця позиція?

Ви можете або запросити професійного майстра фен-шуй до себе додому, щоб знайти це особливе місце.

Знайшовши це місце, ставитеся до нього з особливою обережністю і прикрасьте символами багатства, в тому числі будь-якими предметами фен-шуй, які символізують достаток багатства, наприклад, триногою жабою, щасливим грошовим деревом, золотими монетами, що сміється Буддою і багатьом іншим.

7. Повісьте картини з водою

Ви, мабуть, чули, що вішати картину з водоспадом у вітальні – це хороший фен-шуй, тому що є віра в те, що вони залучають в будинок багатство, але врахуйте, що замість цього ви повинні вибрати той, у якого вода тече всередину вашого будинку, тому що неправильний напрямок може означати втрату грошей.

Будьте обережні та зверніть увагу на напрямок поточної води.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.