Магнітні бурі у вересні 2021 року: дати і як себе вберегти

Незабаром осінь. Кожен раз, коли змінюється час року, і кліматичні процеси переходять в інший напрямок, починаються магнітні бурі.

У вересні прогнозується дві великих магнітні бурі, які будуть відображатися на метеозалежних людей – на початку місяця і в кінці.

Як кажуть астрологи, перша магнітна буря буде 6 вересня, а друга – 26 вересня.

Як кажуть експерти, перша магнітна буря 6 вересня буде дуже потужною – у метеозалежних людей будуть головні болі, буде рости тиск у людей старшого віку. А значить, якщо ви залежите від метео процесів, то запасіться засобами для стабілізації тиску, а також не плануйте ніяких важливих справ на цей день. Краще відпочиньте, займіться домашніми справами і розслабтеся.

Друга магнітна буря 26 вересня 2021 року потужної, і покриє своєю дією весь світ. Погано буде навіть тим, хто не залежимо від метеорологічних процесів.

Як убезпечити себе в період магнітних бур

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Даємо вам ряд порад, які допоможуть якщо не повністю прибрати, то мінімізувати вплив зірок і сонця. В першу чергу, якщо є така можливість, потрібно взяти вихідний, відмовитися від фізичних або інтелектуальних навантажень.

Також краще скасувати важливі зустрічі і рішення.

Відмовтеся від кави, сигарет, спиртного, енергетиків, жирної і смаженої їжі.

Більше перебувайте в спокійній обстановці або на відпочинку.

Частіше гуляйте на свіжому повітрі.

Здоровий сон і релакс допоможе добре себе почувати.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.