Символ якої тварини Новий 2023 рік за східним календарем і до чого слід готуватися: гороскоп на 2023

Новий рік наступить вже через декілька місяців, тому зараз саме час підготуватись до настання 2023 року. Яка тварина впливатиме на наше життя та що робити, аби цілий рік щастило?

Здавалось би, що листопад тільки почався, втім повільно, але впевнено останній місяць осені добігає середини, а пізніше й свого кінця. Таким чином, Новий рік з кожним днем стає все ближчим, тому зараз вдалий момент, аби підготуватись до 2023 року та розібратись із тим, що слід зробити, аби залучити щастя та удачу у своє життя.

Цього року 31 грудня припало на суботу, тому Новий рік весь світ зустрічатиме в ніч з суботи на неділю. Хоча на Сході Новий рік зустрічають за дещо іншими звичаями, українці перейняли традиції східних країн.

Символ Нового 2023 року

Майбутній рік прийде до нас під опікою Чорного Водяного Кролика. Востаннє тварина саме такого кольору та стихії “приходила” 60 років тому. Таким чином, символом 1963 року стала така сама тварина, яка навідається до нас 1 січня.

Проте, інші джерела можуть повідомляти, що символом 2023 року стане Кіт або Заяць. Розбіжність у заявах полягає в тому, що астрологи Китаю та Південно-Східної Азії ведуть дещо різні календарі. Варто зазначити, що особливої різниці між усіма тотемними тваринами для українців немає, адже сакральне значення та способи вшанування майже не відрізняються.

Крім того, нагадаємо, що 2023 рік проходитиме під керівництвом Венери. Саме тому “щасливими” кольорами стануть, окрім чорного, синій, темно-синій та блакитний.

Яка тварина є символом 2023 року та що робити для того, аби весь рік щастило
Яка тварина є символом 2023 року та що робити для того, аби весь рік щастило

Що робити, аби в новому році щастило

Кожна тотемна тварина має свій характер та особливість. Різні символи по-різному надихають у Новий рік людей та дарують розмаїття вибору. На те, у якій сфері щаститиме вам у 2023 році, впливає те, яка саме тварина стане символом, а також її колір і стихія. Цього року поєдналось декілька факторів – чорний колір та стихія води. У поєднанні ці фактори дозволяють кожній людині реалізувати свій творчий потенціал.

Для того, аби 2023 рік пройшов успішно, варто послухати поради астрологів:

  • Спробуйте не втрачати голову у романтичних питаннях. Кохання – це добре, втім занадто велика кількість надмірних емоцій може лише зашкодити. Кохайте та дозволяйте кохати себе у відповідь, але без перебільшення;
  • Не варто погоджуватись на пропозиції, які вам здаються непевними та сумнівними;
  • Заздалегідь подумайте та “накидайте” масштабні плани на 2023 рік – цьогоріч Всесвіту не сподобається бездумність та безтурботність;
  • Якщо опинитесь затягнутими у вир несподіваних та, можливо, не дуже приємних подій, не варто їм перешкоджати. Довіртесь інтуїції та зробіть рівно стільки, скільки вважаєте за потрібне.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.