Ангели-охоронці діють як «секретна служба» для Бога

Говорячи про наш ангела-хранителя, можна сказати: «Він завжди з нами! І це реальність. Це як посланник Бога з нами ».

У Новому Завіті нам кажуть, що бувають часи, коли ми розважаємо ангелів, не знаючи цього. Усвідомлення таких можливих духовних відвідувань може бути втішним і надихаючим для нас в розпал життєвих проблем і скорбот.

Говорячи про наш ангела-хранителя, тато Франциск коментує: «Він завжди з нами! І це реальність. Це як посланник Бога з нами ».

Я часто думав про можливість відвідати ангела в декількох різних випадках, коли хтось несподівано приходив до мого помічника або надавав мені деякі не запитану допомогу. Дивно, як часто це трапляється в житті!

Всім хрещеним людям призначений певний ангел. Як би дивно це не здавалося більш віруючим нашого часу, християнська традиція ясна. Є особливий ангел, який тільки для вас.

 ""

Варто задати кілька питань про ці небесних супутниках: навіщо нам ангел-хранитель? Чому ангели відвідують нас? Яка мета таких візитів?

Традиційна молитва нашому ангела-хранителя, яку більшість з нас вчили в дитинстві, говорить нам, що ангели з нами «щоб світити і охороняти, керувати і направляти».

Оцінюючи мову молитви як дорослого, це може викликати занепокоєння. Мені дійсно потрібен ангел, щоб зробити все це для мене? І що це означає, що мій ангел-хранитель «править» моїм життям?

Знову ж, у тата Франциска є думки про наших ангелів-хранителів. Він каже нам:

«І Господь радить нам:« Поважай його присутність! »І коли ми, наприклад, робимо гріх і віримо, що ми самі по собі: Ні, він там. Прояви повагу до його присутності. Слухайте його голос, тому що він дає нам поради. Коли ми чуємо це натхнення: «Але зроби це … це краще … ми не повинні цього робити». Послухайте! Не йдіть проти нього.

У цьому духовному раді ми бачимо подальше пояснення ролі ангелів, особливо нашого ангела-хранителя. Ангели тут слухняні Богу. Вони люблять і служать йому одному.

Оскільки ми – діти Божі, члени його сім’ї, ангели направляються до нас з певною місією, а саме, щоб захистити нас і доставити нас на небеса.

 ""

Ми можемо уявити собі, що ангели-хранителі є таким собі «секретним служінням» живого Бога, якому доручено вберегти нас від шкоди і безпечно доставити нас до кінцевого пункту призначення.

Присутність ангелів не повинно кидати виклик нашому почуттю автономії або загрожувати нашому прагненню до незалежності.

Їх пильне супровід дає духовну силу нашого самовладання і підсилює наше самовизначення.

Вони нагадують нам, що ми діти Божі і що ми не робимо це подорож на самоті.

Вони смиряють наші моменти гордості, одночасно розвиваючи наші дані Богом таланти і особистості.

Ангели зменшують наше самовихваляння, одночасно підтверджуючи нас і підтримуючи нас в нашій самосвідомості і самоприйняття.

Папа Франциск дає нам більше мудрості: «Багато людей не знають, як ходити або бояться ризикувати, і вони залишаються нерухомими. Але ми знаємо, що правило полягає в тому, що людина, яка стоїть на місці, застоюється, як вода.

Коли вода нерухома, комарі приходять, вони відкладають яйця і все руйнують. Ангел допомагає нам, він змушує нас йти.

Ангели серед нас. Вони тут, щоб нагадати нам про Бога, закликати нас з себе і підштовхнути нас до виконання покликання і завдань, які Бог дав нам.

Маючи це на увазі, якщо б ми підсумовували молитву ангела-хранителя на сучасній мові, ми б сказали, що наш ангел-охоронець був посланий нам в якості нашого тренера, агента секретної служби, особистого тренера і рятувального тренера.

Ці сучасні назви можуть допомогти проілюструвати заклик і місію ангелів.

Вони показують нам, як сильно Бог любить нас за те, що Він послав нам таку допомогу.

Коли ми готуємося до святкування будь-якого християнського свята, нам пропонується приділити трохи уваги нашим небесним супутникам.

Святий день – це можливість подякувати Богові за дар нашого ангела-хранителя і наблизитися до нього у всьому, що ми робимо.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?