Магія дерев. Що станеться з вами, якщо ви будете обіймати дерево

Будь-хто може випробувати магію дерева і це так само просто, як відправитися в ліс.

Будь-хто може випробувати магію і це так само просто, як відправитися в ліс, за словами кращої відьми: Маріан Грін білої відьми, яка роками займається цим стародавнім “ремеслом “. Вона стверджує, що будь-хто може самостійно навчитися магії. Це так само просто, як обіймати дерево.

Енергія дерев

Біла відьма констатує, що ця «благодійна енергія» тече через коріння, доставляючи поживні речовини до дерева.

Вона також сказала, що наука тепер визнає речі, про які «мудрі жінки», такі як вона говорила завжди дерева розмовляють один з одним.

У 2014 році з’ясувалося, що дерева були пов’язані «грибним інтернетом» під землею, який дозволяв їм спілкуватися та обмінюватися поживними речовинами.

Біла відьма Місіс Грін сказала, що є друга частина «чарівної магії», яку може дати дерево. Вона йде від сонця.

Що потрібно зробити, щоб долучитися до цієї енергії?

Обійміть дерево і подумаєте про листя, які порушені сонячним світлом, дощем, зоряним відображенням та місячним світлом.

Листя  та спокій

Через листя ви відчуваєте іскристе світло на зразок феєрверку або бульбашок шампанського, вони протікають крізь вас і заряджають енергією, а ви, в свою чергу заряджаєте дерево.

Ви відчуваєте себе врівноваженим та пов’язаним з природою, це з’єднує душу людини зі світом природи.

Людина відчує приплив сил і душевний спокій. Також такі вправи будуть сприяти лікуванню деяких хвороб і кращій концентрації уваги.

Потрібно навчитися відновлювати зв’язок і відкривати диво природи.

Місіс Грін стверджує, що люди можуть навчитися цьому «чарівному ремеслу» і тому, як створювати заклинання та варити зілля.

Пенсіонерка також заявила в своєму виступі, що Google і інші технологічні гіганти «вбивають магію», тому що молоді люди більше не відчувають природу, а замість цього дізнаються про це в Інтернеті.

Немає ніяких наукових доказів існування магії, але білі відьми, такі як місіс Грін, вірили в такі сили, як зцілення з допомогою дерев. Люди знали про це ще тисячі років тому.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.