(Відео) 5 речей, які категорично не можна давати і брати в борг + 3 способи захисту

Існують предмети, які категорично забороняється давати або брати в борг. Якщо це ви зробите - неприємності для вас не змусять себе довго чекати.

Люди, які потрапили в погану ситуацію не можуть зрозуміти чому це з ними сталося. Начебто живуть правильно, ходять до церкви, дотримуються правил соціального спілкування. Однак часом їм життя підносить різні негативні сюрпризи.

Цьому є пояснення. Можливо ви комусь дали в борг гроші або самі взяли в борг.

Існують, також предмети, які категорично забороняється давати або брати в борг. Якщо це ви зробите – неприємності для вас не змусять себе довго чекати.

Вірити в народні прикмети? Вам вирішувати.

 ""

Подивіться це відео і дізнайтеся що не можна брати і давати в борг.

Однак якщо ви вже до цього відео дали або взяли в борг якусь річ перераховану в цьому відео – не турбуйтеся. Існує три способи захисту.

Дізнайтеся їх і спробуйте захистити себе і ваших близьких від неприємностей.

Якщо ви будете дотримуватися цих простих правил – спокійне, щасливе і приємне в усіх відношеннях життя – вам забезпечено.

Звичайно можна посперечатися з висновками представленими в цьому відео, однак багато людей, які не вірять цьому не можуть відповісти на питання: чому у них так все погано.

Краще перестрахуватися і слідувати прикметами ніж потім покаятися про скоєне.

А в принципі вам вирішувати. У кожного є голова на плечах.

Відео: 5 предметів, які не можна брати і давати в борг

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.