8 забавних способів спілкування з ангелами-охоронцями

Ангел-хранитель - кращий друг вашої душі.

Ваші Ангели-Хранителі люблять вас і хочуть допомогти вам у всіх сферах вашого життя. Якщо ви хочете поглибити свої відносини з ними, ось 8 забавних способів спілкування з ангелами-охоронцями!

Ангели-охоронці – кращий друг вашої душі

Ваші Ангели-Хранителі – кращий друг вашої душі. Іноді вони можуть проявлятися як дбайливе присутність матері, що приносить втіху в скрутні часи. Вони також можуть проявити себе як ваші особисті вболівальниці, приносячи натхнення і благотворний вплив.

Під час кризи ваші Ангели-Хранителі можуть виступити в ролі могутнього захисника, що додає вам небесну сміливість і спонукає вас до дій. А в ситуаціях крайнього фізичного або духовного стресу ваші ангели наділяють вас силою і захистом батька, який швидко веде вас зі шляху шкоди.

Однак протягом дня ваші Ангели-Хранителі допомагають вам багатьма невидимими способами. Додавши трохи практики, ви почнете впізнавати знайоме, втішне почуття дотику вашого ангела-хранителя, а також безліч люблячих і корисних послань, які вони хочуть вам дати.

Ваші Ангели-Хранителі завжди стоять поруч, чекаючи кожної можливості зв’язатися з вами. Якщо ви хочете розвинути більш особисті стосунки зі своїми ангелами, щоб ви могли бути сприйнятливі до їхньої присутності, спробуйте наступні 8 забавних способів спілкування з вашими ангелами-охоронцями, а потім стежте за результатами!

8 забавних способів спілкування з ангелами-охоронцями

 ""

1. Поговоріть з ними – поговоріть зі своїми ангелами-охоронцями особисто і безпосередньо. Говоріть про найглибші бажання вашої душі так само, як якщо б ви розмовляли зі своїм кращим другом за чашкою чаю. Поділися з ними тим, як сильно ти їх любиш і цінуєш. Попросіть їх про допомогу. Зверніть увагу на відповіді вашого Ангела-Хранителя на ваші питання і прохання про допомогу.

2. Прогуляйтеся – вийдіть на вулицю і прогуляйтеся зі своїми ангелами. Ви можете або говорити, коли ходите, або просто дозволити своєму розуму бути відкритим і сприйнятливим до того, що вони говорять вам. Слідкуйте за ознаками і синхроністами їх присутності під час ходьби, такими як монети, пір’я, звуки або інші знаки.

3. Медитація. Сядьте спокійно і відкрийте своє серце. Думайте про когось, кого ви любите всім своїм серцем, і сидите в чуттєвому місці глибокої любові стільки, скільки зможете. Попросіть своїх Ангелів-Хранителів наблизитися і подивитися, як посилюється ця любов. Сидіти в любові – це найшвидший і найприємніший спосіб з’єднатися з вашою присутністю Ангелів-Хранителів і побачити, почути, відчути або дізнатися, що вони хочуть передати вам.

4. Листи з ченнелинг. Візьміть щоденник або зошит і напишіть глибокий питання, на який ваші ангели-охоронці повинні відповісти за вас. Наприклад: що є моїм найбільшим перешкодою для чіткого отримання ваших повідомлень? На який найбільш важливій галузі моєму житті зараз варто зосередитися? Як я можу поглибити мої відносини з вами? Встановіть таймер на 5-10 хвилин і запишіть все, що прийде в голову. Коли таймер зупиниться, припиніть запис. Не додавайте, що не редагуйте і не змінюйте нічого, що ви написали. З практикою ви будете здивовані любов’ю і повідомленнями, які ви отримуєте.

 ""

5. Написання листів – написання листів вашим Ангелам-зберігачам про конкретних ситуаціях і ваші почуття, пов’язаних з ними, допомагає вам краще зрозуміти цю проблему, обставини або проблему. Чим ясніше ви, тим конкретніше ви можете бути, коли звертаєтеся до них за допомогою.

6. Створіть Святий Простір – Створіть вівтар або священне місце, куди ви можете відправитися, щоб відчути присутність ваших Ангелів-Хранителів. Покладіть предмети, які надихають вас, і які нагадують вам про бажання вашої душі на вівтарі. Помістіть свої листи на свій вівтар. Розкидайте кілька кристалів. Запалити свічку і трохи ладану. Медитуйте і моліться в цьому особливому місці. Зробіть це привабливим!

7. Журналювання – ведіть журнал всіх подій, які ви мали з вашими ангелами-охоронцями. Запишіть всі способи, якими вони допомогли вам, мудрість, якої вони поділилися з вами, то, що вони привернули вашу увагу, що змусило вас сміятися, а також всю красу, якої вони поділилися з вами протягом дня. Цей журнал є прекрасним нагадуванням про те, що ваші ангели є справжнім джерелом любові і допомоги, а хроніка вашого спільного подорожі поглиблює ваші відносини в сто раз.

8. Дійте за їхньою порадою – Коли ваша духовна команда дає вам відповіді, які вам потрібні, дійте якомога швидше. Пам’ятайте, що ваші Ангели-Хранителі тут, щоб допомогти вам прискорити ваш життєвий шлях в нинішній час. Вони ніколи не будуть направляти вас неправильно. Так що сміливо просувайтеся вперед і робіть кроки, необхідні для просування вашої душі вперед в життя.

Всі відносини розвиваються і поглиблюються, і те ж саме відноситься і до ваших ангелам. Але одне точно. Чим більше ви взаємодієте і наближаєтеся до своїх ангелам, тим більше чудовим і радісним стає ваше життя.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.