Книга-передбачення тільки зараз відкрила очі на істину

Згідно релігійного виданню, епідемія коронавируса заважає церквам в Китаї дотримуватися Християнську суботу, що передбачає Книга Одкровення.

Обстановка в Ухані

В даний час вірус торкнувся понад 80 000 чоловік, і в усьому світі зареєстровано понад 2600 загиблих.

Китайське місто Ухань, епіцентр спалаху, недавно оголосив про політику ослаблення обмежень, що дозволяють жителям їхати невеликими групами.

Але все через три години рішення було скасовано, і його дев’ять мільйонів жителів були піддані суворому карантину.

Міським церквам, в тому числі тим, які шанують Християнську суботу, було заборонено надавати послуги щодо запобігання поширення вірусу, що, можливо, тепер виконує страшне пророцтво кінця днів з Книги Одкровення.

Публікація «Суботньої істини» повідомляє: «Біблія говорить про той час, коли епідемії хвороб (Матвія 24: 7) будуть розгульними та зачеплять маси людей.

Якщо вплив цього нового коронавируса є будь – яким показником, служіння в церкві, при наявності великої кількості людей стане проблематичним.

Що відбувається, коли такі збори здаються неможливими?

Письмо пророкує, що завдяки релігійному гнобленню такий день дійсно прийде (Одкровення 13: 15).

Одкровення 13: 15 пророкує, що «звір» не дозволить християнам здійснювати поклоніння.

Видання стверджує, що ці обмеження можуть свідчити про те, що Земля знаходиться в останні дні перед Другим пришестям.

Але це може бути не єдиний знак

Він додає: «Ця поточна спалах повинна дати співрозмовникам можливість задуматися над цими питаннями і тим, як ми вирішуємо нові проблеми в ці останні дні. Деякі стверджують, що джерелом нового коронавируса могло бути споживання нечистих тварин, таких як кажани.

Однак ті, хто йдуть біблійним дієтичним рекомендаціям в Левит 11, вже знають, що слід утримуватися від вживання в їжу нечистих тварин.

Субота дає нам час і простір, в якому ми можемо зупинити наш щоденний труд, щоб поклонятися Богу, витрачати час на роздуми про Його милосердної любові до нас, підбадьорювати один одного в нашого християнського життя.

Це все гарні речі, які допомагають нам жити краще, так, але субота – це щось набагато більше, це центральна проблема в ці останні дні.

Проблема з вакциною

Нещодавно з’ясувалося, чому розробка вакцини проти коронавируса може зайняти більше десяти років.

Нікола Стоунхаус, професор молекулярної вірусології в Університеті Лідса, сказав: «Для того, щоб зробити вакцину традиційним способом – протестувати її і отримати на ринку – може знадобитися десятиліття, і це вже робиться”

Насправді, для деяких вакцин в минулому було потрібно декілька десятиліть.

На жаль, додала вона, створення вакцин – повільний і допитливий процес.

Вони повинні пройти кілька етапів розробки – від відкриття до клінічних випробувань, перш ніж їх можна буде вважати їх безпечними.

Доктор Стоунхаус пояснив, чому багато виробників втрачають мотивацію для виробництва вакцини. .

Але це не робить їх роботу марною.

Вона додала: «Фармацевтичні компанії зазвичай не заробляють багато грошей на вакцинах, тому що ви пропонуєте їх великій кількості людей, тому ви повинні зробити їх дуже дешевими.

Повинно бути певний тиск з боку уряду, щоб сприяти виробництву та поширенню вакцин.

Це може допомогти контролювати майбутні спалахи.

Принципи проведення досліджень і те, що можна дізнатися на цьому шляху, можуть бути застосовані до майбутніх проектів.

Навіть якщо вона не використовується для цього спалаху, то може бути використана для наступної епідемії, і це, безумовно, хороша новина.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".