Ознаки того, що ви емоційно інтелігентна людина

Емоційний інтелект є одним з основних м'яких навичок в житті, який неймовірно важливий для особистого і професійного успіху, але часто не береться до уваги.

Емоційний інтелект є одним з основних м’яких навичок в житті, який неймовірно важливий для особистого і професійного успіху, але часто не береться до уваги.

Ви емоційно інтелігентна людина? Ось як ви можете про це дізнатися:

Ви можете добре “читати” людей

У вас є вроджене почуття до людей, і ви розумієте, що вони хочуть або що вони думають, і їм не потрібно нічого говорити безпосередньо.

Через соціальні сигнали і поведінку ви просто відчуваєте речі і знаєте, коли хто то що то «говорить», навіть якщо він взагалі нічого не говорить.

Ваші мотиви виходять зсередини вас, а не від зовнішніх впливів

Ви живете для себе і своїх внутрішніх спонукань. Ви слухаєте те, що говорять люди – ваші однолітки, друзі, батьки, люди у вашій галузі – але в кінцевому підсумку ви прагнете до життя і досягнень, заснованим на тому, що заганяє вас углиб.

Ви постійно прагнете зрозуміти стан людини

Ви помічаєте все – то, як хтось вагається, перш ніж говорити, як загоряються його очі, коли вони бачать того, кого люблять.

Ви часто помічаєте все те, що інші люди, здається, не беруть до уваги, і ви прагнете зрозуміти логіку і мотивацію поведінки людей.

Ви хочете зрозуміти людську ситуацію з усіх боків, тому що це допомагає вам зрозуміти і поглянути на своє власне життя.

Ви чутливі до всіх

Коли люди говорять з вами про боротьбу, яку вони відчувають, ви часто відчуваєте і розумієте їх біль, навіть якщо це те, чого ви не зазнали особисто.

Ви можете уявити, як це повинно бути для них і як цю перешкоду вплине на все життя.

Ви знаєте свої недоліки та сильні сторони

Ви знаєте про себе речі, які не роблять вас таким ідеальною людиною, і ви також знаєте про речі, які роблять вас по-справжньому великими.

Ви знаєте, що у вас є погана звичка відкладати проекти до останньої хвилини, або, може бути, ви знаєте, що іноді ви можете бути поганим комунікатором, але оскільки ви знаєте про ці речі, ви намагаєтеся активно працювати над ними, коли вони з’являються,

Ви також знаєте, що відрізняє вас в житті, і ви завжди шукаєте способи поліпшити ці якості.

Ви активно намагаєтеся зрозуміти свої настрої та змінити їх, коли вони погані

Коли ви зліться, сумуйте або заздрите чогось, намагайтеся усвідомлювати ці почуття.

Ви відчуваєте свої емоції, коли вони відбуваються, і намагаєтеся зрозуміти, чому саме ви відчуваєте так.

Ви розумієте, що ваше тіло обробляє ваші думки через емоції, і тому ви намагаєтеся змінити свої думки, перш ніж емоційно вийдете з-під контролю.

Ви стикаєтеся з людьми, коли виникають проблеми, а не дозволяєте їм проникати всередину

Якщо між вами і іншою людиною виникає проблема, ви швидше за вирішите її негайно, ніж нічого не скажете і дозволите їй створити подальші проблеми між вами.

Ви завжди працюєте над своїм особистим розвитком

Ви відчуваєте занепокоєння, коли життя стоїть на місці, і коли ви відчули спад, ви починаєте думати про те, як вийти з цього спаду.

Ви починаєте думати про свої інтереси, свою роботу, своїх друзів, своїх відносинах і про те, як ви могли б зробити щось по-іншому, щоб поліпшити ці області.

Ви зосереджуєтесь на життя в даний момент, а не на життя в минулому або майбутньому

Ви не вірите, що життя в минулому або надія на майбутнє мають якесь значення тут, в сьогоденні.

Ви віддаєте перевагу випробувати те, що відбувається в даний момент, настільки глибоко і повно, наскільки це можливо, замість того, щоб заново переживати спогади вчорашнього дня або історії про обіцянки на завтра.

Ви прийняли своє минуле таким, яке воно є, і знаєте, що не можете повернутися назад, так само, як ви розумієте, що ваше майбутнє – це тільки мрія, в якій ви хотіли б жити, щоб дати вам надію, але яку ви ще не зазнали.

Вам дійсно подобається слухати інших людей та допомагати їм з їх проблемами

У вас є можливість змусити інших людей відчувати себе спокійними і прийнятими у вашій присутності.

Коли вони поруч з вами, вони відчувають, що можуть розповісти вам все, не засуджуючи їх за те, що вони зробили, але ви насправді слухаєте їх і даєте їм конструктивну зворотний зв’язок.

Але це не тільки можливість для вас. Вам дійсно подобається спілкуватися з людьми, будь то ваші друзі або родина або хтось ще, хто розмовляє з вами і слухає, що відбувається в їх жізні.Ти як соціальний хамелеон

Ви змінюєте свою поведінку в залежності від того, з ким ви. Це не означає, що ви насправді не в своїй особистості, а в тому, що ви знаєте про настрої інших людей і намагаєтеся відповідати їх енергетичного рівня, щоб ви були на одній хвилі.

Ви слухаєте свою інтуїцію та дозволяєте їй направляти вас, коли ви приймаєте важкі рішення

Як тільки ви відчуєте тонкий імпульс своєї інтуїції, що говорить вам, що щось не так, ви знаєте, що повинні вислухати те, що говорить ваше тіло, і поглянути трохи глибше в ситуацію, перш ніж продовжувати.

У вас немає проблем, коли ви говорите «ні, дякую»

Стільки, скільки ви розумієте бажання інших людей і хочете допомогти їм, ви також розумієте, що краще для вас і вашої ситуації. Ви не боїтеся почуттів інших людей і говорите їм «ні», коли вам потрібно це делать.Вам цікаво, як живуть інші люди

Ви любите спілкуватися з людьми різних культур і походження, тому що вам подобається дізнаватися, як живуть інші люди і що їх змушує.

Вам подобається, здавалося б, випадкове взаємодія з незнайомцями, тому що саме тут ви часто можете дізнатися більше про інших людей.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Цикламена: Як правильно вибирати, як доглядати, у кого краще цвіте

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.