Як читати лінії вашої долоні

Виберіть свою домінуючу або активну руку, щоб читати по долонях.

Хіромантія, також відома як хіромантія, передбачає вивчення форми ваших рук і ліній на них, щоб, можливо, розповісти вам про ваше життя та особистості. Хоча немає чітких доказів того, що лінії долонь впливають на ваше життя, це все ж може бути потішним хобі для практики. Коли ви хочете почати інтерпретацію ліній долоні, пошукайте основні лінії в центрі долоні. Оглядаючи долоню, почніть перевіряти, чи є у вас другорядні або другорядні лінії, щоб побачити, як вони можуть вплинути на ваше життя. У міру того як ви дізнаєтеся більше, ви зможете перевіряти чиїсь долоні та ділитися своїм читанням!

Інтерпретація основних ліній

Виберіть свою руку, що домінує або активну руку, щоб читати по долонях. Коли ви починаєте читати, перевірте руку, яку ви використовуєте найчастіше, бо вона вважається вашою активною рукою. Ваша воля не рука, що домінує – це ваша пасивна рука, і вона зазвичай не досліджується, бо лінії можуть бути не такими помітними під час читання. Витягніть руку долонею вгору, щоб ви могли легко прочитати рядки.

Порівняйте ваші активні та пасивні руки, щоб побачити, чи є відмінності. Лінії на вашій пасивної руці – це ваші успадковані риси, а лінії на вашій активній руці показують, наскільки старанно ви працювали, щоб розвинути себе.

Прочитайте лінію життя, щоб визначити своє щастя і пристрасть до життя. Лінія життя – це довга вигнута лінія, яка проходить від зап’ястя вгору навколо основи великого пальця. Лінія життя може показати досвід, який у вас був, і то, як він впливає на ваш погляд на життя. Довжина лінії показує, як інші впливають на ваше життя, а глибина лінії показує легкість, з якою ви будете рухатися вперед.

Перевірте, чи є у вашій лінії життя інші лінії, відгалужується вгору або вниз. Гілки вгору у напрямку до пальців означають прийдешні позитивні зміни, а гілки вниз – негативні.

Лінія життя не визначає, коли ви помрете, тому не турбуйтеся, якщо вона коротка.

Подивіться на заголовок, щоб визначити свій стиль навчання і прагнення до знань. Перевірте глибину лінії, оскільки більше глибокі лінії – це відмінна пам’ять, а дрібні – вам складно зосередитися.

Якщо у вашій лінії голови є розриви – зіткнетеся з душевної боротьбою.

Якщо лінія вашого серця вигнута – ви добре спілкуєтеся з партнерами. Прямі лінії – ви стабільні та доступні, але в стосунках ви можете бути сором’язливими або пасивними.

Порада: якщо лінія серця і лінія голови перетинаються або з’єднуються, значить, у вас мавпяча лінія. Якщо у вас є мавпяча лінія, вам може бути важко відокремити свої дії від емоцій.

Перевірте лінію долі, щоб побачити, як на ваше життя можуть вплинути зовнішні обставини. Лінія вашої долі – це вертикальна лінія, яка може проходити по центру долоні. Лінія долі може позначати, як інші люди або події, що знаходяться поза вашим контролем, вплинуть на ваше життя.

Прочитайте лінію відносин, щоб дізнатися, як ви справляєтеся з зобов’язаннями. Лінія взаємин, також звана лінією шлюбу, є невеликою горизонтальну лінію, яка огинає сторону долоні під мізинцем. Довгі або глибокі лінії взаємовідносин можуть означати, що ви віддаєте перевагу довгострокові зобов’язання, в той час, як короткі або неглибокі лінії означають, що ви можете мати кілька відносин або переглядати старі зобов’язання.

У вас може бути кілька ліній відносин на долоні, що може означати, що ви захоплені романтичними стосунками.

Інтерпретуйте лінію інтуїції, щоб дізнатися свою здатність читати інших людей. Лінія інтуїції – це вигнута лінія, яка починається біля основи мізинця і спускається до зап’ястя. Якщо лінія вашої інтуїції яскраво виражена, ви зможете швидко вловити, що відчувають інші, і відчути, позитивні вони чи негативні. Коли у вас є розриви в лінії інтуїції, це може означати, що ви співчуваєте іншим, але вам слід зосередитися на власному настрої та емоції.

У вас може не бути лінії інтуїції на долоні, але ви все одно можете проявляти співчуття і відчувати почуття інших.

Перевірте лінію здоров’я, щоб дізнатися, на що ви схожі як на доглядача. Лінія здоров’я – це діагональна або вигнута лінія, яка починається від краю долоні близько мізинця і триває до центру зап’ястя. Наявність довгої лінії та глибокій черзі за здоров’ям може означати, що ви підтримуєте людини та дбаєте про інших. Не у всіх буде лінія здоров’я, але це не означає, що ви не дбаєте про інших людей.

Обриви в лінії вашого здоров’я можуть вказувати на хвороби, які у вас або у вашого близького були в минулому.

Шукайте грошову лінію, якщо хочете перевірити своє майбутнє багатство. Грошова лінія – це коротка діагональна лінія, що йде вниз від підстави вашого мізинця. Глибокі прямі грошові потоки можуть означати, що ви розумно інвестуєте і можете стати багатим в більш пізньому віці. Більш хвилясті, дрібні лінії можуть вказувати на те, що вам, можливо, буде потрібно докласти більше зусиль, щоб стати багатим.

Вивчіть Ремінь Венери, щоб визначити свою романтичну невпевненість. Ремінь Венери – це дугоподібна лінія, що огинає підставу вашого середнього і безіменного пальців. Якщо у вас на долоні помітний пояс Венери, ви можете жити повним життям і легко співчувати іншим. Більше легкий пояс Венери може означати, що ви не впевнені у своїх відносинах і можете працювати над ними, зміцнюючи довіру до інших людей.

Ремінь Венери може також символізувати минулу травму, яка змусила вас втратити довіру до інших людей, але ви можете продовжувати працювати над тим, щоб знову довіритися.

Подивіться, чи є Кільце Юпітера, щоб перевірити свої лідерські якості. Подивіться під підставу вказівного пальця, щоб побачити, чи є навколо нього лінія, яка є Кільцем Юпітера. Якщо у вас є помітне Кільце Юпітера, то вас можуть поважати та перевершувати на керівних посадах, які вам надані. Якщо у вас неглибоке кільце Юпітера, можливо, вам доведеться продовжувати працювати над розвитком своїх навичок, щоб домогтися успіху.

Якщо у вас немає Кільця Юпітера, ви можете носити кільце на пальці, щоб збільшити свою удачу.

Шукайте Кільце Сатурна, щоб побачити, чи легко ви турбуєтеся. Кільце Сатурна обвиває підставу вашого середнього пальця і може вказувати на ваше песимістичне ставлення. Ви можете почати турбуватися або відчути, що в житті потрібно подолати безліч перешкод. Якщо у вас є Кільце Сатурна, постарайтеся зберігати оптимізм, добре спілкуватися і проявляти співчуття до інших, оскільки це може допомогти зникнути лінії.

Знайдіть Кільце Аполлона, щоб побачити, наскільки ви креативні. Кільце Аполлона – це вигнута лінія, яка обвиває підставу вашого безіменного пальця і може бути дуже рідкісною. Якщо у вас є Кільце Аполлона, це може означати, що ви пригнічуєте творчість і робите щось з негативним ставленням. Усередині працюйте над формуванням позитивного настрою і проявіть творчий підхід, щоб прибрати лінію з долоні.

Якщо у вас є Кільце Аполлона, спробуйте зайнятися художніми або творчими хобі, такими як малювання, живопис або лист.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.