У всіх є езотерика всередині

Словник визначає слово «езотеричний» як особливе таємниче знання, відоме лише невеликій кількості людей.

«Все відбуваються з езотерики, це в них і від них, і це однаково для всіх – у всіх є езотеричне всередині. Це факт, який належить до значення слова езотеричний – таємне ».

Серж Бенхайон. Езотеричні вчення та одкровення, стор.282.

Словник визначає слово «езотеричний» як особливе таємниче знання, відоме лише невеликій кількості людей. Багато хто думає, що це якось пов’язано з магічними практиками, дивними обрядами та ірраціональними віруваннями. Він використовується для позначення внутрішнього кола або чогось, що призначене для деяких.

Однак правда в тому, що КОЖЕН за своєю суттю езотеричний, тому що це просто означає з’єднуватися з нашим таємним і жити з нього. Так чому ж ми змінили значення слова, яке описує, хто ми ВСІ є в душі, на щось дивне і належить небагатьом?

Що таке езотеричне?

Езотеричне означає таємне. Коли ви виходите з самого потаємного, все відомо і дуже просто.Серж Бенхайон

Лютий 2010 р. “Вивчення езотеричної медицини 1″

Більш пильний і більш правдивий погляд на походження цього слова показує, що поточні визначення слова езотеричний не зображають і не поважають його справжнє значення, не кажучи вже про його енергетичне враження. Більш того, він розкриває причини, за якими справжнє енергетичне значення слова езотеричний було спотворено і, отже, приховано від людства.

Англійське слово езотеричний походить від грецького слова «езотерікос», яке саме утворено від ряду слів.

До них відносяться: «eiso, eso», що означає «всередині», «внутрішній»; «Езотерос» означає «внутрішній, внутрішній»; а «ейкос» означає «природний». Отже, джерела «езотеричного» відносяться не тільки до «внутрішнього», до того, що знаходиться всередині, але також і до того факту, що внутрішнє «природно». Саме в глибині душі людини знаходиться природний і щирий спосіб існування, і звідки ми насправді є імпульсами та висловлюємо їх, природно.

За часів Піфагора грецькі філософи використовували езотерику, щоб розрізняти «внутрішні речі», тобто те, що знаходиться всередині нас, або, точніше, царство внутрішнього серця, і екзотеріческе, «зовнішні речі», то, що знаходиться зовні нас або царство тимчасових пошуків.

Отже, саме в нашому внутрішньому серці ми знаходимо Божественний спосіб буття і життя, оскільки саме тут ми природним чином пов’язані зі своєю сутністю і, отже, з Богом, в скоєному унісоні з гармонійними ритмами всьому Всесвіті. Це всередині кожного і тому не секрет.

Отже, якщо слово езотеричний просто вказувало на найпотаємніше, на наш природний спосіб існування, що було такого в езотериці, що було незручним ” до такої міри, що воно повністю спотворювало слово, щоб змінити його первинне визначення, щоб дати йому зневажливе значення?

Кого тривожили езотеричні вчення і чому їх намагалися приховати від людства?

Усвідомлюючи той факт, що як тільки людські істоти знову з’єднуються зі своїм внутрішнім світом, вони більше не можуть контролюватися нічим нестямі, оскільки в тому, що вони знаходять зв’язок з божественним, яким вони є, Церква спотворила це слово і помістила негативне ухилятися від усього, що пов’язано з езотерикою, оскільки вона була стурбована – ще раз – втратою свого контролю над умами та життями людей.

Приписуючи значення прихованого і таємного слову езотеричне і визначаючи його як щось таємниче, підозріле і навіть незрозуміле, християнська церква і, зокрема, католицька церква намагалися приховати простоту, силу та абсолютну істину і любов, пропонована езотеричними вченнями, і спосіб життя людства.

 ""

Нарешті, поважаючи той факт, що езотерика просто стверджує, що саме в найпотаємніше ми знаходимо наш природний спосіб існування, ми фактично підтверджуємо всім, що відомі божественні якості істини, любові, радості, гармонії та спокою. Миттєво в глибині душі та з’являється до того, що ми називаємо езотеричним способом життя.

Живучи любов’ю до езотерики

Езотерика – це любов, яка об’єднує всіх нас в братстві.

Серж Бенхайон березень 2012 р. “Вивчення езотеричної медицини.”

Езотеричний принцип

Езотеричний принцип полягає в тому, що ми – любов. Принципи езотеричного способу життя сягають найдавнішим формам знання і мудрості.

“Бувши давніми по своєї спадщини, вони не застаріли щодо того, що потрібно від людства для життя в гармонії, і, таким чином, припиняють будь-яку норовливу поведінку, яка не сприяє створенню братства всередині та між нашими громадами всюди. Науки означає те, що приходить з нашого потаємного. Це життєвість любові, яку ми всі несемо однаково глибоко всередині, і саме ця життєвість відновлює кожної людини назад в ритми їх внутрішньої гармонії, і, таким чином, звідти любов живе з усіма інші. Езотеричне є всеосяжним і виходить з того, що знаходиться в серцевому центрі кожної людини. Воно живе імпульсом, що об’єднує до об’єднання всіх як живе братство однієї раси під єдиним Богом відповідно до духу єдиного людства. Нехай ви будете у світлі свого істинного творіння “.

Серж Бенхайон “Живі сутри ієрархії”, стор. 499

«Не може бути кращого часу, щоб почати езотеричну роботу і, таким чином, жити в езотеричному імпульсі, інакше відомий як центральний імпульс Душі».

Серж Бенхайон “Езотерична і екзотерична філософія”, стор. 389

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.