Що означає 11:11 У астрології для кожного знака зодіаку

Якщо вам трапиться побачити 11:11 (листопада) 11 або 29 листопада, це може мати для вас особливе значення в залежності від вашого знака зодіаку.

Дати 11 і 29 листопада включають числа 11/11

Люди, знайомі з нумерологією, дізнаються в ньому число ангела, але що означає 11:11 в астрології?

В нумерології 1 – це число лідера: хтось, хто бере речі та бере на себе відповідальність. Коли ви бачите, що це число повторюється як варіант числа Майстри 11, це означає, що ви отримуєте повідомлення з Всесвіту про прояву, можливості та духовне пробудження.

Варіації цієї послідовності цифр 11, 111 або 1111 є сигналом того, що портал відкривається, дозволяючи долі та можливості зустрітися. Прийшов час звернути увагу, а потім діяти.

В астрології число один також пов’язано з багатьма значущими речами, але тут вони не так важливі, як в нумерологічних термінах.

Наприклад, число 1 представляє перший знак зодіаку, Овен, а перший знак, на який ви дивитеся в натальній карті, – це ваш висхідний знак.

І коли планета вперше потрапляє в новий знак, 1-я ступінь являє собою завантаження інформації, яка відбувається протягом перших 24 годин після змін в цьому знаку. Але якщо планета знаходиться під 11 градусом, так, це важливо, але астролог, який включає нумерологію в читання своїх карт, потім звернеться до цієї практики, щоб вивести більш глибокий сенс.

Коротко кажучи, в астрології дійсно немає 11 патернів, які пов’язані з числом ангела.

Проте, якщо вам трапиться побачити 11:11 11 або 29 листопада, це може мати для вас особливе значення в залежності від вашого знака зодіаку.

Що означає 11:11 для кожного знака зодіаку в астрології

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен, якщо ви бачите цифру 11:11 це може бути сигналом про те, що ваші духовні наставники говорять з вами та просять вас діяти в тому напрямку, в якому хоче йти ваше серце.

Ви можете дивитися на речі в новому світлі, і це викликає у вас сумніви. Знайдіть час для медитації, щоб проявити сили, необхідні для роботи.

Телець (20 квітня – 20 травня)

 ""

Телець, якщо ви бачите цифру 11:11 це може бути сигналом звернути увагу на любов. Ви чутливий і чуттєва людина, який може бажати більшої прихильності та людей, які цінують вас у вашому житті.

Можливо, вам доведеться звернути увагу на свої відносини та на то, що ви вважаєте надійним зв’язком.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки, якщо ви бачите цифру 11:11 це може бути сигналом більше слухати, ніж говорити.

Можливо, ви готові стрибнути в щось ногами, не дивлячись, але Всесвіт може запропонувати вам приділити час досліджень і також слідувати по шляху, який незабаром відкриється для вас.

Рак (21 червня – 22 липня)

Рак, якщо ви бачите цифру 11:11 це може бути сигналом до того, щоб робити те, що вам потрібно, без страху і йти вперед зі значною хоробрістю.

У вас може бути бажання на серці та ви хочете, щоб воно збулося, але ваш страх може бути тим, що утримує вас від віри.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев, якщо ви бачите цифру 11:11 це може бути сигналом до того, щоб бути сильним і сміливим і прагнути до досягнення своїх цілей.

Можливо, ви захочете зробити паузу і переглянути свій поточний життєвий шлях, а потім зосередити свої думки на те, куди саме ви хочете піти.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 ""

Діва, якщо ви бачите цифру 11:11 це може бути сигналом до звільнення від обмежень, які, на вашу думку, заважають вам слідувати своєму серцю.

Можливо, вам доведеться уважно подивитися на будь-які токсичні патерни або нереалістичні очікування, які у вас є в стосунках, і уявити собі, як ви їх відпускаєте.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги, якщо ви бачите цифру 111, це може бути сигналом про те, що ви займаєтеся авторитетом і можете використовувати силу переконання, щоб подолати бар’єр і увійти в нову сферу життя, в якій ви хочете жити.

Можливо, вам доведеться поглянути на те, як ви спілкувалися з іншими, і зосередитися на способах більш ефективної співпраці, щоб управляти речами більш ефективно.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон, якщо ви бачите число 111, це може бути сигналом про те, що ви зараз переживаєте духовні зміни, які покликані привести вас до вищого блага.

Можливо, ви виявите, що зараз гарний час, щоб почати медитацію або духовну практику, якщо ви ще цього не зробили.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець, якщо ви бачите цифру 11:11 це може бути сигналом до того, щоб відволіктися і увійти в духовний світ через молитву з вірою в те, що щось, про що ви просите, належить вам.

Ви хочете провести відпустку на природі або знову відвідати релігійну громаду, від якої ви давно розлучилися.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

 ""

Козоріг, якщо ви бачите цифру 11:11, це може бути сигналом про те, що щось дороге для вас вимагає від вас усвідомлення того, що є речі поза вашим контролем і те, про що ви найбільше турбуєтеся, буде в порядку.

Ви можете зробити паузу і поглянути на природу будь-яких негативних думок, про які ви роздумували, а потім побачити, як ви їх відпускаєте.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій, якщо ви бачите цифру 11:11 можна очікувати дива щодня і передчувати, що радість життя приходить маленькими, несподіваними способами.

Можливо, вам доведеться перестати зациклюватися на цинізмі та дозволити собі повірити в хороше.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби, якщо ви бачите цифру 11:11 це може бути сигналом до того, щоб повірити у свої мрії та дозволити собі уявити себе безмежною істотою.

Можливо, ви захочете поглянути на свої конкретні області невпевненості в собі, нагадати собі, що це неправда, і побачити себе чарівною істотою, яким ви насправді є.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.