Сьогодні цього знаку Зодіаку очікується кілька сюрпризів, але не хвилюйтеся. Вони всі приємні!

Партнерство або не партнерство - це велике питання, коли строгий Сатурн переходить сьогодні в ваш 7-й Будинок Індивідуальних Відносин. Тісні зв'язки вимагають роботи і відповідальності для підтримки, і це може почати ставати дуже очевидним для вас зараз.

Партнерство або не партнерство – це велике питання, коли строгий Сатурн переходить сьогодні в ваш 7 – й Будинок Індивідуальних Відносин. Тісні зв’язки вимагають роботи і відповідальності для підтримки, і це може почати ставати дуже очевидним для вас зараз. Може трапитися так, що зусилля у відносинах занадто складні, або, можливо, ви зрозумієте, що додаткова робота коштує того, щоб встановити ці люблячі і підтримують зв’язки. Це не рішення за одну ніч, а важлива реалізація, на вирішення якої потрібен час.

Лев – 22.03.2020 р.

Сьогодні вас чекає кілька сюрпризів, але не хвилюйтеся. Вони всі приємні! Деякі з речей, яких ви чекали довгий час, швидше за все, здійсняться сьогодні. Деякі ваші зусилля, які, на вашу думку, були витрачені даремно, в кінцевому підсумку будуть успішними. Отже, святкуйте сьогодні ввечері з сім’єю і друзями, і навіть у них можуть бути хороші новини, якими можна поділитися.

Лев – Здоров’я

Ваше здоров’я залишається в піковому стані сьогодні. Вранці необхідно починати легкі вправи для доброго здоров’я, і сьогодні найкращий день, щоб зробити перший крок до цього. Ви можете розвинути деякі скарги на зуби до вечора. Також необхідно негайно змінити свій раціон харчування для вашого постійного здоров’я.

Лев – Любов і Відносини

Вкрай важливо, щоб ви не поспішали з будь – якими висновками і не допускали неправильних уявлень в ваших стосунках. Спробуйте підвищити ступінь відкритості і чесності, оскільки атмосфера недовіри, ймовірно, міцно закріпить ваші відносини в цей період. Будьте особливо обережні, щоб не дозволити третій особі вплинути на вашу думку про вашого партнера і ваша поведінка по відношенню до нього.

Лев – Кар’єра і Гроші

Ви біжите від стовпа до повідомлення сьогодні з невеликим плідним результатом. Не сумуй. Це всього лише один дивний день, коли все відбувається не так, як ви хочете. Сьогоднішні випадки спонукають вас заздалегідь планувати свою роботу і проводити необхідні перестановки, перш ніж переходити в поле. Не купуйте нові кредитні карти.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва для зміцнення віри і надії у важкі часи

Нагадаємо, Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.