Новий Рік 2021: які прикмети? Астрологи розповіли, як він пройде nf як його правильно зустріти

За східним календарем Новий 2021 рік є роком Білого Металевого Бика. Чого від нього чекати, як його правильно зустріти і які існують прикмети — читайте e нашій статті.

Як не дивно, але рік Бика наступить не 1 січня, як вважають багато хто, а 12 лютого о 21:05. Триватиме він до 30 січня 2022.

Астрологічний прогноз

Астрологи вважають, що на людство чекає набагато більш мирне і спокійне майбутнє, ніж наше сьогодення, яке подарував рік Щура. Холодний розрахунок і цілеспрямованість Бика нададуть свій вплив таким чином, що ми будемо прагнути до відновлення світового порядку.

Новый год 2021 уже близко
Новий рік 2021 вже близько

Наступні 365 днів гарні для створення сім’ї, відкриття нового бізнесу, будівництва будинку. Також вигідними обіцяють бути інвестиції, а продуктивна робота в різних сферах принесе хороші доходи. Звичайно, просто так на голову нічого не впаде — доведеться гарненько попрацювати.

Як правильно зустрічати рік Бика

Щоб відразу ж отримати його розташування, для новорічної ночі підберіть наряд в світлих тонах. Слід надавати перевагу білому, молочному, сріблястому, золотому, бежевому і усім відтінкам сірого кольорів, тобто від чорного до світлої пастелі.

Символ 2021 года — Белый Металлический Бык
Символ 2021 року – Білий Металевий Бик

Одяг не повинен бути дорогим — чим матеріал простіше, тим краще. Перевагу віддайте натуральним тканинам. Для жінок ідеальним варіантом буде сукня, а для чоловіків — штани з сорочкою.

Прикмети

Якщо 1 січня у вас випадково розіб’ється посуд або ялинкова іграшка, чекайте щастя і встигніть в цей момент загадати бажання. Також в цей день нагодуйте бездомних тварин, щоб принести в своє життя благополуччя і достаток, а щоб гроші липли круглий рік — потріть з домочадцями один одного великою купюрою.

Новогодняя атмосфера
Новорічна атмосфера

Чого робити не можна 1 січня, так це метушитися і напружуватися, оскільки в такому випадку вам гарантовано повне турбот майбутнє.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.