Гороскоп на 24 грудня 2020 року для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, що підготували вам планети в цей день

Прийняття на себе відповідальності за те, що ви можете контролювати, буде мати першорядне значення для вашого особистого зростання.

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Весь рік Марс знаходиться у вашому знаку зодіаку, і це підживлює ваше бажання досягати цілей і бути лідером.

У середу Місяць приєднується до Марса в Овні, впливаючи на ваш перший сонячний будинок ідентичності.

Саме тут можна зосередити більшу частину своєї енергії, оскільки ви можете досягти мети або внести важливі особисті зміни.

Телець

 "" Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Нездатність відділити себе від минулого може бути для вас скалкою, а іноді та гнівом. Ви можете відчути сильний викид негативної енергії, коли Місяць працює з Марсом в Овні, і обидва вони впливають на ваш дванадцятий сонячний будинок прихованих ворогів. Прийняття на себе відповідальності за те, що ви можете контролювати, буде мати першорядне значення для вашого особистого зростання.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Місяць співпрацює з Марсом в Овні, ваших сонячних будинках дружби. Ви захочете тримати свої почуття під контролем, оскільки ви можете занадто гостро відреагувати, якщо ваше его якимось чином зачепили. Отже, може бути легко взяти близько до серця те, що говорить один, навіть якщо воно не було занадто критичним.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Місяць в партнерстві з Марсом в Овні, вашому сонячному будинку кар’єри та соціального статусу. Ваші відносини з матір’ю можуть мати для вас велике значення. Ви можете відчувати сильну потребу у визнанні своєї особистості та того, що ви говорите і робите. Те, що вам знайоме, може трохи втішити, але може виникнути та бажання змін, але це може бути тимчасовим.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Місяць в партнерстві з Марсом в Овні, вашому сонячному будинку вищої освіти. Ви чутливі до того, що знаєте, в порівнянні з тим, що випробували інші. Ви можете бажати спокійної обстановки, де ви можете шукати відповіді та долучатися до своєї віри. Це хороший день для медитації та набуття почуття зв’язку із всесвітом.

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)

 "" Місяць співпрацює з Марсом в Овні, вашому сонячному будинку загальних ресурсів. Можливо, ви відчуєте сильну потребу бути менш відкритими щодо того, що у вас є, і шукати способи практичного приховування речей. Це може зіграти вам на руку, якщо ви необережно поводилися з речами та залишили їх незахищеними від крадіжки. Від ваших активів до питань страхування – це хороший день, щоб перевірити, як йдуть справи, і вжити заходів, щоб зробити вашу власність більш сегментованої.

Ваги

Гороскоп на завтра для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Місяць в партнерстві з Марсом в Овні, вашому сонячному будинку зобов’язань. Ви можете швидко закрити двері для когось через образи. Ви можете відчути сильну потребу в лояльності та прозорості, тому, коли це не виконується, ви схильні закритися і, можливо, навіть відсторонитися від роботи або навіть в любові. Це хороший день, щоб усвідомити, що саме тут ви перебуваєте зараз, і, можливо, попросити те, що вам потрібно, коли ви цього не отримуєте.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Місяць співпрацює з Марсом в Овні, вашому сонячному будинку повсякденних обов’язків. Те, як все робиться, навіть порядок, в якому людина підходить до задачі, можуть бути для вас важливою областю. Ви можете бути схильні намагатися взяти на себе або контролювати результат, але чиніть опір спонуканню зробити це. Це гарний час, щоб навчитися довіряти тому, що, навіть якщо ви не той, хто виконує завдання, вона все одно може закінчитися добре.

Стрілець

Гороскоп на завтра для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Місяць в партнерстві з Марсом в Овні, вашому сонячному будинку ігор. Ви знаходите в житті хороше і можете шукати способи виділитися, поводячись нерозумно або ведучи вечірку на роботі або у власному будинку. Ви легко отримуєте задоволення від дрібниць, які роблять день ідеальним для того, щоб зробити його повільним і позбутися від необхідності мати відповіді на всі питання.

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)

 "" Місяць в партнерстві з Марсом в Овні, у вашому сонячному будинку і сім’ї. Ви хочете, щоб вас чули та поважали найближчі люди. Це хороший день, щоб висловитися про свої потреби та розповісти про свої почуття, особливо коли ви відчуваєте, що вас не помічають.

Водолій

Гороскоп на завтра для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Місяць співпрацює з Марсом в Овні, вашому сонячному будинку спілкування. Намагайтеся не піклуватися про те, що інші думають про вас під час цього переходу. Якщо ви відправляєте повідомлення одному або люди, здається, менш зацікавлені в тому, що ви хочете сказати, ніж зазвичай, нагадайте собі, що зараз сезон відпусток, і багато справ в останню хвилину можуть привести до того, що друзі забудуть відправити SMS або компанії не дадуть відповідь на дзвінки.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Легко купувати речі тільки тому, що Місяць співпрацює з Марсом в Овні. Поки ваш сонячний будинок грошей і особистої власності буде активований до завтра, не купуйте речі, щоб заповнити порожнечу. Постарайтеся не дозволити собі залізти в борги по кредитній карті, навіть якщо ціни продажу здаються занадто хорошими, щоб чинити опір.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.