Як подбати про своє здоров’я виходячи з того, хто ви за знаком Зодіака?

Наші знаки Зодіака багато говорять про нашу особистість, але чи знаєте ви, що вони можуть також допомогти вам у вашому здоров'ї?

Наші знаки зодіаку багато говорять про нашу особистість, але чи знаєте ви, що вони можуть також допомогти вам у вашому здоров’ї? Ну, в залежності від того, чи є ви водяним знаком, знаком землі або вогненним знаком, ваш спосіб життя може відрізнятися, і це означає, що ви можете бути схильні до певних захворювань більше, ніж інші. Так хіба не було б здорово дізнатися про це і що робити, щоб ви залишалися здоровими цілий рік? Ми запитала про це знаменитого астролога Рідха Бала.

Овен

Якщо все йде не за планом, ви розгнівані і схвильовані, що призводить до посилення навантаження на мозок. Це викликає часті головні болі і скрегіт зубів, що призводить до проблем із зубами. Видаліть кофеїн і алкоголь зі свого раціону, так як це вплине на ваше психічний стан.

Телець

Ви схильні до грипу більше, ніж інші. Ви несприйнятливі до інфекцій горла, біль у вухах, тонзиліт, проблеми з щитовидною залозою і жорсткої шиї. Намагайтеся підтримувати більш сильну імунну систему. Скоротити куріння, збільшити споживання фруктів, овочів і цільного зерна. Регулярно робіть фізичні вправи.

Близнюки

Ви повинні припинити надавати занадто великий тиск на своє тіло, особливо якщо у вас часті болі в тілі. Підготуйте здоровий режим тренування для себе. Підтримувати регулярне споживання кальцію у вигляді харчових продуктів в якості добавок.

Рак

Будучи інтуїтивно зрозумілим і емоційним, ви тісно пов’язані зі шлунком і травною системою. Ви схильні до розладу шлунка, кишкових захворювань і кислотним рефлюксам. Майте шматочок імбиру, м’яти або ромашкового чаю після їжі.

Лев

Проблеми з серцем, млявість і проблеми зі спиною не є чужими для вас. Ти повинен піклуватися про своє серце. Підіть на регулярні огляди і візьміть на себе ініціативу, щоб записати будь-яку сімейну історію проблем з серцем. Підтримувати здорову вагу і знизити рівень стресу.

Діва

Переоцінка ситуації призводить до постійних хвилювань. Ви схильні до харчової алергії, запорів і виразок. Фенхель і яблучний оцет є відмінними засобами для лікування розладу шлунку. Не забудьте включити достатню кількість травних ферментів в свій раціон

Ваги

Ви любите гарне життя і любите гратися, але занадто багато чогось на кшталт алкоголю – це погано. Це призводить до запалення сечового міхура, і якщо ви не подбаєте про це, це може привести до порушення функції нирок. Уникайте газованих напоїв і продуктів з високим вмістом вітаміну С або штучних підсолоджувачів.

Скорпіон

Тримайтеся подалі від негативного мислення, так як це може призвести до гормональних проблем, діабету і інфекцій сечового міхура. Збільште споживання кальцію, мигдалю, сиру, брокколі і сої. Всі ті готові страви, які ви склали на кухні, повинні піти. Тримайте свій рівень цукру в крові під контролем

Стрілець

Профілактика краще, ніж лікування. Будьте напоготові, скоротіть споживання алкоголю і цукру. Ви можете пити в суспільстві. Побалуйте себе регулярним масажем в спа-салоні. Пийте трав’яні чаї. Обов’язково вчасно отримаєте всі свої вакцини і не передозуйте ліки.

Козеріг

Ви старанно працюєте і не легко кидаєте палити, в кінцевому підсумку ви нехтуєте і напружуєте деякі з більш слабких ділянок вашого тіла, таких як кістки і суглоби. Вправи дуже важливі для підтримки гарної форми ваших кісток і суглобів. Дайте своєму тілу досить відпочинку.

Водолій

Ви зайняті розвагою і нехтуєте своїм тілом, щоб ви могли страждати від серйозних захворювань серця, артриту, набряку кінцівок, астми або варикозного розширення вен. Візьміть деякий час, щоб омолодитися. Чи не перевтомлюйтеся своє тіло. Харчуйтеся правильно і вчасно. Пам’ятайте, що здоров’я це багатство.

Риби

Є моменти, коли ви впадаєте в депресію і стаєте надмірно вразливими; це може зруйнувати вашу імунну систему, залишаючи вас схильними до хвороб. Добре підтримувати позитивний погляд на життя. Поговоріть з ким-то замість того, щоб страждати зсередини.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.