Що ваш знак Зодіаку говорить про те, як ви вживаєте алкоголь

Яку поведінку ви демонструєте відповідно до вашого знака зодіака? Ми збираємося проаналізувати п'яну поведінку за кожним астрологічним знаком.

Яку поведінку ви демонструєте відповідно до вашого знака зодіаку? Ми збираємося проаналізувати п’яну поведінку за кожним астрологічним знаком.

Овен

Відомий своїм товариською і доброзичливою поведінкою, сп’янілий Овен буде підстрибувати від людини до людини, перевіряючи і переконавшись, що всі інші насолоджуються так само, як Овен.

Якщо ні, ви можете розраховувати на те, що ця людина купить вам досить спиртного, поки ви не досягнете його або її рівня. Якщо ви в поганому настрої, це безперечно той чоловік, якого ви хочете побити, що ви нещасливі

Телець

Кажуть, що це один з найвірніших астрологічних знаків, ця людина буде на вашому боці, незважаючи ні на що. Потрібен хороший ведений на ніч? Це той, кому ви повинні дзвонити.

Будьте обережні, тому що, як тільки Телець буде п’яний, упертість обов’язково з’явиться. Якщо їм не подобається ваш ігровий план на ніч, будьте впевнені, що вони не поступляться цьому тиску з боку однолітків, особливо коли мова йде про алкоголь.

Це також, мабуть, найгірша людина, з якою можна зіткнутися в п’яній сварці, так як вони темпераментні по своїй природі.

Близнюки

Він відомий своїми численними особистостями. Ви знаєте, як важко вийти і випити з кимось, чия поведінка може змінитися в одну мить?

Близнюки не можуть терпіти нерішучих людей, тому вам краще точно знати, що ви робите в ту ніч і кого ви бачите. Будьте обережні, коли ви виходите з Близнюками, так як вони не можуть залишатися в одному місці занадто довго.

Ви повинні знати, що це та людина, яка зникає, коли вони напиваються.

Рак

Це емоційний даремний випадок, людина, яка починає плакати в купу на підлозі, коли щось не виходить.

Раки виявляють масу емоцій в будь-якої конкретної ситуації, тому питво з ними не завжди ідеально. Один момент вони розповідають про своє життя, а в наступний раз вони кричать на бармена.

Лев

Випийте лікер, і рот Лева не зупиниться. Лев не стримує свою думку, незалежно від того, образливі вони чи ні.

Всі знають, як балакучі люди починають багато говорити після того, як вони випили. Будьте обережні, намагаючись поставити Льва на їх місце, оскільки їх природна роль схожа на лева: лідера.

Діва

Ви можете знайти цих перфекціоністів, потягують вино на самоті в кутку бару після важкого робочого дня в офісі. Це не ваші ідеальні партнери по випивці, так як вони схильні більше зберігати себе, а не натовп людей.

Діви – акуратні. Якщо ви шукаєте класну ніч в місті, то дивіться не далі, ніж ваш друг Діва.

Ваги

Ваги – можливо, один з кращих людей, щоб піти і випити. Вони щасливчики, які завжди хочуть, щоб всі веселилися.

Вони врівноважені, і це відмінна якість. Коли ваші двоє друзів вступають в бійку, ви завжди можете розраховувати на Терезів, які будуть виступати посередником в ситуації.

Скорпіон

Дайте Скорпіону текілу і поспостерігайте за його думкою. Скорпіони нічого не стримують, що може бути як добре, так і погано.

Проте, вони люди, які будуть пити з вами в будь-якій ситуації. Найприємніше, що вони, як правило, приховують свої емоції, тому вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що ваш друг-Скорпіон буде схвильований і плаче посеред бару.

Стрілець

Будьте обережні зі Стрільцем, так як він або вона має гострий язик за своєю природою. Алкоголь і гнів погано поєднуються один з одним, тому вам краще дивитися, що ви говорите з цими людьми.

Коли вони п’ють всю ніч, ви помітите, як швидко з’являється їх кокетлива особистість. Потрібен ведений або подвійне побачення? Це той, кому ви збираєтеся подзвонити.

Козеріг

Козероги, або, скажімо так, хамелеони, є ідеальними товаришами по чарці, оскільки вони можуть адаптуватися до будь-якої ситуації, в яку вони кинуті.

Це ваш безтурботний друг, який просто хоче повеселитися. Їм все одно, хто, що, коли і де.

Водолій

Будьте обережні, коли п’єте з Водолієм, тому що в один момент все може бути добре, коли ви робите знімки в барі, але в той момент, коли ви перечепитесь і розсердите його він вам не допоможе.

Люди цього знака мають швидко міняються, що робить сп’яніння їх незабутнім.

Риби

Риби відображають крайні емоції, що робить пиття з ними або з нею досить цікавим. Будьте обережні з перепадом настрою Риб, тому що одна додаткова чарка дійсно може перевернути їх.

При спробі почати спонтанне питво Риби будуть у верхній частині вашого списку, так як вони є типом, який пливе за течією, а не бореться з плином.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.