Гороскоп на 18 січня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, що вам підготували планети в цей день

Ви можете захотіти перевірити інформацію, навіть якщо вона здається переконливою, але ваша інтуїція підказує вам зворотне.

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Цими вихідними Місяць гармонує з Плутоном, ви можете відчути імпульсивність і готовність зробити якісь дії, але, можливо, зараз невідповідний час.

Плутон може зробити вас імпульсивним, і вам буде потрібно більше роботи, ніж ви очікуєте.

Місяць в Рибах буде працювати в поєднанні з Нептуном, так що орієнтуватися в почуттях теж може бути складно. Можливо, потратьте декілька хвилин на оцінку своїх причин, серйозних причин і страхів, які допоможуть вам зрозуміти, чи правильно зараз і який підхід вам слід зробити.

Телець

 "" Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Одягніть обмеження на навчання, але постарайтеся триматися якомога далі від кролячих нір в Інтернеті та втрачати багато часу протягом дня.

Місяць гармонує з Плутоном, тому ви можете відчувати себе готовим вчитися і досліджувати, але з якоїсь причини? Ти повинен знати. У Плутона неприємна звичка змушувати речі здаватися, що вони повинні відбутися зараз.

І поки він знаходиться в вашому дев’ятому сонячному будинку, вивчення Місяця може створити відчуття, що ви втрачаєте його, хоча, можливо, це не так.

Все хороше приходить у свій час.

Місяць в Рибах буде працювати в поєднанні з Нептуном, тому будьте обережні та не порівнюйте себе з іншими.

Те, що друзі або хтось, здається, має все це, тому що вони купили товар або щось ще, не означає, що це добре для вас. Поставьте хороші питання, грай з розумом.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Ви не можете змусити когось ділитися з вами речами, якщо вони не готові.

Зараз все трохи зійшли з розуму від страху через пандемію і зростання числа людей.

Місяць в Рибах може змусити вас відчути, що довіра є ключовим фактором, але, хоча Плутон у Козорізі тисне на ваш будинок з загальними ресурсами, ви можете перенаправити це переконання на інших.

Це може бути несправедливо.

Місяць також буде з’єднуватися з лежачим Нептуном, і це може змусити вас бачити речі так, як це, можливо, не так.

Намагайтеся уникати незадоволених очікувань і переносити їх на інших. Не забувайте стежити за своїми бажаннями і за собою.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Краща риса вашої особистості може проявитися, коли Місяць в Рибах відкриє ваше серце, щоб дізнатися про життя, інших людей і побачити в цьому процесі пригода.

Місяць в Рибах у вашому дев’ятому будинку досліджень може дати вам духовне піднесення, який здасться вам досить приємним і освіжаючим.

Місяць буде працювати з Плутоном в Козорізі, тому це може стати позитивним днем ​​для вас і вашої другої половинки. Навіть якщо є напруженість, ви будете мудрішими, бо ви можете читати між рядків за участю Плутона.

Плутон підсилює психічні енергії Нептуна, який гармонує з Місяцем, а також робить день цікавим для всіх.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Місяць в Рибах може відкрити вам уявлення про те, що все, чого ви хочете, прийде до вас, якщо ви запитаєте.

Коли Місяць протягом дня з’єднується з Нептуном в Рибах, ви можете відчути потяг до тем про життя і смерті, реінкарнації або езотеричних предметів.

Нептун і Місяць в вашому восьмому сонячному будинку загальних ресурсів – прекрасна пора для вас, щоб співпрацювати із Всесвітом на духовному рівні.

Знайдіть час для медитації, молитви або займіться йогою. З’єднайтесь зі своїм внутрішнім світлом.

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)

 "" Місяць у вашому сонячному будинку відносин привертає увагу до того, кого ви любите, ніж любите займатися і з ким вважаєте за краще співпрацювати в бізнесі або в шлюбі.

І оскільки Нептун працює з Місяцем, ви можете відчувати сильні емоції з цього приводу. Якщо вони не такі, на які ви сподівалися, ви можете вирішити, що вам пора відпустити.

Відчуття, що вам потрібно все, щоб ситуація припинилася, може бути переважною емоцією, яку потрібно поставити під сумнів, якщо вона вас бентежить.

Коли Місяць у Рибах гармонує з Плутоном, деякі речі можуть здаватися невідкладними, але якщо ви почекаєте, ви можете вирішити змінити свою думку.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Завжди добре витратити час на духовну практику. Краса Місяця в Рибах у вашому домі повсякденних обов’язків полягає в тому, що ви можете під’єднатися до життя з більш високого рівня.

Прибирати ви або робите роботу по дому, ви можете глибоко задуматися і прислухатися до свого внутрішнього голосу.

Місяць в Рибах буде працювати в поєднанні з Нептуном, що робить його днем, коли рекомендується утримуватися від речовин.

Ви можете не усвідомлювати, наскільки сильним є підстави в такі дні, тому краще прагнути до природного максимуму енергії.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Місяць в Рибах дає вам творчу енергію для дослідження, і це прекрасний час для занять мистецтвом, гри на музичному інструменті або для занурення в власну уяву, щоб писати художню літературу, вірші або навіть читати науково-фантастичну книгу.

Місяць в Рибах також буде працювати в поєднанні з Нептуном тому якщо у вас є час, потусити та подивіться фільми про науку, фентезі або інших світових пригод. Нагодуйте свій розум і дайте волю своїй уяві.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Місяць проведе день у вашому сонячному будинку, що складається з сімей і авторитетів, і, перебуваючи в знаку Риб, вам захочеться бути максимально відвертим і чесним.

Ви можете бути чутливі до нерозуміння або відчуваєте, що вас не поважають.

Ви повинні бути впевнені, що говорите те, що маєте на увазі, оскільки Нептун в гармонії з Місяцем може утруднити вам справжнє розуміння ваших дій.

Проте сліпі зони трапляються з усіма, але для вас важливо залишатися на висоті.

Козоріг

 "" Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Місяць в Рибах буде працювати з вашим сектором зв’язку, і, хоча Місяць знаходиться в з’єднанні з Нептуном, є потенціал для взаємодії з брехунами.

Ви можете захотіти перевірити інформацію, навіть якщо вона здається переконливою, але ваша інтуїція підказує вам зворотне.

Будьте обережні, не переходьте за посиланнями, в яких ви не впевнені. Намагайтеся уникати відвідування місць, які, як ви знаєте, є високий ризик, і якщо ви відчуваєте, що хтось поводиться нечесно, попросіть з’ясувати це.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого).
Місяць в Рибах буде в вашому сонячному грошовому будинку, і це може зробити вас чутливими до імпульсивних покупок.

Місяць буде працювати з Нептуном, планетою сум’яття, і в цьому бере участь імпульсивність Плутона.

Вам потрібно буде стежити за своїми витратами та намагатися не купувати те, що вам не потрібно або не потрібно.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Витратьте час на те, щоб пізнати себе, і постарайтеся оговтатися від почуття втрати, з яким ви зіткнулися на цьому тижні.

Місяць у вашому знаку, так що це час, коли внутрішня робота може бути для вас значущою і проникливою. Робота з тінню і спроба зрозуміти, що ви відчуваєте всередині, – все це позитивні моменти, які варто спробувати в ці вихідні.

Коли Місяць у Рибах знаходиться в гармонії з Плутоном, може статися пробудження духу, і ви можете виявити, що ваша дружба якоюсь мірою пов’язана з цим.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.