Гороскоп на тиждень – що пророкує астрологія для вашого знака?

Цього тижня зірки готують для вас багато цікавого

Овен (21 березня / 20 квітня)

Ви можете собі уявити, як це бути в шкурі іншої людини. Це робить вас чутливими до труднощів і проблеми одного. Допомога у вирішенні проблем інших людей може затримати ваш власний прогрес, але ви добровільно принесете цю жертву.

Телець (21 квітня / 21 травня)

Ви б відчували себе набагато щасливішими, якби ваше життя було в порядку. Проблема в тому, що інші не мають таких добрих намірів. Помилки, вимоги та очікування інших людей будуть тримати вас прив’язаними до роботи, на якій ви не збиралися працювати.

Близнюки (22 травня / 21 червня)

Обговорення з коханою людиною порадують вас. Близькі стосунки гармонійні і принесуть вам багато щастя. Одне конкретне партнерство, яке багато значить для вас, починає виглядати більш безпечним.

Рак (22 червня / 23 липня)

Не дозволяйте нікому квапити вас. Не поспішайте, і ви уникнете бентежачих помилок. Має сенс працювати в стабільному темпі, і ви не хочете перестаратися. Робіть регулярні перерви, інакше ваше здоров’я постраждає.

Лев (24 липня / 23 серпня)

Ви думаєте про майбутні можливості, екзотичних інтересах і віддалених справах. З цієї причини ви можете в кінцевому підсумку образити кого-небудь або що-небудь, що заважає вам робити те, що ви хочете робити, але вам просто доведеться з цим миритися.

Діва (24 серпня / 23 вересня)

Події не принесуть стільки задоволення, скільки ви очікували. Більшість речей, схоже, страждають від тривалих затримок. Транспортні проблеми і механічні поломки спробують ваше терпіння. Чим ближче ви залишаєтеся до дому, тим щасливіше і безпечніше ви будете.

Терези (24 вересня / 23 жовтня)

Раптовий поворот подій застане вас зненацька. Ви ставите питанням, чи могли ви уникнути незручної ситуації. Малоймовірно і замість того, щоб зупинятися на питаннях, які ви не можете контролювати, замість цього зосередьтеся на областях, де ви відчуваєте себе зосередженими.

Скорпіон (24 жовтня / 22 листопада)

Спільний фінансове питання викликає обурення. Це може включати спадок, законне врегулювання або деяку іншу несподіванка. Важливо провести відверте обговорення, і, якщо ви не можете дійти згоди, вам, можливо, доведеться подумати про судовий позов.

Стрілець (23 листопада / 21 грудня)

Ви відчуваєте себе добре, добре виглядаєте і, здається, залучаєте удачу і романтику, навіть не намагаючись. Тим не менш, це непростий час для всіх громадських заходів. Не кидайте зброю і не починайте скасовувати речі, які були організовані на місяці вперед.

Козеріг (22 грудня / 20 січня)

Хтось, з ким ви працюєте, настільки дезорганізований, що ви відчуваєте розгубленість, коли перебуваєте в його компанії. Щоб створити світ, потрібні всілякі речі, тому, що б ви не робили, не коментуйте, особливо якщо вони здаються задоволеними тим, як можна краще.

Водолій (21 січня / 19 лютого)

Вам може бути важко розслабитися, коли навколо вас так багато всього відбувається. Ви не можете чути, як ви думаєте в цьому вихорі новин і поглядів. Через це ви могли б зробити з тихим куточком, де ви можете відпочити і мріяти.

Риби (20 лютого / 20 березня)

Ви уникаєте мати справу з впливовою фігурою або офіційною установою. Це може бути єдиний спосіб впоратися з упертою проблемою. Не треба боятися паперової роботи. Друг або колега Діва допоможе вам в цьому процесі.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.