Гороскоп на 30 січня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, що приготували вам планети в цей день

Можливо, ви не знаєте, як відновити те, що ви відчуваєте. Але найкраще почати з того, щоб побачити, ким ви хочете бути.

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, залучаючи вашу увагу до творчості та дружбу. Може бути важко по-справжньому сказати, що ви відчуваєте, словами тому можливо, вам допоможуть фотографії або візуальні підказки.

Коли ви намагаєтеся висловити або висловити свою точку зору, намагаєтеся використовувати стримані способи зробити це. Ми живемо у світі, де люди набагато більше вкладають в зображення. І ви завжди шукаєте речі, які пробуджують цікавість і здивування.

Чому б не спробувати мем або використовувати метафору, описуючи свої почуття. Це може бути один з найпростіших способів донести свою точку зору.

Телець

 "" Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, звертаючи вашу увагу на сектор сім’ї та робочих відносин. Завжди здається, що потрібно вибирати, як розділити час.

Звичайно, ваше серце може віддати перевагу бути з родиною і вдома, а не на роботі. Але у вас є багато обов’язків, якими потрібно управляти, і обов’язки.

Можливо, вам доведеться відмовитися від інших областей вашому житті, де час витрачається даремно, щоб ви могли знайти правильний баланс в особистому та професійному житті.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, звертаючи вашу увагу на сфери спілкування і навчання – ваші найсильніші якості. Це може бути складно навчитися, якщо ви не знаходите час слухати.

Ви можете боротися з обома прямо зараз, тому що є дуже багато речей, які ви хочете зрозуміти. Виклик тайм-ауту, якщо потрібно. Будьте готові зробити паузу і переглянути те, що ви пропустили. Життя – це не перегони до фінішу. У вас немає причин стрибати вперед, якщо тільки вам не потрібно.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, звертаючи вашу увагу на сектори грошей і загальних ресурсів. Намагайтеся не змагатися і не заздрити тому, що є в інших. Швидше за все, трава на інший стороні не зеленішою.

Ви можете думати, що у когось є більше, ніж у вас, або навіть щось, що вам потрібно, але правда в тому, що у вас може бути достатньо, але не справжнє розуміння того, як правильно управляти своїм багатством.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, залучаючи вашу увагу до секторів вашої ідентичності та прихильності, обидві ці області вашого життя можуть здаватися, ніби вони переглядаються.

З такою кількістю планет, що протистоять Місяці, ви можете відчути тяжіння в новому напрямку, але вам потрібно буде з’ясувати, на які витрати. Це гарний час, щоб оцінити свій вибір і вирішити, що ви хочете зробити в першу чергу.

Незабаром Меркурій стане ретроградним, так що зараз саме час переглянути те, що вам подобалося в минулому, і, можливо, захотіти відродити це.

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)

 "" Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, звертаючи вашу увагу на прихованих ворогів і ваші повсякденні обов’язки. Люди можуть підривати та підривати, навіть не усвідомлюючи цього. Вони можуть позбавити вас вашого часу та енергії, якщо ви не звертаєте уваги на те, скільки уваги ви приділили.

Це гарний час, щоб подивитися на речі у своєму житті, які виснажують вашу енергію. Ви можете не усвідомлювати, наскільки це важливо, поки не почнете поступово дистанціюватися від цих ситуацій і не почнете повертати їх знову.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, залучаючи вашу увагу до дружби та творчості. Оточіть себе людьми, які підживлюють вашу енергію і розвивають вашу винахідливість.

Навіть люди, які часом кидають виклик або відбуваються з абсолютно різних верств суспільства, можуть бути добрими силами в вашому художньому самовираженні. Можливо, ви виявите, що можете зробити більше, коли будете в натовпі правильного типу.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, звертаючи вашу увагу на ваш соціальний статус і сфери наших силах. Можливо, ви стикаєтеся з людьми, які думають, що знають, що для вас краще, але не бачать загальної картини.

Зрештою, ви повинні вирішити, що вам потрібно, щоб відчути себе там, де ви повинні бути. Ви все ще можете отримати неоціненну інформацію, слухаючи своїх критиків і дивлячись на речі з їхньої точки зору.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, звертаючи вашу увагу на сектори смерті та спілкування. Не всім подобається ідея смерті, але вона як і раніше є частиною життєвого шляху, який одного разу доведеться вам і всім іншим.

Яким ви хочете, щоб ваші справи керувалися, найкраще вирішите ви, коли зможете. Це може бути хороший день, щоб поговорити про заповіт і подумати про загробне життя.

Козоріг

 "" Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, звертаючи вашу увагу на партнерські відносини та ваші грошові сектори.

Навіть найкращі відносини борються з фінансовими проблемами, і коли ви стикаєтеся з людьми, про яких дбаєте, це боляче навіть гірше, ніж з ворогом.

У вас можуть бути розбіжності прямо зараз, і ви можете навіть не знати, чому. Які можуть бути мотиви або очікування цієї ситуації? Як можна розв’язувати цю проблему мирним шляхом?

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, залучаючи вашу увагу до прихованих ворогів і секторам вашої ідентичності. Коли ви відчуваєте, що світ вас неправильно розуміє, це може потрясти ваші почуття до глибини душі.

Можливо, ви не знаєте, як відновити те, що ви відчуваєте. Але найкраще почати з того, щоб побачити, ким ви хочете бути, і з’ясувати, як ви можете цього добитися.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Місяць у Леві протистоїть Меркурію у Водолії, залучаючи вашу увагу до роботи та до ваших прихованим секторам ворогів.

На роботі можуть бути ситуації або навіть обов’язки, через які вам буде складно працювати настільки продуктивно, наскільки вам хочеться. Можливо, ви боретеся зі своїм поточним робочим процесом і бачите мало результатів.

Зупиніться і подивіться, що заважає вашому проєкту або вам завершити його. Ви можете легко знайти своє найбільша перешкода, оскільки воно проявляється і створює для вас проблеми.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.