Самі пасивно – агресивні знаки зодіаку: дізнайтеся, ви входите в їх число

Близнюки мають репутацію нерішучих людей, які намагаються вивчити всі можливі варіанти, коли їм доводиться мати справу з ситуацією.

Рак

Ознаки раку не хочуть викликати особливого занепокоєння, але це не означає, що вони не відчувають гніву або розчарування. Коли їх образили або розлютили, вони розриваються між бажанням висловити свої почуття і небажанням влаштовувати сцену.

Вони будуть задовольнятися пасивно-агресивними коментарями та роздратованими зітханнями, поки інша людина, нарешті, не запитає, що трапилося.

Ваги

Ваги воліли б не розгойдувати човен, якби вони могли цього уникнути, і зазвичай прагнуть зробити так, щоб всім іншим було комфортно. Проте, частково це обумовлює ідею про те, що Терези зроблять все для близьких їм людей і сподіваються, що інші повернуть їхню прихильність. Коли вони цього не роблять, Ваги можуть стати пасивно-агресивними та швидкими.

Вони не почнуть з вами повноцінного спору, але будуть заморожувати вас і робити уїдливі коментарі до тих пір, поки хто-небудь не вибачиться або поки вони не подолають це – в залежності від того, що станеться раніше.

Риби

Риби – надзвичайно інтуїтивні люди та вміють співчувати іншим. Однак через свою лютою неприязні до конфліктів і критики вони можуть бути дуже пасивно-агресивними. Вони можуть боротися з тим, чи мають вони право злитися чи ні, і вони можуть навіть умовити себе поглянути на речі з точки зору іншої людини та вирішити відпустити свій гнів.

Проте в той же час вони можуть робити пасивно-агресивні коментарі або приховано переслідувати себе, намагаючись розібратися в ситуації.

Телець

Телець
Телець

Знаки Тельця можуть бути прямолінійними та розповідати вам про свої почуття, але, чесно кажучи, вони не хочуть цього. У них такий згуртований коло людей, яких вони так добре знають, що вони вірять, що інші люди повинні вміти відчувати, коли щось не так, або знати, коли вони так болісно помиляються.

Якщо вони щиро вірять, що інша людина занадто не звертає уваги на те, що відбувається, вони будуть протистояти цій людині, але для досягнення цього буде потрібно якийсь час. А поки вони будуть давати не дуже тонкі натяки, поки інший людина не вловить ідею.

Близнюки

Близнюки мають репутацію нерішучих людей, які намагаються вивчити всі можливі варіанти, коли їм доводиться мати справу з ситуацією. Хоча вони можуть бути досить легкими в спілкуванні, вони також можуть здаватися холодними та гарячими, розбираючи, як вони себе почувають в тій чи іншій ситуації.

Більшості Близнюків необхідно висловити свої почуття, щоб впоратися з ними, але якщо вони думають, що це викличе гігантську конфронтацію, вони будуть робити пасивно-агресивні коментарі, поки не зможуть дійсно розібратися в тому, що їх турбує.

Діва

Діва
Діва

Діви не завжди пасивно-агресивні, але у них виразно бувають моменти. Діва може абсолютно протистояти вам у чомусь, якщо ви дійсно заподіяли їм біль, але якщо вони думають, що ситуацію не варто обговорювати, вони замість цього просто зроблять пасивно-агресивні зауваження.

Вони не вступлять в інтенсивну конфронтацію, якщо вони дійсно не обміркують все, і можуть навіть бути навмисно пасивно-агресивними якийсь час, перш ніж вирішать розповісти про те, що їх турбує. У будь-якому випадку, ви знаєте, що те, що вони роблять, є навмисним.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.