Гороскоп на березень 2021 року: що чекає ваш знак зодіаку в цьому місяці?

Енергійне партнерство викличе посмішку на вашому обличчі на початку місяця. Ваша друга половина підштовхне вас до нових вершин майстерності.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Перші дні березня будуть характеризувати енергійне прагнення до знань. Це прекрасний час, щоб відвідати онлайн-клас по предмету, який завжди захоплював вас. Пізнавальним буде і перегляд документальних фільмів.

Молодик 13 числа буде часом глибокого самоаналізу. Можливо, ви приймете духовну практику в середині місяця, яка допоможе тримати матеріальні турботи в правильному світлі.

Ваша харизма злетить до небес в другій половині місяця, використовуйте його, щоб відкривати двері та домагатися розташування. Аргумент з вашим бізнесом або романтичним партнером може спалахнути на 28-му, через спірний повного місяця. Пора вирішити, чи хочете ви помиритися або розлучитися.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Телець
Телець

У перші дні місяця ви будете віртуальним магнітом для любові. Бути об’єктом бажання зміцнить ваше его в здоровій формі. Приєднання до онлайн-групі – відмінна можливість 13-го числа, коли Молодик стимулює вашу соціальну сторону.

Регулярно спілкуючись з колегами-художниками, ваші творчі соки потечуть, як могутня ріка. У другій половині березня не буде ні кредитора, ні позичальника; змішання дружби з фінансами могло мати катастрофічні наслідки.

Повний місяць 28-го числа може покласти край роботі. Потай ви можете бути в захваті. Попри те, що ви пропустіть регулярний дохід, піти від компанії одіозних колег буде великим полегшенням. Вперед і вгору.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Ваш драйв і рішучість стануть особливо сильними на початку місяця. Це найкращий час в році для досягнення високої мети. Вкладення всієї своєї енергії в це підприємство приведе до успіху. Якщо ви можете щось задумати, ви цього досягнете. Казкову пропозицію кар’єри буде зроблено близько 13 числа, завдяки вдалому місяцю.

Відмінна можливість – зайняти видну посаду в художній, культурній або благодійної організації. Замість того щоб в середині березня пропонувати своєму босові безліч ідей, краще дивитися, слухати та вчитися. Остерігайтеся збожеволіти від нешанобливого заклинателя 28-го числа, коли Повний місяць може спокусити вас направити дружбу в романтичні води.

Рак (22 червня – 23 липня)

Робота за лаштунками – найкраща стратегія на початку березня. Залучення уваги тільки сповільнить ваш прогрес; найкраще летіти під радаром.

Молодик 13-го числа може означати, що ви отримуєте доступ в академічні, культурні чи духовні установи. Скористайтеся цією можливістю, щоб розширити свій кругозір. Настійно рекомендується просувати свої професійні інтереси в середині місяця. Пройдіть якомога більше співбесід в цей період, Бо це може бути для вас дуже вдалим.

Домашні проблеми можуть підштовхнути вас до переїзду 28-го числа або близько того. Саме тоді Повний місяць підштовхне вас до пошуку місця, яке задовольняє ваші потреби, а не виснажує вашу енергію. Переїзд в культурно різноманітний район може бути дуже веселим.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Ваша привабливість дуже сильна в першій половині березня. Використовуйте його, щоб здобувати прихильність і впливати на людей. Якщо ви шукаєте романтики, ви можете знайти її, працюючи в гуманітарній організації.

Зустріч з колегою-філантропом буде цікавою, навіть якщо перші дні вашого залицяння будуть проходити телефоном, Skype та електронній пошті. Гроші від партнерства або ділового альянсу можуть вступити 13-го числа збагачує місяцю. Витратьте цю несподівану удачу на предмети розкоші, які дороги вашому серцю.

Середина місяця хороша для розв’язання юридичних питань. Ви можете врегулювати спірне питання в позасудовому порядку. Повний місяць 28-го числа застерігає від гнівних відповідей в соціальних мережах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діва
Діва

Будьте наполегливі в пошуках можливостей кар’єрного росту в першій половині березня. Рання пташка отримає черв’яка. Особливо приємно буде отримати посаду, яка включає освіту, видавнича справа або подорожі.

Молодик 13-го числа може означати початок красивої дружби. Якщо ви самотні, ви можете познайомитися з кимось особливим через духовну або культурну організацію. Ви вже в стосунках? Ви та ваша любов можете вирішити разом почати творче підприємство. Досягнення здорового балансу між роботою та особистим життям може виявитися складним завданням в середині місяця.

28-го числа повний місяць могло означати кінець джерела доходу. Фінансовий прибуток від страхового відшкодування, спадщини або юридичного врегулювання може бути отримана в останні дні березня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Пропаганда політичного або соціальної справи може зробити перші дні березня вельми що стимулює. Ви можете спілкуватися з різними людьми, можливо, за допомогою відеоконференцій.

Молодик 13-го числа може спонукати вас перейти на режим здоров’я. Виділення більшої кількості часу для відпочинку, і релаксації може поліпшити ваше самопочуття. В середині місяця інтимні стосунки будуть набувати все більшого значення. Якщо ви самотні, дозвольте собі закохатися. У вас є партнер? Ви можете зробити що-небудь особливе, щоб відсвяткувати свій союз.

Не піддавайтеся спокусі змінити свою зовнішність 28-го числа. Повний місяць може змусити вас жадати змін, але результат вас не влаштує. Зачекайте до квітня, щоб зробити макіяж.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Романтика буде відігравати велику роль у вашому житті в першій половині місяця. Незалежно від того, розпалюються теперішні відносини до червоного або ви недавно зустріли когось особливого, ви можете постійно перевіряти свій телефон на наявність пікантних повідомлень.

Молодик 13-го числа ідеально підходить для того, щоб насолодитися вечерею при свічках зі своєю любов’ю або провести перше онлайн-побачення з кимось, у кого пульс частішає. Робочі справи будуть залучати вашу увагу більшу частину місяця. Якщо ви шукаєте нову роботу, в цей період ви можете знайти хорошу.

Повний місяць 28-го числа може розкрити разючу таємницю. Можливо, ви виявите, що кохана людина бореться із залежністю.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Енергійне партнерство викличе посмішку на вашому обличчі на початку місяця. Ваша друга половина підштовхне вас до нових вершин майстерності. Приготуйтеся відкрити для себе приховані таланти.

13-го числа Молодик може надихнути вас на пошуки кращого місця для життя. Будинок у води може заспокоїти вашу палку енергію і розвинути сильнішу прихильність до домашнього господарства. В середині березня романтика написана всюди. Якщо ви шукаєте любові, ви можете знайти її у конкурента.

Зустрічатися з суперником буде дуже весело. Ви вже в стосунках? Може здатися, що ви насолоджуєтеся другим медовим місяцем. Повний місяць 28 числа може спонукати вас покинути групу, яка вас більше не цікавить.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Козеріг
Козоріг

На початку березня ви зосередитеся на фітнес-режимі. Збереження активності дозволить вам зняти стрес і залишатися продуктивним.

Це буде корисно 13-го числа, коли молодик покладе на вашу тарілку додаткові обов’язки. Можливо, ви старанно працюєте над письменницьким проєкт або виконуєте ряд доручень в середині місяця. У другій половині березня вашої уваги можуть зажадати сімейні справи. Якщо ви думали про переїзд, зараз відповідний момент. Ви можете знайти прекрасне місце в перспективному районі.

Повний місяць 28-го числа застерігає від можливості кар’єрного росту, яка звучить занадто добре, щоб бути правдою. Уникайте стартапів як чуми.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Робота над творчим проєктом може зайняти більшу частину вашого часу на початку березня. Час має суттєве значення. Відкладіть повсякденні справи на інший раз; Важливіше завершити цей проєкт, поки ви натхненні.

Молодик 13-го числа може дати вам фінансову можливість. Робота, що приносить як фінансове, так і емоційне задоволення, змусить вас світитися щастям. У середині місяця ви проводите більше часу на внутрішньому фронті; це прекрасний час, щоб зробити деякий ремонт.

28-го серп покладе край юридичній справі. Можливо, вам не сподобається це рішення, але ви відчуєте полегшення, що ситуація підійшла до кінця.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Ваша здатність зливатися з натовпом послужить вам добру службу в перші дні місяця. Тримайте очі та вуха відкритими, особливо для нових розваг. Якщо ви першим відкриєте для себе серіал, фільм або книгу, ваш соціальний статус підвищиться. Якщо ви коли-небудь хотіли стати впливовою особою в соціальних мережах, саме час спробувати.

Молодик 13-го числа ідеально підходить для запуску блогу або подкасту, ви обов’язково створите велику базу шанувальників. В середині березня необхідно буде встановити тверді кордону з наполегливим родичем. Повний місяць 28-го числа може утруднити ваш банківський рахунок. Оплатити великий рахунок може бути непросто.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.