ТОП-3 знаки зодіаку, відносини з якими покращаться після молодика 13 березня

Настав час позбутися від негативної енергії та з'єднатися з найвищим покликанням, яке у нас є в цьому світі, - любити: себе та інших.

Любов поліпшується, коли ми стаємо кращими. Важко любити інших, коли відбувається занадто багато речей, а життя повне відвертальних чинників.

Молодик відбудеться в знаку зодіаку Риби в суботу, 13 березня 2021 року, і це прекрасний і чарівний час, гідне святкування.

Відмовтеся від старого і займіться новим. Настав час позбутися від негативної енергії та з’єднатися з найвищим покликанням, яке у нас є в цьому світі, – любити: себе та інших.

Молодик в Рибах 13 березня поліпшить відносини, давши початок нового життя.
Всі люблять починати спочатку. Це одна з причин, по якій ми святкуємо Новий рік або хочемо поділитися важливим оголошенням.

13 березня ми святкуємо початок і кінець місячного циклу, який переносить нас в новий астрологічний рік.

Сонце знаходиться в Рибах, дванадцятому знаку зодіаку. Риби уособлюють безумовну любов, закінчення і речі, яких ми не бачили, але в яких потребували.

Зустріч Нового місяця в Рибах і Сонця приводить у відповідність наші уми та серця, і деякі знаки зодіаку побачать, що їхні стосунки різко покращаться, можливо, назавжди.

місяць
Місяць

Для всіх молодик знаменує собою емоційний час. Можливо, ви вже почали відчувати його підйом, але в четвер, за кілька днів до великої події, зміни почнуть проявлятися. Сни можуть оживати та сльози можуть текти без жодної видимої причини.

Місяць представляє наші почуття, і вона буде говорити з Нептуном, планетою мрій і нечесності.

Їх взаємодія один з одним може змусити нас відчути, яка брехня була сказана в ім’я любові, і які мрії ми відпустили нереалізованими, тому що ми трималися за когось, що є ілюзією.

Це Молодик особливе. Це Місяць, яка пробуджує віру в можливості та справжню любов.

Енергія цього Молодика триватиме до шести місяців, але для деяких знаків зодіаку її енергія триватиме до двох років.

Ось у яких знаків зодіаку відносини різко покращаться після Нового місяця в Рибах, що починається 13 березня 2021 року:

1. Овен (21 березня – 19 квітня)

Гороскоп для всіх знаків зодіаку
Нічне небо

Молодик в Рибах може привести до кінця вашого особистого життя. Прямо зараз є три планети в Рибах, це ваш будинок кінцівок. Ви пережили так багато змін за останні два роки.

Велика частина вашої уваги було зосереджено на розвитку кар’єри, особливо коли Сатурн був в Козорізі. Ви були зайняті по праву, тому що ви тут, щоб залишити свій слід в цьому світі.

Але, як результат вашого наполегливої праці в цій галузі вашому житті, ви жили односторонньо. Все це напруга і самопожертву завдало шкоди вашим відносинам. Навіть ваші відносини з самим собою.

Ваша керівна планета знаходиться в знаку Близнюків, і це позитивно для вас. Марс в повітряному знаку спонукає вас змінити своє мислення. Ви можете почати розуміти, наскільки однобокою було життя, і більше замислюватися про те, що вам потрібно, щоб насолоджуватися всім, що ви заробили.

Коли ви знову почнете розпускати волосся, у всіх інших сферах вашого життя, включаючи любов, справи почнуть поліпшуватися.

Венера зараз прихована за світлом Сонця, коли молодик відбувається 13 числа. Але коли Венера починає відділятися від Сонця, якщо у вас були негативні відносини, ви можете вирішити покласти цьому край.

Якщо ваш партнер надав вам підтримку, ви можете вирішити трохи пожертвувати, щоб повернути романтику, яку ви упустили, коли наводили порядок на професійному рівні.

2. Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Гороскоп для всіх знаків зодіаку
Планета

Молодик в Рибах буде відчуватися так, як ніби натиснута гігантська кнопка скидання, і ваше життя було прямою метою. У всіх сферах вашого життя відбувалися серйозні події, оскільки Сатурн, Юпітер і Плутон були у вашому знаку протягом останніх двох років.

Можливо, ви оплакували свою ситуацію і відчували, що, якщо хтось не пройде милю на вашому місці, вони не зможуть зрозуміти, наскільки важко вам бути. Ви робите важку роботу легкої, навіть якщо вона жорстока для вашого духу.

Разом Місяць і Сонце будуть в гармонії з Плутоном, який все ще перебуває у вашому знаку зодіаку. Плутон сильний, коли справа стосується трансформації, і ви давно просили про краще. Тепер ви можете його отримати.

Проте це Молодик може привести до повільних змін, які будуть здаватися, що життєва сила, яка залишила вас, нарешті повертається. Риби – водяний знак, і це може бути схоже на дощову воду на землі вашого сухого земного знака.

Сатурн, ваша керівна планета знаходиться у Водолії, вашому грошовому будинку, і може здаватися, що ваші фінанси все ще не в порядку, але це також буде змінюватися.

Ви можете бути багаті любов’ю, тому для вас буде дуже важливо бути вдячним за те, що у вас є.

Подяка стане вашою супер силою, і в міру того, як ваше життя поліпшується на особистому рівні, ви знайдете енергію, щоб стати кращим партнером, коханцем, другом і колегою для всіх у вашому житті.

3. Риби (19 лютого – 20 березня)

Ваші відносини покращаться, тому що ви зможете любити людей так, як ви були створені, беззастережно і без страху.

Це Молодик відбувається у вашому знаку, але воно приносить з собою енергію Юпітера, який вами править. Юпітер знаходиться у вашому секторі кінця, духовності та завершення.

Є речі, яких ви не бачили до недавнього часу. Можливо, вони були ілюзіями всередині вас, вашої другої половинки та всього світу.

Останні кілька років були нелегкими для вашого серця, і з цієї причини ви закрили свої почуття через потребу в самозбереженні.

Венера у вашому знаку після Нового місяця почне проявляти себе, і це може вам дати надію.

Ви можете почати більше стикатися з духовною стороною життя, а потім – зі своєю здатністю любити інших, не боячись отримати травму.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!