Щоденне читання карт Таро для всіх знаків зодіаку 21 квітня 2021 року

Не потрібно сперечатися з людьми, тому що вони не мають рації. Замість цього нічого не говорите і дозвольте їм розібратися в цьому самостійно.

Овен

Читання карт Таро для Овна (21 березня – 19 квітня)
Карта Таро: Трійка Жезлів, перевернута

Іноді буває складно проявити творчий підхід. Можливо, вам доведеться прожити життя трохи більш стримано і слідувати розпорядку, якому, як ви знаєте, ви можете довіряти, коли вам здається, що ваша уява застрягла, а ідеї не приходять.

Телець

Телець
Телець

Читання карт Таро для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Карта Таро: Світ, перевернутий

Плани змінюються, і тому доводиться міняти напрямок. Те, що ви сподівалися реалізувати, може бути відкладено. Не турбуйтеся. Такі речі трапляються. Спробуйте зайнятися чим-небудь ще, поки двері не відчиняться в майбутньому.

Близнюки

Читання карт Таро для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Карта Таро: Сонце, перевернуте

Можливо, ви робите лимонад з лимонів, але зараз час показати, наскільки ви солодкі. Покажіть світові себе з кращого боку в скрутний час. Це ваш шанс показати, що ви набагато краще за своїх обставин.

Рак

Читання карт Таро для Рака (21 червня – 22 липня)
Карта Таро: туз жезлів, перевернута

Можливо, вам не вдасться почати те, що ви запланували, але ви можете закінчити щось ще, що відклали. Зв’язування вільних кінців – відмінний спосіб максимально ефективно провести день. Тоді завтра ви можете почати з чистого аркуша.

Лев

Читання карт Таро для Льва (23 липня – 22 серпня)
Карта Таро: Пустельник, перевернута карта

Ви провели достатньо часу, бувши інтроспективним і замкнутим. Прийшов час поділитися своєю індивідуальністю з усім світом. Широко посміхніться і дозвольте людям насолоджуватися вашою компанією. Швидше за все, тебе упустили!

Діва

Діва
Діва

Читання карт Таро для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Карта Таро: Зірка, перевернута

Мудрість може залишитися непоміченою, але навіть якщо здається, що вони не слухають, є ймовірність, що щось, що ви сказали, буде почуто. Можливо, ви не побачите користі від свого ради, але в кінцевому підсумку добре, що ви сказали те, що потрібно було сказати.

Ваги

Читання карт Таро для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Карта Таро: Місяць, перевернута

Ви відчували, що щось не так, і тепер те, що було приховано від вас, вийде на світло. Було розумно довіряти своїм інстинктам. Ви ніколи не пошкодуєте, що прислухалися до свого внутрішнього голосу і власним радам.

Скорпіон

Читання карт Таро для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Карта Таро: Правосуддя

Можливо, ви весь час не знаєте, що робити, тому просто намагайтеся з усіх сил. Ви можете приймати рішення тільки на підставі наявної у вас інформації. Тому, якщо сумніваєтеся, або почекайте, або робіть все можливе, сподіваючись на кращий результат.

Стрілець

Читання карт Таро для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Карта Таро: Королева Пентакль

Ваш дух і серце в правильному місці. У вас гостра інтуїція і золоте серце. Даруйте свою любов, але залишайтеся твердими у своєму рішенні не дозволяти іншим користуватися вашою добротою. Кордони мають бути встановлені та збережені.

Козоріг

Козеріг
Козоріг

Читання карт Таро для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Карта Таро: король мечів, перевернута

Ви дуже хочете почати, але не завжди вчасно. Замість того щоб турбуватися про це, зосередьтеся на тому, що ви можете зробити зараз. Вам є з чого вибирати. Це всього лише одна зі сфер вашого життя.

Водолій

Читання карт Таро для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Карта Таро: Королева Мечів, перевернута

Не потрібно сперечатися з людьми, тому що вони не мають рації. Замість цього нічого не говорите і дозвольте їм розібратися в цьому самостійно. Вашої люблячої підтримки може бути досить, навіть якщо ви знаєте, що вони рухаються в неправильному напрямку. Їм потрібно засвоїти цей урок самостійно.

Риби

Читання карт Таро для Риб (19 лютого – 20 березня)
Карта Таро: Двійка Мечів, перевернута

Деякі рішення приймаються самі. Можливо, вам взагалі нічого не доведеться робити, окрім як почекати, щоб побачити, як доля протягне руку допомоги. Результат може вас здивувати. Іноді щось відбувається з якоїсь причини, і ви не можете знати, що це таке, поки не спрацює ретроспективний погляд.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.