Гороскоп на 24 квітня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, що приготували вам планети

Це може бути час для вас очистити свої думки та ідеї. Фактично, це тиск, який ви відчуваєте, поки Сатурн знаходиться в вашому секторі зв'язку

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Рішучість набуває емоційну візитну картку, коли Марс входить в знак зодіаку Рак, ваш сонячний будинок і вашу сім’ю.

Якщо коли-небудь вам знадобиться привід зосередитися на своїх близьких, ви можете відчути, що цей перехід вразив вас прямо на дотик.

Ви можете з ентузіазмом звернутися до фінансового забезпечення себе і потреб інших, щоб забезпечити почуття грошової безпеки до літа.

Марс в Раку може зробити вас трохи чутливими до речей, яким ви зазвичай не приділяєте багато часу та уваги.

Однак наступні кілька тижнів можуть здаватися часом очищення вашого життя, яке вплине на ваших близьких більше, ніж ви думаєте.

Телець

Телець
Телець

Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Ваш тон і манера мови можуть здатися настільки ж сильними та пристрасними, якщо ви звикнете до того, що Марс змінює знаки.

Марс входить в знак зодіаку Рак, ваш сонячний будинок спілкування, і цей час для спілкування і допомоги собі в досягненні мети, яка може включати роботу, зміна способу життя або щось дуже особисте для вас.

Постарайтеся не вступати в запеклі суперечки за допомогою текстових повідомлень, а коли ви знаходитесь в машині з коханою людиною, двічі подумайте, щоб торкнутися делікатні питання, коли ви застрягли в пробці.

У вас багато часу, щоб по-справжньому розібратися в важливій справі, так навіщо поспішати? З Венерою в вашому знаку прагнете бути миротворцем і проявляйте свою любов в будь-якій ситуації, коли це можливо.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Любіть своїх ворогів – це девіз, на який варто підписатися, поки Венера в Тельці, але коли справа доходить до того, де ви можете знайти роботу в зоні бойових дій, ви можете відчувати себе найбільш невпевнено, поки Нептун залишається в Рибах.

Навіть вдома можуть бути напружені висипання. Марс входить в знак зодіаку Рак, ваш сонячний будинок грошей і особистої власності.

Спори про гроші, про те, хто чим володіє або повинен контролювати способи оплати та звернення, можуть стати полем битви, якого ви не очікували, але, можливо, захочете підготуватися.

На щастя, Сатурн і Юпітер у вашому сонячному будинку вищої освіти допомагають вам долати навіть найскладніші ситуації, тому що ви будете вчитися через кожне негативне взаємодія, а не таке позитивне, як вам хотілося б.

Підтримуйте зв’язок з вашою кращою духовною практикою, щоб допомогти вам відчути себе заземленим, коли у вас є моменти Twilight Zone.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Місяць проводить день в Діві, тому ви, ймовірно, будете занурені у свої внутрішні думки та відчуваєте сильні почуття.

Коли Сонце і Меркурій підкреслюють дружбу, ваш найкращий друг або сильний наставник може бути найбезпечнішим місцем, щоб висловити те, що ви думаєте.

І коли Марс входить в знак зодіаку Рак, ваш сонячний будинок ідентичності, саме час діяти відповідно до них – чи, принаймні, це може здатися. У тебе є

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Немає нічого незвичайного в тому, що хтось одночасно захоплюється і трохи заздрить вашому стилю, врівноваженості та грації.

Не всі можуть домогтися однакового рівня яскравості, і коли ви перебуваєте у своїй зоні, ви впевнені в собі, а декого це може налякати.

Отже, коли Марс входить в знак зодіаку Рак, ваш сонячний будинок прихованих ворогів, може стати очевидним відчуття, що у вас є зеленоокий противник у вашому житті.

Ці відносини можуть бути складними та корисними для вас, і Юпітер у вашому секторі партнерських відносин може показати вам, як отримати максимальну користь з цієї ситуації, навіть якщо вам здається, що вам не потрібно нахилятися назад, щоб все запрацювало.

Діва

Діва
Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Життя може здатися складною, якщо ви намагаєтеся все організувати, поки Місяць проводить день у вашому знаку.

Однак є кілька незалежних від вас пом’якшуючих обставин, які можуть внести безлад у ваш день.

Уран у Тельці, що говорить з Місяцем, може трохи струснути, і, попри всі ваші зусилля, життя * здається * не в дусі. Отже, постарайтеся бути гнучким і неупередженим у всіх ситуаціях.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Нарешті, до вас приходить заряд енергії, який допоможе вам досягти великий і важливої мети в вашому житті.

З Сонцем в Овні протягом останнього місяця ви відчували себе так, як ніби це ви проти всього світу.

Але тепер, коли ваша керівна планета, Венера, знаходиться в Тельці, повітря оптимізму настільки заразливий, що важко приховати, що ви вже відчуваєте себе краще.

Тепер, коли ви все відпочили, на сцену виходить Марс і відроджує ваше бажання досягти мети.

Марс в знаку зодіаку Рак, ваш сонячний будинок кар’єри та соціального статусу, може допомогти вам подолати бар’єр на роботі, який допоможе вам показати, що ви дійсно на вершині своєї гри.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Ще так багато належить дізнатися про життя і любові, і ваш розум широко відкритий для вивчення того, що відбувається у світі, вас самих і інших.

Поки Венера, Меркурій і Сонце знаходяться у вашому секторі відносин, це ідеальний час для того, щоб піти ва-банк.

Але довіряйте своїм інстинктам, коли ви перед собою ставите те, що хочете, тому що Марс, ваш давній правитель, знаходиться в інтуїтивному Раку, що також робить ваше усвідомлення сильним.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Сварки через речі не принесуть вам ніякої користі. Ваша чесність може розгойдати човен, коли ви розповісте про те, що ви бачите в інших.

Марс входить в знак зодіаку Рак, ваш сонячний будинок з загальними ресурсами, але з Меркурієм у Тельці ви, ймовірно, будете кричати, не особливо переймаючись тим, що про вас думають інші.

Це може бути час для вас очистити свої думки та ідеї. Фактично, це тиск, який ви відчуваєте, поки Сатурн знаходиться в вашому секторі зв’язку, і в цьому процесі потрібно багато чому навчитися. Ви можете подумати, а чому б і ні?

Козоріг

Козеріг
Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Ви будете стрибати обома ногами, коли Марс увійде в знак зодіаку Рак, ваш сонячний будинок зобов’язань. Навіть вам з вашим прагматичним підходом буде важко протистояти вітру змін.

Венера в вашому секторі романтики може дати вам надію на любов, навіть якщо поруч немає нікого, хто вам дійсно подобається. Однак в цьому році ви можете отримати фатальний поворот, так що зберігайте оптимізм.

Юпітер у Водолії стоїть спиною, приносячи удачу на роботу або, можливо, коли ви стоїте в проході з продуктами, і починається розмова з незнайомцем.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого).
Прибирання, підготовка речей до решти року знаходиться в процесі роботи, оскільки мотиваційний Марс проникає в ваш сектор повсякденної роботи.

Ви можете очікувати, що будете зайняті, можливо, загрузнуть в деталях до кінця року, проте через вагу Сатурна у вашому знаку до грудня.

Зараз не час турбуватися про те, що ви не можете зробити все. Опора на сім’ю може бути корисною поки Меркурій знаходиться в вашому секторі будинку.

Риби

Гороскоп на сьогодні для Риб (19 лютого – 20 березня)
Марс входить в знак зодіаку Рак, ваш сонячний будинок творчості.

Постарайтеся прислухатися до порад друзів і своїх близьких. Вас чекають нові звершення та удача в справах.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.