Гороскоп на 28 квітня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, що приготувала вам астрологія

Нехай ваші почуття будуть вашим путівником протягом наступного місяця. У твоєму серці є мудрість. Знайдіть час, щоб послухати це.

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Ви повинні знати, чого хочете, Овен, перш ніж йти вперед, щоб отримати це. Плутон стає ретроградним, активуючи ваш сектор кар’єри та соціального статусу, і вам пора трохи відійти від своєї сили, щоб переоцінити ситуацію. Це ваш єдиний шанс в цьому році зробити кілька кроків назад, щоб зібратися з думками та щось зробити. Може бути, ви почали щось тільки для того, щоб зрозуміти, що це не те, що вам потрібно. Це ваш час передати комусь ще і, можливо, знайти те, що дійсно робить вас щасливими.

Телець

Телець
Телець

Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Коли ви відчуваєте порожнечу всередині, пора з’єднатися з вищою силою. Телець, навіть коли ви не пам’ятаєте, що всесвіт завжди поруч з вами, він пам’ятає вас. Плутон стає ретроградним, активуючи ваш сектор вищої освіти та духовних переконань, і це тривожний сигнал, що ви не самотні. Ви частина космосу. Ви тут з якоюсь метою. Це вам вирішувати. Не поспішайте. Всесвіт терпляча і не проти почекати, поки ви будете готові. Але сподіваюся, ви скоро будете.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Ніщо не може залишатися прихованим вічно, Близнюки, і іноді вам потрібно кинути виклик правилам, щоб дізнатися, де знаходяться тріщини. Плутон стає ретроградним, активуючи ваш сектор загальних ресурсів і секретів, і є речі, які ви можете дізнатися, які вас трохи приголомшать, але якщо ви не запитаєте, ви не дізнаєтеся. Якщо ви не будете шукати те, що вам потрібно, ви не побачите, де знаходяться ресурси. Використовуйте свою цікавість. Ви народилися таким з якоїсь причини.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Глибоко всередині ти завжди будеш великим м’якотілим. Іноді ви можете відчувати себе примхливим, але тепер прийшов час оцінити, що вас відштовхує. Плутон стає ретроградним, активуючи ваш сектор зобов’язань і партнерських відносин, і відкриває двері для самоаналізу. Коли ви відчуваєте, що щось, сказане вами, викликає у вас роздратування і змушує сумувати або що ви не хочете більше перебувати поруч з цією людиною, загляньте всередину себе. Ми всі дзеркала один одного. Їхнє світло, яким би тьмяним він не був, він світить, щоб ви могли знайти та вивчити те, що вам говорять.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Пора серйозно ставитися до своїх цілей, Лео. Є багато причин, щоб зосередитися на зміцненні свого тіла, розуму і духу. І тепер, коли Плутон стає ретроградним, активізуючи ваш сектор повсякденних обов’язків і здоров’я, добре почати новий розпорядок, якого ви дійсно можете дотримуватися. Навіть якщо ви можете спочатку зосередитися на дієті, подумайте про свою духовну їжу. Що ти читаєш? Яку музику ти слухаєш? Чим ти себе оточуєш кожен день. Почніть вибирати речі, які дійсно дають вам те, що вам потрібно, і вирощують ваш дух, щоб ви відчували себе добре у своєму житті та виростали.

Діва

Діва
Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Прийшов час повеселитися і відновити зв’язок зі своєю внутрішньою дитиною, Дівою. Плутон стає ретроградним, активуючи ваш сектор творчості та гри, і коли ви в останній раз дійсно дозволяли собі розслабитися? Якщо це тривало дуже довго, то візьміть за правило зробити те, що ви більше не дозволяєте собі робити, можливо, з часів пандемії. Складіть план, щоб поступово повертати пригоди у своє життя.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
У світі стільки любові до вас, навіть якщо ви не відчуваєте, що можете знайти її у свою сім’ю. Плутон повертається ретроградно, активуючи ваш сектор будинку, і ви можете оцінити, як йдуть справи насправді. Не всі народилися в родині, яка підтримує, допомагає і ладнає один з одним. У вас можуть бути токсичні члени, від яких ви хотіли б дистанціюватися, але це було складно. Але ви можете бути ввічливим і при цьому встановлювати здорові кордону, якщо ви думаєте про це досить довго. Ви можете знайти спосіб зробити це, нікому не завдаючи шкоди та не даючи собі можливості дихати.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Прийшов час записати свої думки, почуття і мрії. Плутон стає ретроградним, активуючи ваш сектор зв’язку, і іноді краще не говорити про речі, поки ви не зрозумієте, що вони означають. Ви можете помітити, що ваші мрії, мрії та внутрішній голос розкривають речі.
тобі. Але що вони означають? Тепер ви можете поглянути на теми, які виникають у вашому житті, щоб краще їх зрозуміти. Нехай ваші почуття будуть вашим путівником протягом наступного місяця. У твоєму серці є мудрість. Знайдіть час, щоб послухати це.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Що ти дійсно хочеш мати? Плутон стає ретроградним, активізуючи ваш сектор грошей і особистої власності, і вам дійсно пора оцінити свої вкладення. Можливо, ви завжди хотіли купити будинок на колесах або трейлер, щоб відправитися в похід і почати знайомство зі світом. Можливо, ви думали, що вам потрібно накопичити трохи більше часу, але ви дійсно не хочете втрачати час, яке ви могли б проводити кожні вихідні, виходячи на вулицю. Вивчіть свій бюджет і подивіться, що ви дійсно можете собі дозволити, і, можливо, що ви можете почати виключити зі своїх витрат, щоб втілити свою мрію в життя.

Козоріг

Козеріг
Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Дійсно інвестуйте в себе. Все, що ви робите, має мати якусь особистий зв’язок з тим, чого ви хочете від життя. Плутон стає ретроградним, активуючи ваш сектор саморозвитку та ідентичності, і це ваш час дійсно внести деякі важливі зміни, які можуть забезпечити вам успіх у вашому бізнесі або навіть в роботі, яку ви любите. Якщо ви дивилися телевізор або витрачали свій вільний час на те, що вас не зміцнює, можливо, ви можете почати присвячувати годину або більше в тиждень, щоб пройти курс, вивчити іноземну мову або потренуватися і прийти в форму.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого).
Кому ти довіряєш, Водолій. Плутон стає ретроградним, активізуючи ваш сектор прихованих ворогів і духовності, і навіть не дивлячись на те, що ви непредубеждени та схильні дивитися на речі з наукової або фактичної точки зору, у вас може виникнути сильне бажання дізнатися більше про те, що всесвіт, астрологія або життя намагається навчити вас. На цьому тижні приділіть час особистого самоаналізу, навіть якщо ви щоранку просто сидите в машині перед тим, як відправитися на роботу, протягом декількох хвилин, щоб очистити свій розум, перш ніж міркувати про свій день.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Кого вам потрібно знати наразі, Риби? Ваша кар’єра рухається в новому напрямку. Пора знайомитися з новими людьми. Плутон стає ретроградним, активізуючи ваш сектор дружби та нетворкінгу. Вступити до клубу. Почніть проявляти більшу активність у своєму LinkedIn. Можливо, приєднаєтеся до чату Quora або підпишіться на офіційний документ і стежте за лідерами в цікавій для вас області. Робіть корисні коментарі, щоб почати більше спілкуватися з людьми, яких ви хочете знати, підписатися на них і, сподівайтеся, що вони підпишуться на вас у відповідь.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!