Ворожіння на кавовій гущі: що вас чекає з 20 по 31 травня 2021 роки (Відео)

Ви хочете дізнатися що буде у вашому житті в період з 20 по 31 травня 2021 роки? Тоді вам потрібно подивитися відео нижче.

Ворожіння старо, як людське мислення, і використовується для передбачення врожаю, планування майбутнього дитини і визначення правильних обставин битви. Він перетинав все культури в усі часи безліччю дивних, чудових і цікавих способів, деякі з яких були набагато більш чарівними, ніж інші.

Тасеографія

Вивчення чайного листя / кавовій гущі – це форма ворожіння з високим ступенем інтерпретації, яка багато в чому зобов’язана оповідачеві та інтуїтивного мистецтва, яке, на думку багатьох, передається з покоління в покоління.

Після того як чашка налита без сита для чаю, рідина випивається або виливається до тих пір, поки не залишиться зовсім небагато, яке потім капає в блюдце. Залишилися візерунки на чайному листі, що прилипли до дна чашки, які потім вивчаються та інтерпретуються з використанням стандартної символіки.

Що пророкує кавова гуща?

Кавові рідери традиційно використовують турецьку каву, де гуща завжди сильно збирається на дні чашки. Це популярна практика, має інший фінал, ніж читання чаю.

В кінці кверента просять відкрити серце, що означає використовувати великий палець, щоб справити враження на кавову гущу, помістивши її на дно чашки та повернувши за годинниковою стрілкою. Потім читач читає ці порушені землі, які повинні символізувати внутрішні думки та емоції.

Ви хочете дізнатися що буде у вашому житті в період з 20 по 31 травня 2021 роки? Тоді вам потрібно подивитися відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.