Гороскоп на 29 травня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, що приготували вам планети в цей день

Не купуйте речі, які вам не потрібні, ніж вони в кінцевому підсумку виявляться, збережіть свої кровно зароблені гроші на чорний день.

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Добре, що ви Овен і сповнені рішучості досягти мети, незважаючи ні на що.

Місяць проводить день в знаку зодіаку Козоріг, і на роботі може спалахнути трохи божевілля завдяки деякому впливу з боку Урана.

Змучений колега може кинути гайковий ключ в день, або ви можете виявити, що вам доведеться носити багато капелюхів, щоб прожити день.

Готуйтеся до найгіршого і плануйте краще.

Телець

Телець

Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Немає нічого важливішого рішучості та стійкості, і ви, Телець, відповідаєте всім вимогам.

Місяць проводить день в знаку зодіаку Козоріг, і коли вона працює з Ураном у вашому знаку, ви відчуваєте речі як особисто, так і духовно, і вам доведеться зіткнутися з проблемами.

Напруга може бути таким же простим, як телефонний дзвінок від батька, який вирішив відкрито висловити свої почуття, коли справа стосується ваших рішень.

Можливо, вам доведеться стояти на своєму, коли справа доходить до того, що ви робите по-вашому, але, врешті-решт, це ваше життя, а не їхнє життя.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Приходьте неупереджено, і, можливо, вам навіть доведеться відкрити свій гаманець.

Несподівані витрати можуть зіпсувати вихідні, але, проте, якщо ви хочете, ви можете виручити друга або коханої людини, який виявив, що їхні фінанси виснажені.

Хаос починається, коли Уран у Тельці працює з Місяцем у вашому секторі загальних ресурсів.

Якщо ви все ж вирішите дати якісь кошти, буде розумним не очікувати нічого замість і просто подарувати те, що ви можете, без особливих очікувань.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Ви чутлива душа, тому, коли ви відчуваєте, що у ваших стосунках з іншими щось відбувається, ви несете енергію у своєму серці та тілі.

Знайдіть час для зняття напруги, тому що Уран працює понаднормово з друзями, у яких, здається, один конфлікт за іншим, і це приносить набагато більше драми, ніж ви сподівалися випробувати.

Це може бути емоційний час для вас, коли Місяць проводить день в знаку зодіаку Козоріг, у вашому секторі зобов’язань.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Повторюйте знову і знову: це не про мене, коли ви починаєте відчувати, що все, що ви робите, – це робота, і у вас занадто багато роботи, щоб впоратися.

Ви весь день займаєтеся повсякденною рутиною, і може бути деякий збіг між вашою відповідальністю і тим, що належить вашій другій половинці.

Саме тут виникає напруга, оскільки Уран у вашому секторі поваги створює аспект з Місяцем у вашому домі повсякденних обов’язків.

Це обов’язково створить стрес у вашому житті, але якщо ви зможете пережити наступні кілька днів, ви обидва відчуєте себе краще і, можливо, отримаєте новий графік загальних обов’язків, на який можна спиратися на частину тижня.

Діва

Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Ви любите дрібниці, і особливо любите, коли хтось проявляє ініціативу і виконує роботу, яку ви б вважали за краще не робити.

Романтика проявляється в деталях, оскільки Місяць проводить день в знаку зодіаку Козоріг, у вашому секторі романтики.

Це більш важкі часи, ніж зазвичай, тому що Місяць розмовляє з божевільним Ураном в Тельці, і ви можете легко образитися, коли щось не йде гладко або хтось не поважає ваш час.

Намагайтеся бути на крок попереду, підтверджуючи час зустрічей і вносячи пропозиції, якщо виникнуть проблеми з термінами.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Важко знайти правильний баланс між сім’єю і сімейним життям, навіть якщо ви дійсно обдаровані в цій області як Терези.

Проте Місяць у вашому секторі будинку і сім’ї змушує вас долати труднощі та намагатися зберігати мир, коли це можливо.

Ви можете виявити, що проблема була не в вас і ваших фінансових звичок, а в тому, що ви робите свій внесок і виконуєте свою частину роботи, коли можете.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Спілкування – це ключ, який відкриває для вас всі двері, коли Місяць знаходиться в вашому секторі спілкування. Місяць у Козорізі дає вам перевагу в спілкуванні з іншими людьми.

Ви весь бізнес, і ніякі відхилення від нього не можуть перешкодити вам отримати те, що ви хочете з угоди. Якщо ви підписуєте контракти, обов’язково уважно ознайомтеся з дрібним шрифтом і деталями, щоб від вас нічого не було приховано перед підписанням.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Гроші приходять і можуть йти так само легко, коли Місяць проводить день в знаку зодіаку Козоріг і взаємодіє з Ураном.

Замість того щоб брати на себе незрозумілі ризики, купуючи речі, про які ви не знаєте, чим вони в кінцевому підсумку виявляться, збережіть свої кровно зароблені гроші на чорний день.

Ви оціните, знаючи, що у вас є невелика подушка на випадок, якщо вона вам знадобиться, і ви, можливо, вважатимете за краще приховати готівку на чорний день, а не те, що ви можете купити прямо зараз.

Козоріг

Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Ваша наполеглива праця може бути використаний як-то на користь собі. Вам не потрібен дозвіл, щоб почати бізнес-ідею або зрушити справу з мертвої точки.

Поки Місяць проводить день у вашому знаку, зробіть що-небудь, що, на вашу думку, підніме ваше життя на новий рівень. Ви можете не знати точно, куди все піде, але початок чогось може дати імпульс.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого).
Ви унікальна особистість, тому коли ви відчуваєте, що вас судять за те, хто ви є, це порушує умови угоди. Речі у вашому житті швидко змінюються, оскільки Місяць проводить день в знаку зодіаку Козоріг і створює хвилі разом з Ураном.

Ви можете виявити, що ваш друг пліткував про вас без будь-якої причини. Ви можете зрозуміти, що відчуваєте себе комфортно зі своєю шкірою. Бітові зміни можуть статися, коли ви почнете бачити речі такими, якими вони є, замість того, щоб просто приймати людей за чисту монету.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Ви знаєте, як бути хорошим другом, але навіть коли ви зробили кращий зв’язок частиною своїх потреб або хочете втекти з дому, щоб уникнути болю або страху, що ви залишитеся на самоті. Ви починаєте створювати свій власний Виконане пророцтво, думаючи негативно.

Місяць в вашому колі дружби спонукає вас докладати більше зусиль до дружби, навіть якщо вона часом буває жорсткою. Незабаром після цього все згладжується.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.