Читання Таро на одну карту на кожен день для всіх знаків зодіаку 5 червня 2021 року

Це може привести до деяких спорів, і ви займете сильну позицію, але не спалюйте мости, намагаючись все вирішити.

Овен

Читання карт Таро для Овна (21 березня – 19 квітня)
Карта Таро: Король Кубків

Ви стримуєте свої мрії, тому що намагаєтеся нести відповідальність.

Прийшов час відмовитися від нудних і звичайних речей, які ви робили, і зайнятися чимось, що, як ви знаєте, в глибині душі має для вас значення.

Ви сповнені рішучості отримати від життя те, чого хочете, Овен, так навіщо витрачати тут час? Це момент твоєї хоробрості. Ризикнути.

Телець

Телець

Читання карт Таро для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Карта Таро: Четвірка Пентакль, перевернута

Якщо пандемія навчила вас одному, так це того, що вам завжди потрібно мати трохи грошей, і немає нічого кращого, ніж заощадити гроші в банку.

Ти хочеш знати, що б не трапилося, Телець, у тебе є невеликий запас, який допоможе тобі триматися на плаву, поки ти знову НЕ встанеш на ноги. Отже, це зажадає деякої роботи.

Трохи ощадливості, трохи заощаджень і, можливо, кілька жертв, поки ви не отримаєте дохід за пару місяців, і ви зможете бути впевнені у своєму майбутньому.

Близнюки

Читання карт Таро для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Карта Таро: Справедливість, перевернута

Хтось не зовсім чесний. Ви повністю знаєте, що зловили свого друга на брехні, і тепер можете або протистояти цій людині, або сказати йому, що знаєте.

Це не гарантує, що вони будуть чесними в тому, що сталося.

Рідко, коли хтось визнає свою провину, Близнюки, але ви зобов’язані зробити це заради себе, щоб ви знали, що зробили все можливе, щоб вивести ситуацію на поверхню і, можливо, вирішити проблему.

Рак

Читання карт Таро для Рака (21 червня – 22 липня)
Карта Таро: Король Пентакль, перевернута

Добре мати друзів в потрібному місці, але заковика в тому, що вам потрібно просити про допомогу, коли вона вам потрібна.

Прямо зараз ви потрапили в скрутне становище, і нема чого соромитися. У всіх бувають важкі часи, Рак і хороші люди об’єднуються, щоб допомагати один одному.

Звернення за допомогою зажадає від вас вийти за межі своєї зони комфорту. Спочатку це буде незручно, але як тільки ви це зробите, настане полегшення.

Лев

Читання карт Таро для Льва (23 липня – 22 серпня)
Карта Таро: П’ятірка Пентакль, перевернута

Немає нічого гіршого, ніж брак грошей для оплати рахунків.

Ви ніколи не дозволите собі знову розоритися. Ні, після всіх труднощів, через які ти пройшов, Лео.

Ви дізналися, що самодостатності немає заміни, тому ви готові зробити все можливе, щоб ніколи більше не опинитися в такій ситуації.

Діва

Діва

Читання карт Таро для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Карта Таро: Дев’ятка Мечів, перевернута

Знайдіть гарне у своїй ситуації. Щось повинно бути, навіть якщо ти думаєш, що все може бути краще.

Ніхто не відчуває мотивації, коли чує, як людина постійно скаржиться, і навіть якщо ви сказали тільки одне, це могло б стати останньою краплею для їх власної самокритики, Діва.

Одна справа бути прискіпливим перфекціоністом – для себе. У вас є свої стандарти, але інших людей, можливо, ще немає, і вам іноді потрібно дозволяти іншим працювати у своєму власному темпі.

Ваги

Читання карт Таро для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Карта Таро: Закохані, перевернута

Любов може збивати з пантелику. Спочатку ви повністю закохані в когось, а потім він показує його абсолютно непривабливу сторону, і ви не впевнені, що хочете бачити його знову.

Навіть якщо ви хочете розірвати відносини, Ваги, що не привидиться і не залишайте людини висіти без пояснення причин. Варто поділитися тим, що ви втратили це почуття любові, навіть якщо ви не хочете вдаватися у подробиці.

Скорпіон

Читання карт Таро для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Карта Таро: П’ятірка жезлів

В житті є кумедний спосіб кинути вам м’яч. В одну хвилину ви думаєте, що все під контролем, а потім раптом перестаєте. Ви навіть не людина, що створила цю проблему.

Драма члена сім’ї або друга нездоровим способом проникає у ваше життя – і це не триватиме надто довго.

Хоча ви хочете, щоб вони висловили вашу підтримку, вам може знадобитися встановити межі, щоб допомогти відновити контроль над власним життям.

Стрілець

Читання карт Таро для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Карта Таро: Двійка Жезлів, перевернута

Невдачі – неабияке нагадування про те, що пора повернутися на круги своя.

Ви поставили перед собою кілька великих цілей на решту року, і навіть якщо у вас все намічене, одне буде відкинуто, а все інше може впасти.

Краще повернутися до креслярської дошки, щоб закріпити свої надії та мрії, Стрілець. Переконайтеся, що у вас не все залежить від чогось одного.

Козоріг

Козоріг

Читання карт Таро для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Карта Таро: Шістка Жезлів

Козоріг, якщо у когось на планеті є витримка, так це у тебе. Вам не звикати до важкої роботи, і ви знаєте, що якщо ви вкладете час, енергію і зусилля, ви отримаєте величезний прибуток.

Люди можуть не розуміти ваших цілей та мрій, тому ви повинні залишатися мотивованими, щоб довести неправоту скептиків.

Водолій

Читання карт Таро для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Карта Таро: Імператор

Іноді батьки щосили намагаються вберегти вас від болю і страждань. Може здатися, що вони намагаються ускладнити вам життя, коли ви робите щось найкращим чином.

Вони можуть не розуміти ваше життя і те, як йдуть справи у вас, але їх версія «справжнього» може суперечити вашої власної.

Це може привести до деяких спорів, і ви займете сильну позицію, але не спалюйте мости, намагаючись все вирішити.

Риби

Читання карт Таро для Риб (19 лютого – 20 березня)
Карта Таро: Королева Жезлів

Ви світло, і ви щосили намагаєтеся зберігати позитив. Ви хочете бути тим одним, який викликає у всіх посмішку і радість.

Нелегко бути людиною, яка ніколи не відкривається і не говорить про свої проблеми, але ви робите це для людей, яких любите. Ось чому так легко любити вас, Риби, і приємно мати поруч.

Проте знання того, чому ви робите те, що допомагає іншим, підіймає вам настрій і робить все це стоїть.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.