Щоденне читання карт Таро для всіх знаків зодіаку, 10 червня 2021 року

Вам буде набагато простіше зрозуміти, що вам потрібно робити, щоб вибратися з цієї заплутаної ситуації.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Іерофант

Ви любите нове, Овен. Як перший знак зодіаку, ви прагнете зробити речі свіжими та повними життя.

Але не всі бачать світ так, як ви. Коли звички висічені на камені, важко щось змінити. Ви бачите що потрібно щось змінювати, Овен.

І ви відкриті для того, щоб очолити його.

Але сильні світу цього можуть чинити опір вашу думку, і це засмучує вас. Це може зажадати від вас терпіння, але з часом ви зможете привнести нову енергію.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Король Жезлів, перевернута

Хоча вам подобається бути відповідальним, це багато роботи, і деякі з них вам, можливо, навіть не захочеться на вашій тарілці.

Король жезлів передбачає, що ви берете на себе відповідальність, Телець, але якщо ви не бачите вигоди для себе, можливо, така можливість не підходить вам або вам.

Немає нічого поганого в тому, що ви пропустите це, особливо якщо відповідність не те що має бути – взаємно.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Помірність, перевернута

Подбайте про себе, тому що надмірні роздуми можуть викликати у себе головний біль.

Коли щось відбувається не так, як вам хотілося б, Близнюки, це може викликати у вас стрес, навіть якщо ви цього не усвідомлюєте, поки не стане занадто пізно.

Зроби перепочинок. Зробіть що-небудь, що допоможе вам відволіктися від речей. Нехай у дні будуть свої проблеми, і зосередьтеся на тому, що ви можете вирішити, а не на тому, що ви не можете.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Королева Кубків, перевернута

Справжній подарунок варто відкривати кожен день. Якщо ти завжди зосереджений на тому, що сталося вчора, Рак, ти будеш занадто зайнятий, щоб насолоджуватися моментом, в якому ти перебуваєш зараз.

Вчіться на помилках минулого. Збережіть знання у своєму серці, і коли у вас буде можливість зробити щось знову, знайдіть спосіб робити вибір, який відповідає вашому розумінню того, як все працює.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Лицар Мечів

Можливо, ви ще не готові стати розсудливим. Пробувши на самоті так довго, ви можете бути готові просто залишатися таким ще трохи, щоб займатися тим, що вам подобається.

Прийшов ваш час сяяти. А коли тут літо, ви готові прийняти свою свободу замість того, щоб завжди шукати відносини за один день.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Лицар Пентакль

Любов і гроші. Я занадто багато прошу?

Ваша старанна робота спрямована на досягнення того чи іншого, і вам потрібен баланс між роботою та особистим життям, який завжди здається таким важкодосяжним. Йдеться про пріоритети, Діва, і ти це знаєш.

Ви встановлюєте їх і дотримуєтеся того, що, як ви знаєте, є цінним для вас, і відмовляєтеся йти на компроміс щодо своїх принципів.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Туз Жезлів, перевернутий

Прогрес займає надто багато часу. У вас є багато справ, які ви хочете розвинути. Бізнес, кар’єра та особисте життя – це все, на що ви зараз зосереджені.

Навіть якщо ви витрачаєте зайві години та виконуєте всю роботу, ви все одно відчуваєте, що все відбувається занадто повільно. Наберіться терпіння, Ваги, то, що ви робите, вимагає часу.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Туз Кубків, перевернутий

Не кожен аргумент буде виграний. Ви сварилися з кимось, намагаючись переконати його побачити вашу точку зору, але рішення знайшлося.

Колеса продовжують обертатися, і ви не можете зрозуміти, як повернути речі на місце. Можливо, потрібна перерва.

Ви готові кинути цю тему. Відмовтеся від білого прапора капітуляції. Складай перемир’я, Скорпіон.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Колісниця

За деякі речі варто боротися. Бувають випадки, коли все, що ви хочете зробити, це кинути курити та здатися, але це не один з них.

У вас дуже багато поставлено на карту, і ви не хочете визнавати поразку, коли є шанс на перемогу.

Стрілець, це може бути складно, але залишайтеся вірними своєму шляху і не відпускайте, поки не досягнете успіху, коли ви за нього боретеся.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Королева Мечів, перевернута

Ви хочете подобатися людям або робити те, що правильно? Іноді можна заплутатися, в чому суть.

Ви можете піддаватися тиску однолітків, хоча цього не слід робити, Козоріг. Не дозволяйте бажанням інших бути щасливими, ведучи вас в невірному напрямку.

Ви знаєте, у що вірите. Слідуйте своїм переконанням.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Вісімка Мечів

Ви потрапили в скрутне становище, і вам важко знайти вихід. Можливо, ви думаєте, що виходу немає, але це може бути тому, що ви перебуваєте в режимі виживання.

Як тільки ви дозволите собі розслабитися і побачите, що ви можете якоюсь мірою контролювати свою ситуацію, Водолій, шлях розчиститься.

Вам буде набагато простіше зрозуміти, що вам потрібно робити, щоб вибратися з цієї заплутаної ситуації.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Четвірка Мечів, перевернута

Дайте речам шанс, але майте межа. Ви намагалися керувати всім, але тепер проблема починає керувати вами, Риби.

Є причина, по якій ви почали втрачати пар. Ваше серце не в цьому, тому що ви знаєте, що пора спробувати щось нове і дозволити проблеми вирішитися сама собою.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.