3 знаки зодіаку, печаль яких закінчується після сонячного затемнення 10 червня 2021 року

Ви особливо чутливі до астрологічних зрушень, настільки, що можете навіть відчути себе легше, наче тягар нарешті розсіялася, залишаючи вас вільними

Кільце Вогню Сонячне затемнення наближається 10 червня і воно обов’язково зніме багато печалі для всіх знаків зодіаку.

По правді кажучи, існує вогняне кільце, і це те, що багато хто з нас дійсно зможуть побачити в небі, коли ми переживаємо молодик сонячне затемнення, яке відбувається в цей четвер, 10 червня.

Молодик буде проходити між Землею і Сонцем, і візуальний ефект буде схожий на великий чорний куля, укладений в вогняне кільце.

Сонячне затемнення не приносить жаху, не віщує лих і не викликає катастроф.

Фактично, Сонячне затемнення є головним представником потенціалу, кінцівок, які приносять нові початку, а також особистого і позитивного одкровення.

Не доводиться сумніватися в тому, що всі ми будемо якоюсь певною мірою натхнені відновлюють якостями, викликаними червневим сонячним затемненням молодика, проте є 3 знаки зодіаку, яким вдасться по-справжньому змінити темп.

Депресія пройде, занепокоєння доживе до останніх днів, і в повітрі витає справжнє почуття надії.

3 знаки зодіаку, печаль яких закінчується після сонячного затемнення 10 червня після Вогненного кільця:

Рак (21 червня – 22 липня)

Що дійсно важливо в цьому сонячному затемненні, так це те, що воно витягне вас з будь-якого фанку, в якому ви можете перебувати, і відразу перейде в нове і багатонадійне відношення.

Ви, Рак, керуєте Місяцем, і все місячне має тенденцію впливати на вас емоційно.

Що робить Місяць в четвер, так це те, що вона стрибає прямо перед Сонцем, де вона приверне увагу всього світу.

Місяць, яку зазвичай не бачать під час проходження Молодика, буде видно в небі як чорна сфера; символічно це як якби всі ваші приховані бажання і таємні думки були винесені на перший план і були готові до того, щоб з ними можна було розібратися.

Те, що, як ви думали, ви відкинули, повернеться для оцінки. Те, чого ви більше не хочете у своєму житті, буде відображатися у вашій свідомості, даючи вам кращу можливість побачити це таким, яке воно є, і взяти з собою – або залишити це позаду.

Це дуже важлива астрологічна подія для вас. Приготуйтеся позбутися тупого, що тягне почуття депресії; ви ось-ось прокинетеся дуже раптово – і це новий стан неспання? Вся справа в чистоті, прогрес, особисте щастя і відновленні себе.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Це сонячне затемнення в молодика – так би мовити, одна з ваших духовних віх. Швидше за все, ви тільки що завершили щось важливе у своєму житті.

Ви бачили наближення кінця, і він налякав вас, змусив вас досить неспокійно віддатися страху перед невідомим, що трапляється з усіма нами, коли ми, природно, припускаємо, що невідоме може бути тільки поганим місцем.

Хоча іноді може здаватися, що все відбувається занадто швидко або без попередження, правда в тому, що ви працювали до цього моменту, і так, справжні, серйозні зміни були та неминучі. Ви знали це, так що це не повинно бути сюрпризом – все до цього моменту.

Приготуйтеся, Діва, це затемнення відкриє вам очі, і великий сюрприз полягає в тому, що велике невідоме насправді є місцем з великим потенціалом, безпекою і хорошими почуттями.

Гей, подивися на це – кінець кінцем, це не так вже й погано, це як ковток свіжого прохолодного повітря; підбадьорливий і енергійний.

Нарешті, ви можете позбутися від свого старого «я» і почати процес свого переосмислення.

Діва, тобі пора прийняти виклик.

Це можливість, і вам випаде питання, безстрашно ви скористаєтеся нею або пропустіть її.

Риби (19 лютого – 10 березня)

З усіх присутніх саме ви, Риби, відчуєте глибокий поштовх позитиву, який обіцяє доставити сонячне затемнення в молодика у четвер, 10 червня.

Життя не завжди здається вам легкої, і бувають моменти, коли ви відчуваєте себе таким самотнім і, можливо, навіть занадто іншим.

Нам всім подобається бути різними, але недавнє минуле змушувало задуматися, чи здатні ви взагалі усвідомити цю різницю.

Ви дозволили невпевненості в собі грати
Ви занадто багато граєте в тому, як ви себе бачите, і ви вже давно говорите: “Щось має змінитися”.

Eclipse буде діяти як точка в кінці вашої пропозиції. Це означає, що наступне, що ви напишете, буде абсолютно новим.

Щось у вашому житті вимагає дій зараз, і під час цього космічного транзиту ви відчуєте дуже негайний і очевидне зрушення.

Затемнення відомо цим, і ви особливо чутливі до астрологічних зрушень, настільки, що можете навіть відчути себе легше, наче тягар нарешті розсіялася, залишаючи вас вільними – нарешті вільними – брати на себе відповідальність за свою унікальність і особисті якості та стиль.

Це ваш момент, Риби. Це ваша можливість. Візьми це.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.