Читання Таро на одну карту на кожен день для всіх знаків зодіаку, 11 червня 2021 року

Любов - це ризик, і немає ніяких гарантій, що все буде добре. Ви повинні вирішити, чи вважаєте ви, що варто намагатися.

Овен

Читання карт Таро для Овна (21 березня – 19 квітня)
Карта Таро: Колесо Фортуни

Удача – це поєднання важкої роботи та можливостей, і ваші зусилля наближають вас до того, чого ви хочете найбільше на світі.

Овен, перед світанком завжди темно, тому, коли ви відчуваєте, що ваші цілі ніколи не будуть досягнуті або те, чого ви хочете, ніколи не станеться, не здавайтеся. Як то кажуть, ти в трьох футах від золота.

Телець

Телець

Читання карт Таро для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Карта Таро: Правосуддя

Довіряй собі. Як Телець, ваша вперта сторона допомогла вам пережити те, що інші можуть і рідко переживають. Це дало вам досвід і стійкість, а також гарне уявлення про те, що попереду.

Ви знаєте, коли пора повернути назад або давати спокій. Поки решта світу перевертається з ніг на голову, твердо стійте у своїх переконаннях. Якщо ви в щось вірите, не здавайтеся.

Близнюки

Читання карт Таро для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Карта Таро: Королева Пентакль

Коли в останній раз вам подобалися речі, які у вас є? Приємно мати хороші речі в житті, але коли ви поспішаєте на цю зустріч або на захід, важко по-справжньому розслабитися і розслабитися, коли він добіг кінця.

Близнюки, ви повинні дозволити собі насолодитися моментом, занурившись у все, у що ви вклали своє життя.

Від часу з сім’єю до того, як ви налаштували свій розпорядок, дайте собі час насолодитися цими моментами та подякувати.

Рак

Читання карт Таро для Рака (21 червня – 22 липня)
Карта Таро: Паж кубків

Ви терпляче чекали знака, і тепер, Рак, ви його отримаєте.

Не нехтуйте тим, що ви вважаєте занадто хорошим, щоб бути правдою, тому що воно виходить з незвичайного джерела, наприклад з молодої людини.

Зосередьтеся на повідомленні та на те, що вам потрібно знати. Знайдіть істину в ситуації.

Лев

Читання карт Таро для Льва (23 липня – 22 серпня)
Карта Таро: Помірність

Ти надто турбуєшся, Лео.

Відбувається багато всього, але це не означає, що щось не буде працювати так, як ви хочете. Це важкий час, але це не буде тривати вічно.

Ви проходите випробування і випробування, які зміцнюють ваш характер.

Діва

Діва

Читання карт для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Карта Таро: Зірка

Тримай одну ногу на землі, Діва, але пам’ятай, що Всесвіт завжди поруч, щоб надати тобі допомогу в разі потреби.

Навіть якщо ви не знаєте, чим може закінчитися ситуація, і не розумієте процесу, не втрачайте надії. Ви йдете туди, куди вам потрібно.

Ваги

Читання карт Таро для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Карта Таро: Десятка Кубків

Ваші емоції мають значення, Ваги. Ви можете приховувати образи, тому що не хочете, щоб хтось ображався. Але зараз не можна ставитися до себе так.

Ви та сама людина, який порадив би одному висловити своє невдоволення та очистити повітря. Так що подумайте про себе так само.

Скорпіон

Читання карт Таро для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Карта Таро: Четвірка Пентакль

Керуйте тим, що у вас є, і розумно використовуйте свої ресурси. Стара приказка щоб заробити гроші, потрібно їх витратити може бути практичним правилом, якому потрібно слідувати.

Створення бізнесу ніколи не буває простим процесом. Доводиться приносити жертви в емоційному і фінансовому плані. Чи не занадто емоційно ставитеся до своїх рішень. Дотримуйтеся логіки та фактів.

Стрілець

Читання карт Таро для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Карта Таро: Королева Кубків

Ви могли б використовувати трохи додаткової чутливості прямо зараз, і ваші стосунки також можуть використовувати це від вас. Ваша тривога про майбутнє може тримати вас в напрузі. Ви не хочете, щоб вас образили.

Любов – це ризик, і немає ніяких гарантій, що все буде добре. Ви повинні вирішити, чи вважаєте ви, що варто намагатися. Тільки ваше серце може сказати вам, що це таке.

Козоріг

Козоріг

Читання карт Таро для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Карта Таро: Десятка пентаклей

Хоча іноді може здатися нелегким заробляти гроші, ви спритні, Козоріг, ви можете знаходити можливості або використовувати їх.

Ваше бажання бути в кращому становищі – ось що змушує вас рухатися вперед. Добре, що ти прагнеш успіху. Це те, що може допомогти вам зберегти мотивацію, а також мотивувати інших, які підуть вашому прикладу.

Водолій

Читання карт Таро для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Карта Таро: Четвірка Мечів

Ви виконали відмінну роботу, завершивши свою роботу, і тепер прийшов час повернутися до рутини та подумати про наступний проєкт, який ви хотіли б очолити.

Вам доступно так багато варіантів, але який з них, на вашу думку, відповідає вашому баченню майбутнього? Виберіть щось, що наблизить вас до вашої мрії.

Риби

Читання карт Таро для Риб (19 лютого – 20 березня)
Карта Таро: Король Пентакль

Ви часто тримайтеся в тіні, щоб не хвилюватися, але у вашому серці живе жорстокий воїн. Ви знаєте, чого хочете від життя, і готові за це боротися.

Ви лежали на дні після пандемії, але тепер ви готові йти вперед на всіх парах. Ця відмінність від того, що ви робили в цьому році, але ви готові прийняти виклик.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.