Щоденне читання карт Таро для всіх знаків зодіаку 23 червня 2021 року

Життя наповнена змінами. Вам знадобиться час, щоб по-справжньому осмислити все це

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Сонце, перевернуте

Перевернуте сонце означає, що ви отримуєте гарну угоду, але це не найкраще, що ви можете зробити. Це те місце, де вам потрібно оселитися у своєму серці, Овен.

Можливо, у вас більше не буде часу працювати над цим проєктом, і досконалість необов’язково кожен раз. Якщо в кінцевому підсумку це не має значення, практикуйте прийняття.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Справедливість, перевернута

Справедливість не завжди здійснюється, і ви можете виявити, що хтось із ваших знайомих або навіть ви самі не зобов’язані платити за вжиті заходи.

Благодать є для всіх, і мета не в тому, щоб знову робити те ж саме. Замість цього удосконалюйтеся і нехай урок буде досить.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Колесо Фортуни

Ви підіймаєтеся на вершину цих сходів, і з вершини вона виглядає так добре, чи не так, Близнюки.

Ви дійсно зробили собі ім’я, і навіть якщо ви знаєте, що піднялися на нову висоту, можливо, ви не готові дати відпочинок своєї конкурентоспроможної сторони.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Лицар Пентакль, перевернута

Ти завжди такий відповідальний, Рак, але перевернутий Лицар Пентакль може намагатися сказати тобі, що ти повинен дозволити комусь іншому подбати про своїх речах.

Ви переступаєте важливу межу, і краще за все піти, щоб у них був шанс вирости, не бувши надмірно улюбленими.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Десятка Пентакль, перевернута

Десятка пентаклей перевернула точки вашого служіння і віддачі.

Ви можете дати тільки так багато. Добре бути щедрим, Лео, але прямо зараз ти можеш запропонувати щось, що тобі потрібно.

Ваша любов, час і прихильність – найбільші дари, які ви можете подарувати комусь у своєму житті.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Шістка Пентакль

Прямо зараз вам зробили подарунок, який приходить завдяки благодійності та підтримки інших. Ви відчували себе самотніми в цьому світі, але є люди та служби, які хочуть бути поруч з вами.

Тобі потрібно відпустити свою гордість, Діва, але як тільки ти це зробиш, шлюзи відкриються. Ви відчуєте, що з усім, що ви отримуєте, немає нічого неможливого.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Сімка Пентакль

Можливо, у вас немає можливості попросити вихідний на роботі або навіть відпочити від сімейних обов’язків, але Сімка Пентакль говорить вам, що вам потрібно трохи часу для себе і зробити це якомога швидше.

Витратьте час на те, щоб по-справжньому подумати про хороші речі у своєму житті, – це чудова практика. Може бути, вставати щодня трохи раніше, щоб скласти список речей, за які ви вдячні, – це хороший спосіб почати.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Колісниця, перевернута

Бувають випадки, коли вам просто потрібно сказати, що ви зробили свою частину, і тепер хтось інший повинен продовжити з того місця, де ви зупинилися.

Ти вірний, Скорпіон, але вірність повинна бути вирішена. Бувають випадки, коли ви бачите, що ваша роль не так ефективна, як ви думали. Отже, пора рухатися далі.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Сімка Пентакль, перевернута

Ви дозволяли часу текти, і тепер воно повернулося до роботи. Перехід від перебування вдома до роботи в офісі буде те, що ви звикли робити.

Заспокойтеся, коли ви знову повернетеся в ритм життя. Чекайте, що все буде добре, і не витрачайте занадто багато часу на те, щоб зосередитися на тому, чого вам не вистачає вдома.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Паж кубків

Паж чаш – це щастя, і це також може означати, що ви отримаєте радість від людини, який набагато молодший за вас.

Ти отримаєш хороші новини, Козоріг. Скоро до вас прийде щось велике, і ви будете так раді почути про позитивні зміни в житті одного.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: П’ятірка Кубків

Ваші емоції можуть бути всюди прямо зараз, тому що ви вчитеся коригувати те, як ви думаєте і відчуваєте, як пройшов цей рік.

Життя наповнена змінами. Вам знадобиться час, щоб по-справжньому осмислити все це, Водолій, і як тільки ви це зробите, ви відчуєте, як якби ви хотіли, щоб ви дізналися цей тип мудрості раніше.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: П’ятірка Мечів

Не всі хочуть ладнати один з одним. Іноді людям подобається бачити, як інші страждають через сварки. Це дивний спосіб управління навколишнім середовищем.

Як то кажуть, Риби, ображають людей. Ви можете бачити їх дії наскрізь, і ваше рішення відповісти злом за доброту не залишиться непоміченим.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.