ТОП-3 знаки Зодіаку, які в кінці весни познайомляться

Вплив планет допоможуть познайомитися і зміцнити ваш зв'язок з партнером.

Зима може надати дивний вплив на наше любовне життя. Свята, руйнують основу ваших відносин в тонкому льоду, і все, що потрібно, – це всього лише один крок, щоб все пішло не так. Не допомагає і те, що Сонце також рухається через сезон Козерога і Водолія. Козеріг не особливо популярний для вирішення питань любові з радістю життя, і Водолій швидше відправиться в гори, ніж встановить емоційну прихильність.

Схрестивши пальці і чекаючи закінчення весни, іноді все, що ви можете зробити за цей час, тому ці три знака зодіаку будуть краще підходити для весняного сезону: Овен, Діва і Скорпіон.

Незважаючи на те, що навесні ми починаємо підстрибувати з малої дози ретроградного Меркурія, Сонце все ще проходить крізь вогняні, чуттєві, грайливі ознаки Овна, Тельця і Близнюків.

Це залишить наші проблеми на світлій стороні. Заземлення Тельця також допоможе зміцнити вашу зв’язок з партнером, якщо ви вже знаходитеся в стосунках. У той час як ми всі відчуємо це натхнення, яке пронизує нас, ці три ознаки будуть відчувати це найбільш інтенсивно:

Овен

Весняні запуски з Венерою у вашому знаку, Овен, і романтичні інтереси будуть переслідувати вас гаряче. Ви будете плавати в кольорах, запрошувати на побачення і заповнювати смайли Доброго ранку.

Незалежно від того, чи зробить хтось із цих потенційних партнерів це за вас, ви приділите цьому вся увага.

Якщо у вас вже є відносини, ваш партнер буде прекрасно відданий вам, і ви здивуєтеся, як в світі вам так пощастило.

Приблизно в середині травня вам захочеться відкрити своє серце кому-небудь і дозволити йому там жити. Це вже не все веселощі та ігри – ви готові до серйозних стосунків.

Ви захочете підняти речі на наступний рівень.

До червня ви знайдете гідні романтичні перспективи по всьому вашому сусідству, що полегшить встановлення зв’язку з кимось, сумісним з вами. Просто тримайтеся з легкістю і легкістю, тому що занадто велика інтенсивність може відштовхнути людей.

Діва

Діва, я ревную. Весна в чому складається для вас, особливо у відділі любові. Закінчення весни починається з того, що ваше серце тріпоче, відкриваючи можливості для більшості ваших планет у верхній половині вашого графіка.

Ви будете більш заповзятливими, сміливими і прямими щодо того, що ви хочете від любові, і ця впевненість змусить вас відчувати себе як звичайна Казанова.

Ви і ваш партнер знову повернетеся до хвилювання первісної привабливості, яку ви, хлопці, відчували один до одного. Не хвилюйтеся, у вас буде легкий доступ до цього протягом квітня і травня.

На середину червня мрійливий і потойбічний Нептун буде добре ладити з Меркурієм, планетою, що управляє спілкуванням. Це буде легко зв’язатися з потенційними коханцями. Фактично, ваші флірти будуть настільки плавними, що вони можуть бути діалогом в романтичному фільмі.

Це також перейде до ваших стосунків. Ви дізнаєтеся нові й захоплюючі речі про вашого партнера і навпаки, вдихаючи вогонь у вугілля вашого роману.

Скорпіон

Ваш 5-й будинок творчості і задоволень буде добре освітлений протягом березня, і, оскільки романтика так важлива для вашого персонажа, Скорпіона, немає ніяких сумнівів, що це веселощі проявиться у вашому особистому житті.

Ваше серце почервоніє від примхи, залучаючи потенційних партнерів до вас, як бджіл, до весняного квітки.

Вони закохаються в вас ще більш шалено, відчуваючи себе щасливими, коли у вас є партнер, який є нескінченним джерелом хвилювання.

До кінця квітня ви будете жадати любові більше, ніж весь рік з Венерою в своєму 7-му будинку партнерства. Вам захочеться зануритися в ексклюзивну зв’язок з кимось, прикинутися, що ви єдині дві людини в світі.

З тим, наскільки сексуально ви будете здаватися всім, немає сумнівів, що ви знайдете когось, хто готовий до цього.

Якщо у вас є партнер, вам захочеться втекти разом і ніколи не озиратися назад.

Цей вогонь, що живить вашу душу, змусить вас направити всю свою енергію в романтику протягом травня і червня.

Скорпіон, для тебе це буде схоже на сп’яніння, але будь обережний, щоб це не вплинуло на твою кар’єру і фінанси.

Максимум в кінці кінців знизиться, і ви не захочете мати справу з безладом, коли це станеться.

В іншому випадку, насолоджуйтеся!

Я знаю, що цілуватися – це просто фантастика, просто стеж за дорогою, поки ти за кермом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.