Скільки часу потрібно кожному знаку зодіаку, щоб пробачити, згідно астрології

Не всім легко прощати. Фактично, багато людей навіть не знають, як прощати в першу чергу, особливо якщо вони винні.

Поки вам не довелося пробачити та забути образу, яку хтось зробив, ви дійсно не розумієте, чому деякі люди так довго зберігають образу.

Який знак зодіаку найдовше затаїв образу?

Не всім легко прощати. Фактично, багато людей навіть не знають, як прощати в першу чергу, особливо якщо вони винні. І, як і більшість рис особистості, ваша здатність прощати (або її відсутність) може зводитися до астрології.

Є деякі знаки зодіаку, які будуть злитися на вас, поки не помруть, і навіть тоді немає гарантії, що їх крижане плече взагалі розтане. Це знаки зодіаку, які абсолютно ненавидять помилятися або змушувати когось битися з ними. Вони не з тих, хто легко прощає або забуває.

Навіть якщо це випадковість чи непорозуміння, ці астрологічні знаки, як правило, самі невблаганні – або, принаймні, можуть пробачити, але ніколи не забути.

Крім того, є інші знаки зодіаку, які не можуть затаїти злобу, щоб врятувати своє життя. Це знаки зодіаку, які вважають за краще просто насолоджуватися життям і веселитися зі своїми друзями, ніж думати про суперечку, що трапилося багато років тому.

Гей, я зрозумів. Якщо ви проводите все своє життя з усім цим негативом, накопиченим всередині вас, що це врешті-решт дасть вам.

Але я бачу цінність в тому, що обидві сторони спектра справляються з невдоволенням. Іноді все не так глибоко, як здається, і сперечатися і злитися – це дрібниця.

Так на якій стороні спектра ви перебуваєте?

Дізнайтеся, який зі знаків зодіаку найдовше тримає образи, а які швидше прощає.

Чи має Овен образи?

Овен злиться тільки на тих, хто дійсно її засмучує, та й то ненадовго. Однак її легко розлютити. Вона буде затамувати на вас злість протягом всього дня, перш ніж зрозуміє, що їй потрібно сказати вам щось важливе або вона просто хоче знову з вами поспілкуватися.

Для неї дружба означає злети та падіння – і не повинна повністю руйнуватися, коли вони падають. Якщо Овен піклується про вас, то одна маленька суперечка не змусить її назавжди перестати з вами розмовляти. Їй потрібно всього 24 години або близько того, щоб затаїти образу на те, що її турбує, перш ніж ви двоє знову зможете помиритися.

Тримає чи Телець образи?

Телець

Телець буде затамувати злобу, поки не помре – а потім, можливо, навіть не пробачить вам тоді. Вона найменш поблажливий знак зодіаку. Якби у неї був свій невеликий образ життя, вона, ймовірно, навіть додала б до своєї волі, що все ще затамувала на вас злість, щоб ви могли думати про це все життя. Іншими словами, Телець – один з найбільш злісних астрологів.

Вона неймовірно вперта і ненавидить помилятися, тому часто злиться тільки тому, що ви не погодилися з нею в тому, що вона завжди права. Коли вона зрозуміє, що помиляється, вона стане досить дорослою, щоб вибачитися, але якщо вона дійсно вірить у свою правоту, ви ніколи не почуєте, як вона даремно намагається очистити атмосферу з вами.

Чи є у Близнюків образи?

Близнюкам не вистачає уваги, щоб затаїти образу на кого-небудь, що насправді добре. Коли її щось турбує, вона тут же все вирішує – вона ніколи не стримує себе, коли засмучена. Але це вона, швидше за все, вдарить вас ножем в спину, тому будьте обережні з Близнюками.

А що стосується образи, є велика ймовірність, що вона захоче сказати вам щось пізніше, тому вона може затаїти на вас тільки менш як хвилину. Близнюки просто хочуть повеселитися зі своїми друзями, і вона не вірить, що образа насправді щось вирішує. Якщо вона більше не хоче тебе у своєму житті, вона скаже це. В іншому випадку вона швидко прощає і забуває.

Чи має Рак образи?

Рак – один з найбільш емоційних знаків зодіаку, тому їй властиво захоплюватися своїми почуттями та дозволяти цього диктувати, як вона справляється зі спорами та іншими речами, які її турбують (замість того, щоб намагатися бути логічними в цьому відношенні). Коли вона злиться на когось, вона може робити це роками, особливо якщо вона не відчуває, що від цього відмовилися.

Раку не подобається образа, але він буде затамувати на вас злість за потребою. Насправді вона просто намагається проявити деяку турботу про себе, не піддаючись людям, які заподіяли їй біль. Вона виразно хоче пробачити вам, не зрозумійте мене неправильно, але нездатність забути веде до цих багаторічним образам.

Лев злиться?

Лев вважає, що все в її житті існують з якоїсь причини, і якщо вона не може знайти вагому причину, по якій ви могли б залишитися тут, вона
збирається позбутися від тебе. Вона зробить все, що в її силах, і навіть більше, щоб уберегти своє життя від будь-якого негативу, в тому числі буде злитися на вас, поки ви не зрозумієте суть справи.

Лев може (і буде) затаїти образу, поки вона не помре. Вона виразно дасть вам зрозуміти, що не хоче, щоб ви в першу чергу були присутні в її житті, але якщо ви не можете вловити натяк або якщо ви дуже сильно її образили, вона відразу ж вас заморозить. У неї набагато більше друзів і дуже успішна професійна життя, і позбавлення від однієї людини не змусить її нічого відчувати … вона холодна, крижана.

Чи має Діва образи?

Діва

Відомо, що Діва місяцями затаює образи, але тільки тоді, коли вважає це абсолютно необхідним. Вона ще один з тих знаків зодіаку, які завжди будуть намагатися залагодити це в першу чергу з вами, тому що вона доросла, а не дрібна дитина, але коли ви не розумієте натяк, вона вам холодно.

Діва ненавидить, коли хтось намагається поставити під загрозу її цілісність. Вона знає, що може бути дуже сильною, але це всього лише Діва. Вона може досить швидко пережити більшість речей, але якщо хтось спробує змусити її почувати себе погано через те, що вона є, вона не потерпить цього і буде злитися, поки ви не вибачитеся щиро.

Чи мають Ваги образи?

Як довго Ваги зберігають образи? Ваги абсолютно ненавидять ображатися, тим більше що вони завжди про любов і щастя. Вона зробить все, що в її силах, щоб її дружба з вами залишилася незмінною, незалежно від того, наскільки неприємна суперечка між вами.

Звичайно, як і у будь-якого знака зодіаку, у Терезів є межі того, що вона буде терпіти. Зазвичай Ваги ніколи не зляться. Вона буде працювати з вами, поки ви не помиріться і знову не зможете стати друзями. Але якщо ви дійсно, дійсно завдали їй біль – наприклад, так сильно, що вона ледь може дивитися на вас, не засмучуючись, – тоді вона буде затамувати злобу назавжди та ніколи не засмутиться через це.

Скорпіон злиться?

Скорпіон буде вічно затамувати злобу … а потім ще трохи. Може здатися, що вона поводиться нерозумно, але насправді вона просто захищає своє серце від усього поганого. Вона з тих знаків зодіаку, які багато працюють і люблять більше, тому, коли вона вступає в дійсно неприємну суперечку з кимось, її негайна реакція – холоднокровність.

Один з найбільших страхів Скорпіона в житті – пробачити не ту людину і дозволити йому завдати їй болю в другій або третій раз. Навіть якщо ви та вона знаєте один одного багато років, її першою реакцією буде злість, щоб вона могла захистити себе від усього негативного і несамовитого. Це не завжди правильну відповідь, але Скорпіону все одно.

Стрілець злиться?

Хоча вони відомі тим, що з ними найскладніше ладити, Стрілець не дуже довго злиться. Вона просто хоче розслабитися і повеселитися, тому, якщо ви навмисно не скривдите її почуття, вона не збирається тримати вас в голові, щоб ви могли вибачатися кожен день до кінця свого життя. Зазвичай Стрілець злить на вас максимум кілька днів, перш ніж забуде.

Надайте Стрільцеві можливість розлютитися одного разу, а потім запитати вас, чи не хотіли б ви поспілкуватися з нею до кінця тижня. І коли ви запитаєте її, злиться вона все ще на вас, вона, ймовірно, скаже щось на кшталт: «О, я зовсім забув про це!» Вона не дбає про збереження негативу, тому не чекайте, що її образи триватимуть довго.

Чи має Козоріг образи?

Козоріг

Все життя Козорога була розпланована з того часу, як вона себе пам’ятає: отримати приємну роботу (і бути босом), створити власну сім’ю, завести дивовижну групу друзів, на яких вона може розраховувати у всьому, і ніколи не дозволяти нікому контролювати її або маніпулювати її. Якщо ви не є учасником її плану, вона змусить вас заморозити вас швидше, ніж будь-який інший знак зодіаку.

Козорогові не до нісенітниці або негативних людей. Вона може ображатися вічно, тому що вона не прощає і ніколи не забуває. Більш того, вона хоче, щоб ви знали, що не можна просто так образити її почуття або засмутити. Це суворий вирок, але Козоріг знає, що життя занадто коротке, щоб дозволити людям диктувати її життя.

Чи є у Водолія образи?

Як довго Водолій затаїв образу? Водолій – один з тих знаків зодіаку, який іноді любить своїх друзів більше, ніж себе. Вона зробила б для своїх друзів абсолютно все, крім того, що відмовилася б від того, хто вона є. Коли справа доходить до образи, вона може тримати одну протягом року або близько того і
тільки коли їй дійсно боляче.

Насправді Водолій взагалі ненавидить затаїти образу, але коли вона дійсно засмучена, вона не може не затримувати вас, поки не з’ясує дещо. Приблизно через рік (це коли їй дійсно боляче) вона знову спробує помиритися з вами, але якщо вона цього не відчуває (вона дійсно довіряє вібрацій і своєї інтуїції), вона передумає і дозволить Ви знаєте, що придумування того не варто.

Чи мають Риби образи?

Риби ненавидять ображати свої почуття, але замість того, щоб вибачатися тільки для того, щоб зберегти одного, вона злиться, поки не зможе вирішити все самостійно. Коли ви дійсно засмутили Риб, ви можете майже гарантувати, що вона не хоче вибачень або розмов з вами – не зараз.

Риби будуть таїти на вас образу максимум кілька місяців, перш ніж повернутися до вас, щоб помиритися. Можливо, їй не подобається, коли її почуття ображають, але вона ще більше ненавидить втрачати когось особливого. Вона буде з усіх сил намагатися пробачити та забути, але тільки якщо буде знати, що ви теж спробуєте, вона знає, що дружба недовговічна, якщо обидві людини не працюють над нею.

Схожі статті

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.