Гороскоп на 9 липня для всіх знаків зодіаку. Що приготувала астрологія вам в цей день?

Замість того щоб розчаровувати себе або когось іншого, будьте практичні зі своїм розкладом.

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Ви йдете за золотом, Овен. Це означає, що ви повинні робити все по-своєму.
Ви орієнтуєтеся на сім’ю, але коли справа доходить до турботи про себе, ваш підхід трохи відрізняється від усіх інших.

Вам потрібно поспішати, і це може означати, що ви шукаєте нові способи забезпечити своїх близьких, навіть якщо це означає, що ви не будете вдома стільки, скільки вам хотілося б.

Тепер, коли Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного дому та сім’ї, це може стати для вас пріоритет.

Телець

Телець

Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Плануй голову, Телець. На цей раз ти повинен все виправити.

Маючи так багато способів заробити гроші та захистити людей, яких ви любите, в цьому місяці ви приймете заходи, які закладають основу для майбутнього.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку спілкування, і є багато планів і речей, які потрібно реалізувати, щоб переконатися, що все, що вам потрібно, знаходиться там, де ви хочете.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Перше правило володіння – брати на себе особисту відповідальність, і коли справа доходить до знання того, що у вас є і що воно стоїть, важливо знати, де знаходиться ваше багатство.

Життя рухається швидко, Близнюки, і Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку грошей і особистої власності.

Зосередьте свою увагу на питаннях, пов’язаних з вашим будинком. Проведіть інвентаризацію. Забезпечте безпеку своїх речей, і якщо вам потрібно отримати страховку, щоб переконатися, що щось, що у вас є, захищене, вивчіть її.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Ти важливий, Рак. Ви часто ставите перед собою все інше, але в цьому місяці вся річ у тому, що дозволить вам керувати своєю долею.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку ідентичності. Отже, дізнайтеся себе добре.

Якщо ви відчули себе втраченим після пандемії та все ще не можете зрозуміти зміни, що відбулися, зателефонуйте в тайм-аут, щоб прояснити ситуацію.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Деякі люди просто не командні гравці, Лео. У вашому житті можуть бути токсичні люди, яким просто потрібно рухатися далі та давати спокій.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку прихованих ворогів, і коли ви помітите когось зі своєї команди, викличте це.

Хоча ви не можете контролювати напрям їх життя, ви можете зробити це самостійно.

Діва

Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
З такою кількістю людей у світі ваш коло друзів безмежний. Ви не застрягли в певному натовпі, якщо не хочете. Розширюйте свій кругозір.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку дружби, тому плануйте спілкування. Волонтер. Відвідуйте зборів груп спільноти та дозволяйте бачити своє обличчя в потрібних соціальних колах, які мають для вас значення.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Ви виділяєтеся на тлі інших, Ваги, і це те, що робить вас красивими.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку кар’єри та соціального статусу, і на роботі або в тій області, в якій ви зосереджені, з’являється багато позитивних речей.

Якщо ви поводитесь дуже тихо в соціальних мережах, зараз відмінний час, щоб повернутися в Інтернет і публікувати те, що вам подобається.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Ви відчували себе духовно спустошеним, але зараз саме час відновити зв’язок зі своєю метою і своєю вищою силою.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку освіти та вірувань. Приділіть час вивченню своєї духовної практики.

Не обмежуйтеся книгою по саморозвитку або відео по цій темі. Медитуйте, моліться і зробіть зв’язок зі своїм духом щоденним пріоритетом.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Смерть – незручна тема, але до неї повинен звернутися кожен.

У вас може бути щось, що вам потрібно зробити на випадок надзвичайної ситуації, і люди, які повинні бути задіяні, повинні знати, що робити.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку загальних ресурсів і секретів, тому замість того, щоб тримати свої бажання при собі, запишіть їх.

Подумайте про те, щоб скласти заповіт в цьому році.

Козоріг

Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Ви знаєте, що коли ви чогось хочете, ваш розум налаштований, і змінити це неможливо. Прямо зараз, Козоріг, ви можете бути в скрутному становищі, але це тільки питання часу, коли це зміниться.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку зобов’язань, і вам потрібно на багато чого подивитися, перш ніж зважитися на проєкт, який поглине час і енергію.

Переконайтеся, що щось, що ви говорите так, – це те, чого ви дійсно хочете тому коли ви берете участь, ви щасливі.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Ви не можете бути всім для всіх, Водолій, так на чому ви зосередитеся?

Місяць входить в знак Рака, ваш сонячний будинок повсякденних обов’язків, і ви ризикуєте занадто сильно розійтися.

Ви можете подумати, що у вас багато часу на цьому тижні, але є ймовірність, що ви не досягнете всього цього. Так що замість того, щоб розчаровувати себе або когось іншого, будьте практичні зі своїм розкладом.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Час від часу ви повинні дозволяти собі грати, Риби. Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку творчості.

І це ідеальний час, щоб уявити собі майбутнє і все, що ви хочете бачити у своєму будинку, своєму житті та навіть на своєму задньому дворі.

Посадіть сад. Будьте винахідливі та висловлюйте себе за допомогою квітів, які змушують вас відчувати себе добре, коли ви їх бачите.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.