Читання Таро на одну карту для всіх знаків зодіаку, 23 липня 2021 року для всіх знаків зодіаку

Ви розумієте причину, по якій все йде саме так, але вас турбує те, що інші не бачать цього.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Смерть

Закриття. Це те, що вам потрібно, і, ймовірно, саме те, що ви хочете. але ваше его оповите світом “що, якщо”, і до тих пір, поки ви не зможете відокремити свою особистість від того, що, на вашу думку, має відбутися з тим, ким ви є, незалежно від вас, вам буде важко рухатись далі.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Трійка Мечів, перевернута

Було дійсно боляче, коли здавалося, що ти дивний з групи, але тепер, коли ти відчув таке глибока самотність, це дало тобі можливість обміркувати свої проблеми та вирішити їх. Справжнє замасковане благословення.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Правосуддя

Ви дуже розумні, і часом це було як позитивно, так і негативно.

Ви розумієте причину, по якій все йде саме так, але вас турбує те, що інші не бачать цього. Одна справа – мати можливість діяти, і прямо зараз вам, можливо, доведеться почекати.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Дев’ятка Пентакль

Коли ви хочете чогось досягти, це непросто без підтримки сім’ї та друзів.

Ви перебуваєте в ситуації, коли люди хочуть бачити результати, але ви не можете добитися їх всіх самостійно. Можливо, вам доведеться запитати або подивитися, як зробити цю ситуацію розумною для вас обох.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Четвірка Мечів

Коли ви починаєте думати та занадто сильно турбуєтеся, нелегко керувати своїми думками та почуттями.

Вони починають контролювати вас, і тоді день руйнується. Повертайся на водійське сидіння, Лев. Ти можеш зробити це.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Туз Кубків

Ви жадаєте влади, і тому є багато причин. ви відчуваєте, що заслуговуєте на те, за чим прийшли. Тобі потрібно набратися терпіння, Діва. Ніхто не працює так старанно, як ви.

Ви прагнете стати краще кожен день. Це ваше перо в шапці, і ніхто не може відняти у вас майстерності.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Лицар Пентакль

Зберіться разом і сформулюйте план того, що ви сподіваєтеся зробити на цьому тижні. Ви летіли як ні в чому не бувало, але кілька моментів, присвячених організації, принесуть вам користь і збережуть продуктивність і відсутність стресу.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Четвірка Кубків, перевернута

Перестаньте дозволяти своїм почуттям руйнувати вашу радість. Ти пролив досить, сліз, Скорпіон. Коли справа доходить до того, щоб бути сильним, ви все зробили.

Що вам потрібно зробити зараз, так це визнати, що ви справжній чоловік зі справжніми почуттями. Можливо, ви не знаєте, як розв’язувати кожну проблему, але ви можете зробити своє життя кращим, якщо візьмете самовладання.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Сімка Жезлів

Забирайся зі своєї мильниці. Ви готові розповісти світу про те, що ви думаєте і відчуваєте. Ви не збираєтеся більше стримуватися.

Можливо, це не те, що ваші друзі та сім’я очікують від вас, але також не схоже на вас тримати істину при собі, особливо коли ви вважаєте, що щось, що ви хочете сказати, важливо.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: П’ятірка Пентакль

На цьому тижні життя перетворилося на справжнє безлад, і ви не планували та не очікували раптового хаосу. Але ось ви – Козоріг, тушкуйте пожежі та намагаєтеся втриматися на вершині будь-якого шторму, з яким ви зіштовхнетеся.

Не ховайте проблеми під килим, щоб не звертати на них уваги. Будьте першим, хто візьме на себе управління або запропонує рішення. Незабаром після цього ви почнете бачити, як все змінюється.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Двійка Кубків, перевернута

Ви більше не дозволяєте людям грати з вашими емоціями. Прийшов час прийняти рішення і взяти під контроль свій час і енергію.

Ви дали себе досить, і у вас немає причин віддавати більше, якщо ви цього не хочете.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Справедливість

Часом світ може бути холодним і жорстоким, але, Риби, вам потрібно постояти за себе.

Справедливе поводження – це не дуже велика проблема. Ви були більш ніж поблажливі та прихильні, і заслужену повагу – це правильно.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.