ТОП-3 знаки зодіаку, у яких все вийде, починаючи з 28 липня 2021 року

Є троє знаків, які дійсно поглинають все, що є, коли справа доходить до вивчення переваг Юпітера у Водолії.

Самоповага у трьох знаків зодіаку виросте, коли Юпітер повернеться до Водолія 28 липня 2021 року.

Кожен раз, коли Юпітер робить свою справу, він робить це багато в чому для Скорпіона, Стрільця і Риб, особливо коли він знаходиться в знаку Водолія.

Коли Юпітер входить в будь-якої знак або виходить з нього, він затримується на деякий час, щоб переконатися, що він відповідає своїй точці. А яка точка Юпітера?

Що ж, коли цей гігант планети перебуває у Водолії, знаку зодіаку Повітря, ми можемо розраховувати на шалені пригоди, розширення розуму, глибокий самоаналіз, широку перспективу і почуття власної гідності.

Ці двоє – Юнона і Водолій – це ніби вони споріднені душі – повинні бути разом, завжди робити правильні вчинки один з одним і з нами.

Не за горами 28 липня, і саме тоді наш великий і відповідальний друг збирається повернутися в Водолія. Якщо ви коли-небудь чули вислів “Все добре”, то ви можете помітити цю відповідь цією фразою. Все добре, мужик.

Хоча цей транзит хороший для кожного знака, зокрема, є троє, які дійсно поглинають все, що є, коли справа доходить до вивчення переваг Юпітера у Водолії.

В основному це два знаки Води та один знак, яким керує Юпітер. Має сенс! Які ознаки побачать, що їх почуття власної гідності злетить в стратосферу (без необхідності бути мільярдером) 28 липня?

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Якщо є знак, який постійно відкритий для змін і висвітлює мислення, то це ви, Скорпіон.

З Юпітером у Водолії ви не тільки будете почувати себе відважним і волелюбним, а й захочете ризикнути; ви ще так багато не зробили, і цей перехід надихне вас на все, про що ви коли-небудь мріяли.

Ваша впевненість ось-ось зламає шкалу Ріхтера, і це дотик Водолія? Скажімо так, ви будете почувати себе глибоко інтуїтивним, майже екстрасенсорними.

Довіряй своїй інтуїції, Скорпіон – як ніби тобі потрібно, щоб я сказав тобі це, ти створення чистої самооцінки.

Звернення до слів – ось що впаде, як тільки настане 28 липня, і ви весь час будете у своїй зоні. З тобою все добре під час цього заходу. Ви збираєтеся прийти за золотом. Хто такий примхливий кіт? Не ти!

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець

Ви збираєтеся піднятися, а це, своєю чергою, поставить вас в положення піднесення інших. Самоповага – це обертається двері для вас – до тих пір, поки ваша керівна планета не внесе ваше ім’я у свій космічний планувальник подій і не закриє для вас угоду з точки зору впевненості в собі та любові до себе.

Люди помітять, що ви зібрали всі разом, і хоча деякі можуть прочитати цей рядок і цинічно посміятися, правда в тому, що у вас все це разом.

Вас не турбує драма; ви йдете від усього, що вважаєте непотрібним, і це змусить вас виглядати просвітленим – або щасливим, як вони зазвичай говорили.

Самолюбство виглядає на вас дивовижно і просуває вас вперед в класі, де все навколо захочуть бути такими ж, як ви.

І як круто бути тим, що ви обожнюєте позитивне увагу і дуже щасливі допомогти комусь іншому провести прекрасний день – або життя. Молодець, приятель.

Риби (19 лютого – 10 березня)

Як і у Стрільця, ваша самооцінка коливається, але коли вона включена – відійдіть в сторону, світ – Риби знаходяться в будинку, повністю оснащені всім, що робить людину упевненою і здатним.

Починаючи з 28 липня ви будете почувати себе цілком здатними практично на все, чого хочете.

Це фантастичний час для вас, щоб використовувати свою нестримну впевненість в тому, щоб знайти кращу роботу чи кращу оплату.

Ви можете це зробити, ви це зробите, і все піде саме так, як ви хочете. Риби виграють джекпот під час цього переходу, і це може бути як в прямому, так і в переносному сенсі.

І якщо хтось і збирається вдарити вас палицею розумової майстерності, так це Водолій, а то, що Водолій приймає у себе Юпітера, – це схоже на те, як весь всесвіт влаштовує вечірку, щоб відсвяткувати ваше пишність, Риби. УХ ТИ. Чи граєте ви в лотерею або починаєте роботу над написанням епічного роману, ви виграєте.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.