Читання карт Таро для всіх знаків зодіаку 24 липня 2021 року

Деякий час ви навіть уявити собі не могли, що наблизитися до норми, але одне гарне рішення за іншим додавало багато позитивного імпульсу

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Паж Жезлів

Ще хороші новини, Овен, і вам потрібно притиснути вухо до вуха, щоб по-справжньому слухати, що кажуть.

Ви можете не вірити в те, що чуєте, і відразу відкидати це. Але не треба. Є причини, за якими ви стаєте причетними до інформації, якої не знають інші.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Іерофант

Нікому не подобається, коли люди відмовляються змінюватися, але всьому є час і місце.

Ви можете натрапляти на факт: іноді вам потрібно працювати всередині системи, щоб щось сталося, замість того, щоб чинити опір їй. Будьте відкриті для нових ідей, але також будьте готові пройти через хвороби росту.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Десятка Пентакль, перевернута

Гроші важливі. Можливо, він не зможе купити вам любов, але він може допомогти вам змінити ваше життя і життя інших людей.

Ви навчилися усуватися від матеріального царства, тому тепер використовуйте свої ресурси, щоб давати якомога щедріше – після того, як ви подбали про себе.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Десятка Жезлів, перевернута

Ви робите таку відмінну роботу, дозволяючи людям бути поруч з вами. Незручно показувати свою безпорадність, але добре бути чесним і давати можливість проявитись своєї вразливості.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Король мечів

Людям потрібні люди, і вам не слід сумувати або бентежитися через те, що ви один з них. У тебе є бажання, Лео, і якби ти міг впоратися з усім сам, ти б став.

Це як раз один з тих випадків, коли ви залежите від одного. Не хвилюйся.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: вісімка кубків, перевернута

Іноді ти можеш бути найлютішим ворогом самому собі, Діва. Ви робите те, що хочете, і прямо зараз не приймаєте поради. Може бути приємно бути таким впертим, але ваше ставлення погіршує ситуацію.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Вежа

Погана ситуація – складна. Ви не знаєте, що думати. Ви не знаєте, що все це означає.

Можливо, вам буде складно оцінити ситуацію, і замість того, щоб дозволяти обставинам контролювати вас, ви берете на себе ініціативу, щоб все це знову виправити.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: вісімка жезлів

Залучено багато рухомих частин. У вас занадто багато всього відбувається, тому не чекайте, що ви все зрозумієте.

Справи йдуть швидко, і вам будуть потрібні всі ваші навички, щоб впоратися з ситуацією і бути в курсі того, що вам потрібно робити.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Паж Пентакль, перевернута

Ви нарешті стали краще управляти своїм життям. Деякий час ви навіть уявити собі не могли, що наблизитися до норми, але одне гарне рішення за іншим додавало багато позитивного імпульсу. Незабаром ви знову станете на ноги, перш ніж усвідомлюєте це.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Шістка Кубків

Життя занадто коротке, щоб зупинятися на минулому. Але немає нічого поганого в тому, щоб пам’ятати все хороше, що ви зробили і подолали. Ваші найкращі спогади дають вам надію. Тримайтеся за гарне, а не за погане.

Водолій (20 січня – 18 лютого

Карта Таро: Сімка Пентакль

Час – найцінніший ресурс, тому так важливо не витрачати його даремно. Важливим є те, що ви робите з тим, що у вас є.

Якщо ви вирішите відкладати справи на потім, розтратити свою енергію або присвятити свій найкращий час речам, які не мають значення, ви пошкодуєте, що не сприйняли свої шанси більш серйозно.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Сімка кубків, перевернута

Емоції можуть взяти верх над вами. Ви можете сильно ставитися до справи, але це не означає, що ваші почуття повинні визначати ваші рішення. Зрештою, найважливіше факти.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.